Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mellbedobással ünnepelt Baukó Éva

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. február 8. 13:40
VV Éva olyan szülinapi tortát kapott, hogy a szavunk is elakad.

Nők Lapja Café: Mellbedobással ünnepelt Baukó Éva
  1. 2016. február 4. 11:464.
    Sajátos életstílusa nem tett jót sem a "hírnevének" , sem a külsejének.Ahhoz képest amennyi, + 10-et még rápakolnék a vállaira.
  2. 2014. február 8. 14:113.
    Életmódváltás? Várjunk 1-2 évet aztán állíthatjuk. Nem hiszek a nagy hangzatos dolgoknak. Majd akkor hiszem ezt, ha magához veszi a részeg pillanataiban az idős nagynénihez paterolt gyerekét és elkezdi maga nevelni, meg keres valami munkát, nem a forgandó szerencsével járó celebségből él.
  3. 2014. február 8. 13:402.
    KI ez a Baukó Éva?Mit kell ezzel az alkoholistával foglalkozni?Menjen el dolgozni mint más ennyi idös is teszi!Legközelebb akkor irjanak róla hamár elment valahová dolgozni:pl a Paksi Erömübe,vagy valami husfeldolgozó céghez!!!Egy kis szürke porszem aki szereti a piát,és a balhékat!!!Ö már alkoholista marad!!!Az hogy pár hónapja nem iszik az csak 1 DOLOG,MAJD FOG,majdha nem figyel rá senki!Ilyen már volt azt is Évának hivták a BIG BROTHER-böl.Ki-be járkál a pszihiátriáról azóta is bár már ennek sok-sok éve.

Címlap

top