Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megváltoztatta külsejét VV Alexa - fotó

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. Április 16. 10:12
VV Alexa a minap feltöltette a száját, ez a tette pedig kiverte a biztosítékot mélyen vallásos édesanyjánál.

Nők Lapja Café: VV Alexa feltöltette száját, mélyen vallásos anyja kiborult - fotó
  1. 2014. Április 16. 12:434.
    Kedves Alexa! Ez a száj méret amit most csináltattál ez pont elég, a csókolózás nem a száj méretén múlik. De ha te ettől nagyobbat akarsz akkor már nem "csókos" szád lesz hanem másnak fogják hívni.
    Mész az utcát és nem azt kiabálják utánad hogy de csókos szád van hanem hogy milyen szo...s szád van
    ha te ezt akarod akkor hajrá. :)
  2. 2014. Április 16. 12:253.
    Kedves Alexa! Szerintem egy kiadós agy feltöltés kellene neked, úgy látszik van elég hely a fejedben. A röhögésed meg kibirhatatlan,úgy hogy szerintem kezeltesd magad, addig míg nem késő.
  3. 2014. Április 16. 10:122.
    Ahogy elnézem a képeket már meggondolta magát és a mellfeltöltésen is túlesett, mint orosháziak a taligán. Széééééééééép.....................és okos. Mixerkarrierről álmodni, az már aztán valami. Csak túl ne terhelje a szürkeállományát, még megárt neki.

Címlap

top