Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

,,Pokolba a boldogsággal, én eksztázist akarok!"

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2013. szeptember 27. 17:32
Legújabb sorozatunkban Bibók Bea szextanácsadó írásait olvashatjátok, aki hétköznapi, vagy épp nagyon összetett szexuális jelenségeket és megannyi pikáns, izgalmas kérdést boncolgat. Ezúttal azokról a nőkről vall, akiknek olyan erős a szexuális kisugárzásuk, hogy szó nélkül nem lehet mellettük elmenni; mágnesként vonzzák vagy épp taszítják környezetüket.

Nők Lapja Café: ,,Pokolba a boldogsággal, én eksztázist akarok!\"
  1. 2014. szeptember 18. 08:2629.

    Ez erdekes, hiszen a keresztbe tett labbal kevesebb latszik belole (marmint a nemi szervbol) mintha kisse szetrakott labbal ulsz.


     


    De mivel ezt te tudtad magadban tudatositani es azt is hogy nem nagyon noies, akkor probalj gyakrabban keresztbe tett labbal ulni. Foleg ha szoknyaban vagy vagy valamilyen noiesebb ruhaban.

    előzmény:
    Bibige (21)
    2014-09-17  00:15
  2. 2014. szeptember 18. 08:2428.

    Szokenek szulettem de par eve a szokehez voros melirozas is van, mert volt egy keves osz hajam ami idegesitett es igy a melirozassal nem latszik


     


    viszont mostanaban csinaltam magamnak neha kontyot (eleg nehez megcsinalni es eddig nem sikerult sose), jol is all csak kicsit maceras. igy aztan csak akkor csinalok ha valami alkalom kivanja, es van turelmem elkesziteni.

    előzmény:
    Bibige (22)
    2014-09-17  00:22
  3. 2014. szeptember 18. 08:2127.

    ha megnezed a legtobb ilyen temaju topicot akkor sokan azt mondjak hogy ha nem szulsz gyereket egy ferfinek akkor a kapcsolat ures, es majd lesz egy masik no aki szul akkor a ferj elhagyja stb.


     


    erre valo vonatkozassal irtam, mert sok ember szerint a hazassag ertelme a gyerek.  nalunk nem igy van, mi egymasnak mindig elegge fontosak voltunk ahhoz hogy gyerek nelkul se hianyozzon a kapcsolatunkbol semmi.


     


     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_699493 (17)
    2013-09-29  09:26
  4. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2014. szeptember 17. 10:0226.

    Komolyra fordítva: nekem erről a nőről egy erős játszmázás jut eszembe, egy szerepjáték, amely jó mély önértékelési zavarokból táplálkozik. Tinikorban talán még természetesnek mondható, ha egy lány vágyik a folyamatos szexuális visszajelzésekre, ha még a buszon is azt figyeli titkon, ki vet rá sóvár pillantást (bár egy tini még nem burkolja ezt misztikus halandzsákba az energiák áramlásáról). Ez a nő azt állítja, boldog párkapcsolata van, szenvedélyes szexuális élete. Akkor mégis mi szüksége arra, hogy élete középponti témájává váljon idegen férfiak visszajelzése? Azt is visszásnak tartom, ha valaki ezzel magyarázza, hogy utálja a nők többsége. Szerintem az egészséges, boldog kapcsolatban élő nők nem utálják a hasonlóakat, ellenkezőleg, jobb velük együttműködni, dolgozni. Ha őt utálják a nők, az azért lehet (gondolom), mert ott is ezt a beképzelt önimádatot alakítja (elég rossz ripacs módjára), amit ebben a cikkben is előadott magáról. Nyilván van egy-két valóban rosszindulatú, irigy, taszító stílusú vénlány, aki zsigerből utálja, ha egy nő szép és mosolygós, de a többség azért nem ilyen, ezért furcsa számomra, ha valaki kategorikusan kijelenti, őt utálják a nők, sőt mi több, irigységből utálják.


     


    Én nő létemre is megnézem, kedvesnek és vonzónak tartom (nem feltétlenül szexuális értelemben) azokat a nőket, akik arcára a valódi szépség is kiül, akik őszintén tudnak mosolyogni, kacagni, és el tudnak magukról feledkezni. Azt hiszem, aki folyton a tudományosan nem mérhető, általa mégis valósnak hitt "szexuális energiái" áramlásával van elfoglalva, az önigazolást keres, és csöppet sem boldog. Furcsa, hogy egy szexuális tanácsadó pont őt állítja példának más nők elé, és nem lát át ezen az álarcon.


