Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hamburger: a legdivatosabb étel

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. szeptember 3. 16:15
Hol van már a szusiimádat és a hot dog függők nyomulása... Aki igazán trendi, az 2012 őszén hamburgerben utazik.

Nők Lapja Café: Hamburger: a legdivatosabb étel
  1. 2012. szeptember 3. 21:523.
    Évekig a hamburger volt a kedvenc kajám, egy idő óta viszont átnyergeltem a gyrosra. Egyikkel sem bíbelődöm itthon, hanem a városban jártamban-keltemben veszem meg, illetve fogyasztom el.
  2. 2012. szeptember 3. 16:152.
    Serpenyobol Hamburger????? Angus vagy kobe esetleg buffalo hus. De tisztan- mindenfele hagyma es vesehaj nelkul. Ha izesiteni akarjuk akkor pacoljuk egy kis BBQ szoszban a grillezes elottt. Vagy egy kis A1 es fokhagymas vajjal kenjuk be a grillezes alatt. Hagyma, paradicsom, a minimum- utana pedig ami tetszik-sajt, chili, quacomole, bacon, pacolt gombaszeletek....A jo hamburgerhe jo minosegu marhahus kell nem kevert hus.

Címlap

top