Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fordulóponthoz érkezett Nyári Dia és Tóth Marci kapcsolata

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. február 12. 11:07
A fiatal színésznő fülig szerelmes, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már a szüleinek is bemutatta választottját.

Nők Lapja Café: Fordulóponthoz érkezett Nyári Dia és Tóth Marci kapcsolata
  1. 2015. június 20. 15:103.
    Elég korán kezdte ha már túl van egy közel öt éves kapcsolaton és még 20 sincs. Tény, hogy gyönyörűséges. Reméljük jól sáfárkodik szépségével.
  2. 2014. február 12. 11:072.
    A most 19éves "színésznőre" ismét rátalált szerelem, azután, hogy tavaly 18évesen egy 4,5éves kapcsolata hűlt ki, tehát 13éves korától tartott a l'amour és közben a jó fej szüleinek csak azokat a fiúkat mutatta be, akikkel hosszú távra tervezett. Nem semmi! Még sokra viheti a művészi pályán a kétszeres Kossuth-díj és Jászai Mari- díj nélküli szupertehetséges bomba formában lévő gyönyörű sztár.Érettségije van vagy arra már nem jutott az idejéből?!

Címlap

top