     


    És tényleg: vannak az életnek más területei is. Anyaság, munka, kultúra, sport, kinek mi. Számomra kissé szánalmas, hogy van ember, akinek mindeközben folyton csak az jár a fejében, hogy őt most utálják a nők, meg imádják a férfiak, mert ő húdeszexuális. Megvan annak is a helye, szerepe, fontos is. De hogy egy kávéházban keresztbe tett lábról és bunkó módon levett cipőről a szexuális extázis jusson eszembe... hát nem fog. :))) (Ha Palya Bea mezítláb énekel erotikus népdalt a színpadon, neki "hiszek", ez hozzátartozik ehhez. De egy kávézóban lerúgott cipőt nem érzek szexisnek, inkább neveletlennek. Esetleg sajnálkozom,hogy nem vett kényelmesebb cipőt, ha már így is meg úgy is annyira szexi az energiái miatt, nem kellett volna a magas sarkú... ;) )

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (25)
    2014-09-17  09:09
  5. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2014. szeptember 17. 09:0925.

    Nagyon jó észrevételeket fogalmaztál meg! Én is ezt éreztem.


     


    Eleve hogy jöhetett létre ez az interjú? Megbeszélték telefonon, hogy:


    - Jó napot, YZ újságíró vagyok a Sanomától, hallottam, hogy ön egy ötvenes, szikár, csöppet sem szép nő, de árad önből a szexualitás, mi több, gejzírként tör fel és borítja be az arra járók fejét! Igaz ez?


    - Mi tagadás, igen, most is épp egy orgazmus emlékétől torzult el az arcom kéjesen. A nők utálnak is érte rendesen, de a pasik! Hú, a pasik! Tömött sorokban követnek a villamoson. Néha még ellenőrnek is kiadják magukat, csak hogy szóba állhassanak velem!


    - Hát ez csodás, üljünk be egy kávéra, és meséljen még ezekről!


    - Rendben, de figyelmeztetem, ha nőből van, utálni fog. Mert kiégett és irigy. Én pedig magam vagyok a szexuális őserő, Mamagésa önbizalomtréningen vett részt, miután meglátott az utcán. Vállalja az interjút így is?


    - Kockáztassuk meg!


    Rendben.

    előzmény:
    katti (3)
    2013-09-27  17:32
  6. 2014. szeptember 17. 05:0124.

    Szavamra, a beírás után olvastam csak el a cikket. Örülök, hogy "szakma ismerőjével" teljesen egyformán vélekedünk a dolgokról.


    Feltételezem azért, mert aki megéli, azt tudja miről  beszél 


     


     

    előzmény:
    ancsa21 (23)
    2014-09-17  04:58
  7. 2014. szeptember 17. 04:5823.

    "Nekem volt az irodában egy ilyen ízig-vérig nő kolléganőm. Na, őt aztán halálra tudta idegesíteni, ha egy férfi a belépése után nem mindjárt vele kezdett el foglalkozni, hanem közülünk, többi 4 közül valakivel."


    Akkor a kolleganőd nem hogy nem izzig-vérig nő nem volt, hanem imitátornak is rossz. Akiből sugárzik a nőiessége, az abból fakadó egészséges mértékű női önbizalma, annak semmit nem kell csinálnia, a legkevésbé felhívni, esetleg kiprovokálni magára a figyelmet. A férfiak mindenélkül is tapadnak rá. Az energiák beszélgetnek ;-))


    Az ilyen kisugárzással bíró nőkkel nem azonnal szexelni akarnak a férfiak, annál inkább körülöttük lenni, udvarolni nekik, vagyis élvezni azt a kellemesen bizsergető atmoszférát, ami mindkettőjükből áradni fog az ilyen pillanatokban. 


    Ami még nagyon klassz az egészben, hogy az ilyen nők akárhány évesek is lehetnek, idős korukban sem vesztenek sokat vonzásukból. ;-))

    előzmény:
    Bibige (20)
    2014-09-17  00:07
  8. 2014. szeptember 17. 00:2222.

    Érdekes, én mindig fekete, kontyos nőnek láttalak lelki szemeim előtt.

    előzmény:
    Amarynda (15)
    2013-09-28  13:48
  9. 2014. szeptember 17. 00:1521.

    Valaki nem tehette meg, hogy csábítóan viselkedjen, vagy legalább minimálisan nőnek tűnjön, amikor ott volt az ideje, mégpedig a szigorú szülők, nagyszülők miatt. Én a mai napig szégyellem keresztbe tenni a lábam, még nadrágban is. Inkább kissé szétterpesztett combokkal ülök, ami bizony nőietlen. Ha néha mégis keresztbe rakom a lábam a kényelem miatt, olykor még nadrágban is a térdem alá rakom a kezem, mert olyan érzésem van, mintha a nemi szervemet mutogatnám.

    előzmény:
    Amarynda (8)
    2013-09-28  11:28
  10. 2014. szeptember 17. 00:0720.

