Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Palya Bea-interjú

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. Április 16. 07:41
Mezítláb pörög-forog, dobbant, talpa alatt az anyaföld, dalai az ősök hangján szólnak. Azt gondolhatnánk, ha valakinek, hát neki biztosan élő és folyamatos a kapcsolata a hagyományos paraszti világgal, ahonnan érkezett. Aztán kiderül, hogy nem így van. Az énekesnő ugyanúgy küzd az elődök szellemével a mindennapokban, ahogy mindannyian...

Nők Lapja Café: Palya Bea: ,,A lányom születése helyrehozta a kapcsolatomat anyámmal\"
  1. 2014. Április 16. 07:473.
    Húúúúúúúúú! Azt hittem nem írhatok ,mert az igazság fáj a "nemtudomkiknek",de azt gondolom,hogy ilyen intelligens,érzékeny,emberi hölgy kevés van a világon.Csodálatos a szellemisége,a munkássága, a vegytiszta érzelmessége, az élethez való hozzáállása.Fantasztikus Mező Misivel is a barátsága.Összefogás 2014? Lehet így is..ugye:)))))))))))))Fontos lenne...a gyermekeink jövőjéért. Hiszen...talán...Ők fognak eltartani Bennünket:)))(vicc volt)
  2. 2014. Április 16. 07:412.
    Csodálatos ember. Minden tisztelet!

Címlap

top