Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

20 cuki jelmezötlet farsangra

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. február 7. 06:42
Míg a gyerekek imádják, addig a farsangról sok anyukának az éjszakába nyúló szabás-varrás, ragasztás, barkácsolás jut az eszébe. Az ötleten már nem is kell törnöd a fejed - mi adjuk -, egy kis időráfordítással és némi kézügyességgel olyan jelmezt varázsolhatsz akár a legegyszerűbb alapanyagokból, amelyben kicsik és nagyobbak is jól érzik magukat.

Nők Lapja Café: 20 cuki jelmezötlet farsangra
  1. 2014. február 7. 09:293.
    Tetszett az összeállítás, van olyan is, amit még kevésbé ügyesek is elkészítenek. Igaz, egy kicsit megkésve, mert már sokan túlestek az idei farsangi mulatságon....
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2014-02-07  06:42
  2. 2014. február 7. 06:422.
    Én is barkácsoltam jelmezt a lányomnak igaz elég régen ( több mint 20 éve ) ... ötlet sem kellett,, ment magától. Otthoni alapanyagokkal. Oviban volt Pirsoka, kis Hableány - ez volt a nagyobb kihívás, de még hosszú hajat (parókat) is csináltam. Akkor még jó kis makramé fonalat lehetett kapni (olcsón) ebből volt a szép szőke haj.... Volt tündér, egy rokontól kapott "amerikai" csodacsipke hálóingból - tényleg szép lett !
    Iskolában csibészke - én farmerom, megspékelve apja nadrágtartójával és egyéb kiegészítőkkel.... Mi felnőttek is "báloztunk" voltam bohóc . De ezt a jelmezt szerettem is :) Túl sok ügyesség nem kell, inkább fantázia és némi kézügyesség. Ennyi !

Címlap

top