Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A színésznő, aki sosem kapott Oscar-díjat

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. március 20. 11:40
Rengetegszer jelölték, mégsem kapott sose Oscar-díjat Glenn Close, aki március 19-én épp 67 éves. Volt mindenre elszánt szerető, 101 kiskutyát üldöző Szörnyella De Frász, de alakított már férfit is az ezerarcú színésznő. Azt talán kevesebben tudják róla, hogy imádja a kutyákat, még egy blogot is ír róluk, van egy mentális betegségekkel foglalkozó alapítványa, és lelkes támogatója Barack Obamának.

Nők Lapja Café: A színésznő, aki sosem kapott Oscar-díjat
  1. 2014. március 20. 15:434.
    Az a baj vele,hogy nem MOT
    előzmény:
    ladybird65 (3)
    2014-03-20  12:15
  2. 2014. március 20. 12:153.

    Én is nagyon kedvelem. És számomra semmit sem jelent, hogy valakinek van-e vagy nincs Oscarja. És hogy hány db.

    A Végzetes vonzerő tényleg jó film, de az én kedvencem tőle a Kicsorbult tőr - Jeff Bridges-zel.

  3. 2014. március 20. 11:402.
    Szerettem volna megköszönni a cikket erről a tehetséges, intelligens, érzékeny nőről. A Végzetes vonzerő főszerepére eredetileg nem őt szánták, három másik színésznőt, akik valóban nem vállalták (jól tették, csak rontani tudtak volna a filmen, Glenn tökéletes Alex Forrest volt). Sharon Stone jelentkezett a szerepre, de elutasították (Internet Movie Database), nagy különbség. A film vége eredetileg az volt, hogy Alex öngyilkosságot követ el, és Dant letartóztatják, mivel a késen, a gyilkos eszközön, ott vannak az ujjlenyomatai, ahogy a verekedés során kicsavarta Alex kezéből. Ez a változat létezik DVD-n, BluRay-en, és Japánban ez ment a mozikban is. Az új kiadású DVD-n van néhány interjú Glennel és az alkotókkal. Glenn mindenáron az első verzióhoz ragaszkodott, három hétig kellett győzködni, mire hajlandó volt leforgatni az új befejezést. Kár volt, ezerszer jobb volt az első. Nagyon igazságtalan volt a közönség Alexszel. Akkoriban mindenki a Végzetes vonzerőről beszélt, imádták, a világ legsikeresebb filmje volt '87-ben, és az USA-ban a második legsikeresebb. Glenn egyébként színészetből szerezte a diplomáját (ilyen ma már nincs), és nagyon sikeres színpadi színésznő, van sok Emmy-díja, Golden Globe-ja. Az Oscar nem sikerült neki, istenem. Ma már a külső számít meg az idióta romantikus komédiák, így lehet, hogy Sigourney Weaver sem kapott Oscart. Azért Alex Forrestre és Ripleyre mindig fogunk emlékezni, akkor is, ha a főszereplők nem voltak divatikonok. Remélem, Glenn fog még Oscart kapni valamikor, idén is több filmben szerepel.

Címlap

top