Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Müller Péter: A nők önérzete

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2013. július 5. 05:55
Nem sokkal a második világháború előtt egy jóhiszemű politikus - férfi - azzal a kéréssel fordult Virginia Woolfhoz, a nagy írónőhöz, szólítsa meg a nőket, segítsenek megőrizni a békét, és elkerülni a közeledő iszonyatot.

Nők Lapja Café: Müller Péter: A nők önérzete
  1. 2013. július 7. 10:3410.
    Kedves Krisztina!

    Kicsit elrugaszkodott a témától az utolsó két hozzászólásában. És még Ön fed meg bennünket, hogy ne ítéljünk! Tudja ugye, hogy Ön ebbe a hibába esett a szerkesztőséggel szemben! nyugodjon meg, vasárnap van. Imádkozzon, nyissa ki a szívét.

    Szeretettel:
    Katalin
  2. 2013. július 7. 08:529.
    Egyébként fel foglak jelenteni titeket a Média Tanácsnál,mert szabályozzátok a beírásokat.
  3. 2013. július 7. 08:508.
    Nézem.Nagy eredmény lehet ilyen undorítónak lenni,mint ti vagytok.S ezértmégsokpénztfelvesztek.Jó lesz a temetésre.
  4. 2013. július 7. 08:487.
    Le vagyok titltva? Írtam egy hozzászólást,majd mehet gomb(természetesen be vagyok jelentkezve)s semmi. Ez az X faktor? Ti döntitek el,hogy ki irhat,olvashat,élhet? Jaaaaaaaaaaaaaa...hiszen magatokkat leveleztek főképpen.
    Szánalomraméltó
  5. 2013. július 7. 08:456.
    Bocsánat...de végig olvastátok,amit MP írt?Egyáltalán nem tesz felelőssé Minket,hanem,mint az összes Férfi megérteni szeretne Minket.
    Csak halkan jelzi,hogy a sziv-lélek kapcsolatát figyelembe kell venni.
    Nehéz ügy a napi taposómalom miatt,de ha szánunk rá időt s kinyitjukl a szivünket,akkor minden könnyebb lesz.
    Ismeritek a mondást:Ne ítélj,hogy ne itéltessél.
    Szép napot Mindenkinek:))))
  6. 2013. július 6. 18:425.
    Mekkora hazugság. Ezzel az irással végsösoron a nöket teszi felelössé minden szarért. Hogy miért mennek vakon a pasik után... 1. Nem mennek. A válások nagy részét a nök inditják. 2. Nehogymár a nök legyenek azok akik állandóan a kakaskodó himeket lehütik. Egy férfinak is lehet józan esze.
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2013-07-05  05:55
  7. 2013. július 6. 17:324.
    Minden sikeres ferfi mogott egy no all. Ez igy volt miota a vilag vilag es igy is marad. Kerdem en, ha Eva nem tukmalja ra az almat Adamra, nem meg mindig ott tespedne tudatlansagban es unalomban abban a bizonyos Paradicsomban?
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2013-07-05  05:55
  8. 2013. július 6. 17:043.
    Ön most megismételete, azt a felhívást, amit a jóhiszemű férfi anno megtett. Olyan szépen levezette Virginia Wolf válaszát és kedves ismerőse válaszát, jó volt olvasni. Talán el is fogadtam a leírtakat. A végén mégis keser lett a szám a végkövetkeztetéstől, amit a női barátjával mondatott ki. Úgy érzem azt sugalta, hogy mi nők vagyunk a hibásak a háborúkért. Ilyet csak férfi mondhat! Mint oly sok ezer év óta.

    Olvassa el mit írt, olvassa el újra. Képzelje magát egy nő bőrébe, hiszen Ön képes rá.

    A barátnője véleménye azt tükrözi, amit úgy gondolt, hogy Ön mint férfi és mondern ember elvárna tőle. Hiszen önök férfiak olyan sokat megtettek mi értünk, nőkért, csak mi nem tudjuk értékelni és jól használni. Tudjuk már születésünktől: minidig mi nők vagyunk a felelősek mindenért. Ezért védjük az életünk minden darabját, melynek része az apa, a férj, a fiútestvér és a fiúgyermekünk.

    Mivel hiszem őszinte az érdeklődése, kérdezzen bátran tőlünk és igyekszünk rá őszintén, szívből válaszolni.
  9. 2013. július 5. 05:552.
    Fantasztikus olvasmány,egy férfibőrbe bújtatott nőtől.Ezt dicséretnek szántam,mert ehhez a hozzáálláshoz mérhetetlenül nagy fokú intelligencia kell. Én a szivemmel és a lelkemmel látok s így nagyon nyugodtan tudtam kilépni a 8 éves kapcsolatomból.A hazugság megmérgezi az ember lelkét s a lélek fontosabb mindennél,mert mi elmúlunk,de a lélek megmarad és szárnyal tovább...mindörökké. Tiszteljük,becsüljük,szeressük.
    Mégegyszer köszönöm,hogy megint láthattam magamat,Magunkat...Nőket....férfias nézőpontból
    Szeretettel
    Gáspár Krisztina

Címlap

top