    Nekem volt az irodában egy ilyen ízig-vérig nő kolléganőm. Na, őt aztán halálra tudta idegesíteni, ha egy férfi a belépése után nem mindjárt vele kezdett el foglalkozni, hanem közülünk, többi 4 közül valakivel. Ha nem tartott az illetőtől, megpróbálta még a férfi előtt lejáratni. Ha pedig valakitől félt, azt a háta mögött kezdte ki. Számomra visszataszító, aki ennyire férficentrikus. Engem egyáltalán nem zavar, ha egy hölgykoszorúból nem engem bálványoz az odatévedő férfi. Elvégre minden másneműnek nem tetszhetek. Nekem se jön be minden hapsi. 

    előzmény:
    katti (2)
    2013-09-27  17:32
  11. 2013. október 9. 22:2719.
    Én 40čves elműltam,8éve boldog házasságban élek.Most is ugyanolyan szenvedélyesen szeretjük egymást a férjemmel,mint az elejčn.Szinte mindennap szerelmeskedünk,már a csňkja felizgat,mellette igazán nőnek érzem magam.És hogy ez mit ad?Azt,h nem érdekel annyira a kórnyezetem véleménye,magabiztos vagyok.Mivel otthon megkapom a gyönyórt,mindent,nem az utcân ęlem meg a szexualitásom.Lehet egy nő 50čvesen is vonzó,de én is kicsit visszatetszőnek érzem a viselkedését.Másokat nézeget,stb.Neki nagyon kellhet az âllandň megerősětés,ráadásul ez az egész csak két nő vélemęnye,mi van,ha nem is ilyen,csak neki ez jön le?Én pl.fiatalon azt hallottam,h ne fussak a ffiak után,legyen női büszkeségem.Manapság viszont a nők akkor is râ akarnak mászni a férjemre,ha ott vagyok.És az elutasításbňl sem értenek,azt gondoljâk,csak kéreti magát,mert ők az etalonok,olyan nincs,h vkinek nem kellenek.Érdekes én simân végigmegyek bârhol úgy,h nem azt nęzem,h ki bâmul engem.Mikor a párom mindig kíván,nekem az tökéletesen elég.Állítólag ő is férjnęl van.Most akkor hol is keresi a szexualitása kięlését?
  12. 2013. szeptember 29. 11:5618.

    Azt hallasz bele amit akarsz. Nem tudom mibol gondolod , de nincs is jelentosege.

     

     

     

    A gyereknek annyi koze a ferfi megtartasahoz , hogy nagyon sok esetben mar a hazassag is azert jon letre mert "becsuszott a baba".

     

    Kesobb pedig nagyon sokszor a ferfi azert nem lep le mert egy vagy tobb gyerek is van a kapcsolatbol.

     

    Rengetegszer hallottam mar ferfiaktol hogy "regen kileptem volna ha nincsenek a gyerekek"

     

    Szoval nalam a ferjem  nem azert maradt velem mert gyerek volt a kapcsolatbol hanem azert mert en kellek neki, illetve mi kellunk egymasnak.

     

    Az allatok pedig nem feladat nekem, hiszen nem abbol elek hanem olyan foglalatossag ami elvezettel jar, kotetlen es rengeteg oromet okoz ugy napi szinten mint hosszu tavon. Gyerekkoromtol imadtam az allatokat, csak akkor az emeletes lakasban nem volt lehetoseg ra hogy tarthattam volna.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_699493 (17)
    2013-09-29  09:26
  13. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 29. 09:2617.

    A gyereknek mi köze egy ffi megtartásához?

     

    Kicsi keserűséget érzek, kihallatszik, sajnálom.

     

    Senki nem vitatja a boldogságod, nagyon örülök neki, és az nagoyn jó dolog, hogy te megtaláltad azt a feladatot, amit szeretsz. Mindenkinek más.

