Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ő futtatta fel Zámbó Krisztiánt

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. október 27. 08:26
Menedzsere, egykori barátja éveken át egyengette az énekes karrierjét. Az X-Faktorban továbbjutó versenyző azonban titkolja, milyen sokat köszönhet neki - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Ő futtatta fel Zámbó Krisztiánt
  1. 2012. október 27. 17:4710.

    Nem tudom, mi igaz ebből, mert egyik érintett sem szólal meg, hanem róluk szól a pletyka. A média félrehordása sokkal több a soknál, bármit leírnak -úgy látom a bulvárból- csakhogy menjen a bolt.

    Zámbó Krisztiánnak van hangja. De nem az apjához képest. Magához képest.

    Az átlagnál jobban énekel. Mert én pl. egész átlagos vagyok, kb. És ha az átlagot hallanátok, Zámbó Krisztián  egy tőről fakadó zseninek tűnne. 

    Örüljetek, hogy nem énekeltem nektek. (ha 1000 évig tanítana egy szupertanár , akkor sem lenne semmi eredménye)

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-10-27  08:26
  2. 2012. október 27. 17:319.
    Szerintem nincs hangja. Átlagos, míg mások tudják, hogy ez nem elég egy versenyhez/versenyben, addig Z. Krisztián úgy gondolja, hogy elég ez! Nem, nem elég, s minket nézőket próbálnak befolyásoln. Van, akit lehet, remélem, hogy a többséget nem! Keresztes Ildikónak nagyon jól kellene "hallania", hogy "hangtalan" a fiatalember, neki azonban muszáj kiállni a védence mellett. Nem kellett volna beválasztani a protekciója miatt. Elmegy ez a hang, ez az erőlködés egy olyan isten háta mögötti helyen, ahol /kevesen hallják/, ahol szerették az édesapját, s ezért szívesen fogadják a fiát, - nem a hangjáért - de semmi eredeti nincs benne. /Bevallom az édesapja hangját jómagam is szerettem, tehát nem vagyok Zámbó ellenes, de, be kellene látni, ami nem megy, azt ne erőltessük!
    Nem véletlen hangsúlyozza, hogy nem az apám miatt kívánok érvényesülni, így legalább mindenki megtudta/megtudja, hogy ki volt az apja, s az Ő rajongói nyomkodnak - bár szerintem a telefonálás semmit nem ér, nem mi, nem a nézők döntjük el a győztest, megvan az már! S nagyon remélem, hogy nem Zámbó Krisztián, hanem egy olyan emberke, akinek tényleg hangja is van!
    Valaki azt írta, hogy vajon miért nem a Voice-ba jelentkezett, bizony nem véletlen, nem nyomkodott volna senki egy fia gombot sem meg, az biztos!
  3. 2012. október 27. 14:318.

    Nem gondoltam rá, egy menedzser ne vállaja el, ha nem tud belőle kihozni valamit. Szerintem legalábbis. POntosan tudja a menedzser mit lehet kihozni valakiből. Nála sokkal tehetségtelenebb emberek is futottak be már jó menedzseléssel. De amúgy meg tök mindegy, egyiket sem akarom védeni, meg megtámadni, csak a dolognak azért több oldala is van.

    Krisztiánt amúgy meg sajnálom is kicsit, mert ő titpkusan a "ha van  rajta sapka az nem jó, ha meg nincsen akkor az". Épp az apja miatt. Persze, ha nem jelentkezett volna akkor senkit nem érdekel a sapka ügy:) ez is igaz.De jelentkezett, talán épp azért, mert így róla van szó sok helyen (így menedzseli magát), és még azt is el tudom képzelni hogy tényleg énekelni akar. Így több legyet is üthet egy csapásra.

    Minden estre, nekem az a fura, hogy mindenki mondja mennyien vannak mögötte az apja miatt, ehhez képest csak negatív tartalmú cikkeket lehet róla olvasni, vagy hallani.

    Mindegy, szerintem amúgy egy max két forduló után biztosan ki fog esni, ha továbbra is így szerepel ahogy szerepelt a legutóbbi két adásban.  

      

    előzmény:
    bekes072 (7)
    2012-10-27  13:45
  4. 2012. október 27. 13:457.
    JULA nem gondoltál arra, hogy nem a menedzser hibája, hogy nem tudott belőle "világsztárt" faragni. Most Keresztes menedzseli, kiváncsian várom mit hoz ki belőle, mert egyértelmű, hogy kell a külső segítség, magától nem képes eredményre. Ezek után még hálatlan is....................ejnye, ejnye!
  5. 2012. október 27. 10:046.

    Ahhoz képest, hogy hányan "dolgoztak rajta" és próbálták felfuttatni, most bújt elő a nagy ismeretlenségből.

     

    Nincs rossz hangja, nem drukkolok se neki, se ellene, de rettentően irritál, hogy tele van vele a sajtó. Miután azzal kezdte, hogy nem az apja nevéből akar megélni. Ahhoz képest már az óvodáskori élményeiről is beszámolt, minden nap eszébe jut valami, amit el lehet mesélni.

     

     

  6. 2012. október 27. 09:555.

    Sziasztok!

    Nem vagyok sem Jimmy, sem Krisztián fun, de szerintem a sajtó épp hogy a srác ellen dolgozik, a sok negatív dologgal. Amúgy a menedzsere, nem jól dolgozott, mert nem sikerült Krisztián befuttatnia, akármennyit is foglalkozott az üggyel, szóval nem is értem, milyen hálát vár. Az X faktorig szinte semmit nem lehetett róla tudni, nem voltak számai a rádióban vagy legalábbis nem hallottam, TV ben sem szóval a menedzserről ennyit.

    Krisztiánnak meg amúgy jó hangja van, de csiszolnia kéne, meg a sok izgalmat levetkőznie, ebben van még mit tanulnia bőven, ez biztos, és tényleg vannak sokkal érettebb (nem korban) tehetségesebb énekesek a műsorban nála.

     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-10-27  08:26
  7. Torolt_felhasznalo_109248
    Torolt_felhasznalo_109248
    2012. október 27. 09:414.
    A hálátlan disznó! Már nem ez az egyetlen negativ kritika róla...
  8. 2012. október 27. 08:423.

    Miért írnak minden nap Zámbó Krisztiánról cikket?? Gondolom, hogy egy régi Jimmy rajongónak se kerülje el figyelmet, hogy a fiúcska szárnypróbálgatásait segíteni kellene.

    Szomorú, hogy ennyire irányíthatónak, igénytelennek tartják a nézőket, mindegy, hogy ki hogyan énekel, celebgyártás, bulvárcikkek, ennyi kell a tömegnek? Tényleg azt gondolják hogy az emberek nem a tehetséges énekesre kíváncsiak? 

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-10-27  08:26
  9. 2012. október 27. 08:262.
    Látszik, hogy erőlködik, és az Apja népszerűségén akar felkapaszkodni. Miért nem a Voice-ban jelentkezett, ja nem jutott volna tovább. Remélem a fanatikus Jimmy rajongók is látják, hogy Krisztinánnál jobbak is vannak a mezőnyben.

Címlap

top