Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Iván, te barom - belenéztünk a Társas játék új évadába

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2013. október 7. 15:13
Magyar sorozat, ami tényleg jó. Létezik? Dehogy létezik... Végül is az első évad meggyőző volt, hátha nem szúrjuk el nagyon a másodikat. Teszteltük. Kritika a Társas játék második évadjáról.

Nők Lapja Café: Iván, te barom - belenéztünk a Társas játék új évadába
  1. 2016. november 13. 09:304.

    Ez tényleg egy jó magyar sorozat.Most találtam rá.Először a Válótársakat néztem meg, majd az Aranyélet első évadát,és megtetszett Thuróczy Szabolcs játéka, így bukkantam rá erre a sorozatra.Timi nagyon idegesítő,ellenszenves,agresszív figura.Gabinak az orrát cseppet eltúlozták, túl mesterséges lett, de sebaj, szeretem....

  2. 2013. október 7. 17:183.
    Fúú, köszi, ez működik! Este nekiülök :D
  3. 2013. október 7. 15:132.
    Jó volt, jó volt! Kedvencem volt nekem is az első évad, vártam a folytatást. Tényleg kicsit furán indult, de aztán visszatértek a sodrásba úgy érzem, a második részre már visszatért az első évados hangulat:D Várom az új részeket, engem meggyőztek :)

Címlap

top