     

    Lényeg,  hogy jól érzed magad.

    előzmény:
    Amarynda (15)
    2013-09-28  13:48
  14. 2013. szeptember 29. 08:4916.
    Nagyon - nagyon nem kellene ezt leredukálni szexre- Abból (is ) táplálkozik ez a vonzerő. A cikkel teljes mértékben egyetértek, de csak egyfelől világítja meg a dolgokat. Nem kell ehhez szépnek lenni Amarynda. nem erről szól a dolog. Minden bizonnyal megvolt a nőben előbb is, csak nem tudatosan. HA az ember ezt az "ajándékot" kapta az élettől, akkor majd meg kell tanulnia használni is. Nekem ez mindig volt, ma már erősebb ( közeledem a 40 hez) aminek az az oka, hogy békében és harmóniában élek magammal, tisztában vagyok az életemmel.
    De hidd el, nagyon nehéz az az érzés eleinte, hogy bemész valahova és nagy eséllyel a nők utálnak. Én is ha lehet férfi ügyintézőt keresek. Sokkal könnyebb minden. Az érdekesség, hogy eddig a mellettem lévő férfiak sem" értékelték" ezt. Azonban a mostani párom ugyanilyen férfiban, mint én nőben. Jókat kacarászunk azon, hogy ketten megyünk ügyintézni és aszerint alakul a dolog, hogy épp kihez kerülünk. Ő a nőket tudja jól kezelni én a férfiakat. És kedves Amarynda, ez az erő megmarad 80 évesen is, ha a helyén kezeled. Nem kell hozzá se miniszoknya, se full smink, se erőltetett fiatalosság. SŐT. Az csak rombolná.
  15. 2013. szeptember 28. 13:4815.

    En imadom az allatokat, sokkal jobban mint az embereket, azert is koltoztunk ide mert itt mindent tudok tartani amit a penztarcam megenged.

     

    Nem vagyunk egyformak, en nem nagyon szeretem a  zenet rajzolni sem tudok.

    viszont rengeteget olvastam egesz eletemben es most is. imadok kezimunkazni tv-t nezni, van egy csomo baratunk is.

     

    Sosem szerettem utazni pl. mint nagyon sok ember. Mindenkinek mas a fontos.

     

    Te valamiert ugy gondolod  hogy ha valakinek nem tetszik valami akkor azt a masik irigyli?

     

    Nekem edes mindegy ennek vagy mas nonek a kisugarzasa, en tisztaban vagyok a magam ertekeivel. nem volt nehez a tolem fiatalabb ferjemet se megtartani a mai napig se, megpedig ugy hogy gyereket se szultem neki, tehat magamert maradt mellettem nem a gyerek kotott ossze vele hosszu tavon.

     

    A mai napig is hatassal vagyok ra ugy sexualisan mint barmilyen mas formaban, ez nekem eleg es a boromben is jol erzem magam.a koromnal lenyegesen fiatalabbnak latszom, a mai napig kozel a 60 hoz megengedhetem magamnak hogy hosszu szoke hajat hordjak, anelkul hogy ez furcsa lenne rajtam.

     

    ugyhogy elhiheted nekem hogy nem irigylek senkit es nincs is miert.

     

    a tigriseket leszamitva, de helyettuk mast tartok, cicat, nyuszit, lovakat kutyakat. es ez nekem minden nap oromet ad nem is keveset.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_699493 (14)
    2013-09-28  13:07
  16. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 28. 13:0714.

    NEkem tuti ne kéne, egy sem, büdösek és kiszámíthatalanok.

     

    Inkább fogom a grafitot és rajzolok, vagy sétálok a Duna parton, vagy zenét hallgatok, mint hogy ilyen vadállatokat tartanék.

     

    Nem kell bombázónak lenni ahhoz, hogy valakinek legyek szexuális kisugárzása, jó, nem egy hátrány 

     

    Tinik semmit sem tudnak, ugyan már. Te mit tudtál 12-15 évesen?

     

    A mai tinik meg sok esetben elképesztőek. Tisztelet a kivételnek. 

     

    Nem azért, mert tisztában vannak az értékeikkel, vagy egyáltalán bármivel is.

     

    Azt sem tudják, mi az érték egy emberben, csak, ha jó cuccai vannak... 

    előzmény:
    Amarynda (12)
    2013-09-28  11:59
  17. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 28. 12:5913.

    Nem biztos, hogy azért mert te a környezetedben ráncos 50-seket látsz, minden 50-es olyan...

     

    Ez egyáltalán nem igaz.

     

    45 vagyok, és szeretem a minit, és nincs ráncos lábam, és narancsbőrös combom meg fenekem, igaz, nem is vagyok 100kg, mint sok 40-50-es, korombeli nő.

     

    És, hálisten, egyre több 40-50-es nőt látok csinosan, farmerban, miniben, nem amiből a *** is kivan, térdfelettit, smink, szerintem nagyon szép és vonzó.

     

    Sajnos ebben az el"feministásodott" világban nagyon sok nő elfeljti, hogy elsősorban nő, és nem egy bakancsos, loboncos hajú, slendriánul felöltözött valaki.

     

    Ez pusztán mentalitás kérdése.

     

    Amúgy ez nem a mini és a tűsarkú kérdése, hanem a tartásé, a viselkedésé, ahogy írja, amihez azért jó, ha párosul egy kis nőies érzék és ízlés, akkor garantált a siker.

     

    Aki 50 évesen is ilyen tud lenni, kétkedés nélkül, az fiatalon sem volt más, csak mostanra jobban tudatában van, tapasztalatai által. És ha okos, ezt ügyenes is tudja "használni", nem kell ezt irigyelni. 

    előzmény:
    Amarynda (11)
    2013-09-28  11:54
  18. 2013. szeptember 28. 11:5912.

    Hat igen, foleg mert ez a no mint a riport iroja megemliti, szikar reszleteiben nem szep... stb.

     

    gondolom akkor 20 evesen bombazo volt.

     

    Nem tudom miert kellene irigynek lenem valakire aki most fedezte fel azt az erzest amit a csinos nok mar tini koruktol ismernek.

     

    de te biztosan tudod.

     

    egyebkent en irigyelni maximum egy olyan not tudnek akinek megadatik hogy pl. sajat tigrisei legyenek, esetleg gyonyoru ELO ALLATAI, olyanok akik szepek, okosak es imadnivaloak.

     

    mas nalam nem szamithat irigysegre. ez is csak azert mert en nem negedhetek meg magamnak ilyen allatok tartasat. Sem a penz, sem a sex, sem a gyerekek, unokak  szepseg stb. nalam nem kepezi irigyseg targyat.

     

    De egy tigris....na az mas

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_699493 (10)
    2013-09-28  11:52
  19. 2013. szeptember 28. 11:5411.

    Szo sincs errol nem tudom mibol gondolod.

     

    csak nem 50 evesen vagy felette akarok olyan sikereket elkonyvelni amik fiatalkoromban nem ertek el mint ennek a nonek az eseteben.

     

    Ez a no tipikus pelda arra hogy valaki nem volt csinos irigylesre melto sexi fiatalon az most akar szikkadtan, rancosan az lenni.

     

    a miniszoknyas rancos labu nagyanyo esete.

     

    inkabb sajnalatra melto mint elismeresre.

     

    En fiatalon megeltem azt amit egy szep fiatal no megel. Tehat nem hianyzik most hogy ujra megeljem.

     

    O meg nem elte meg es most probalja megelni.

     

    csak ez mar nem ugyanaz. az a vonat mar elment.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_699493 (9)
    2013-09-28  11:45
  20. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 28. 11:5210.

    Nem 50 évesen jutott el ide, hanem 50 évesen is jól néz ki, ellenben sok 50-es lestrapált, besavanyodott, elhízott, többgyerekes nővel.

     

    Mert 40-50 évesen sem áll meg az élet.

     

    Hidd el, akinek 50 évesen is erős kisugárzása van, annak 20 évesen még erősebb volt.  

     

    Ez a lényeg.

     

    Kis irigységet hallok ki a hsz-ból..., de valszeg botfülem van... 

     

    előzmény:
    Amarynda (8)
    2013-09-28  11:28
  21. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 28. 11:459.

    Mindjárt gondoltam. 

     

    Te tökéletes vagy mindenben. 

    előzmény:
    Amarynda (8)
    2013-09-28  11:28
  22. 2013. szeptember 28. 11:288.

    Ha ez a no csak 50 evesen jutott el idaig akkor szegeny eleg sajnalatra melto.

     

    az ember az ilyen erzeseket ha tenyleg jo no es ilyen a kisugarzasa mar reges regen fiatalabb koraban megelte.

     

    Mindig megmosolygom az 50 60 stb koru noket akik mindenaron bizonyitani akarnak. Hogy kinek? talan elsosorban maguknak, hogy ha fiatalkorukban nem volt reszuk ilyen erzesben/elmenyekben akkor most van.

     

    Nekem a fiatalsagom ilyen erzesekkel elmenyekkel volt tele egesz fiatal koromtol, ugyhogy egyaltalan nem most szeretnek a 10 es skalan 10 pontot adni magamnak a kisugarzasomert foleg ha az kifejezetten a sexualis reszt illeti.

     

    Annak a vonatnak nem most van mar a menetideje

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2013-09-27  17:32
  23. Torolt_felhasznalo_699493
    Torolt_felhasznalo_699493
    2013. szeptember 28. 10:157.

    Szerintem nagyon jó ez a cikk, nekem tetszik, és teljesen egyetértek vele.

     

     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2013-09-27  17:32
  24. 2013. szeptember 28. 00:496.
    Ez nettó hülyeség. Soma álnéven?
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2013-09-27  17:32

Címlap

top