Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nők Lapja Café különóra körkép

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. augusztus 21. 12:37
Különtorna, különangol, különszolfézs - és akkor még nem is beszélve a hittanról, énekkarról és rajzszakkörről, miközben a szomszédban lakó lány suli után a barátaival lóghatott. Ő járt jobban vagy te? Így pár év(tized) távolságból mi értelme volt pluszfoglalkozásoknak? A Nők Lapja Café munkatársainak nagy különóra-coming-outja:

Nők Lapja Café: Citerától kungfuig - Mit tanultunk a különóráinkból?
  1. 2012. augusztus 21. 15:225.
    Serafina, nekem a te írásod tetszett a legjobban! Tulajdonképpen a cikkben szereplők többsége is hasznot húzott a különórákból, aki meg nem, ott szerintem a lustaság és érdektelenség volt az ok. 
    előzmény:
    serafina_p (2)
    2012-08-21  12:37
  2. Torolt_felhasznalo_872096
    Torolt_felhasznalo_872096
    2012. augusztus 21. 14:504.
    Ez a cikk tetszett !
    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-08-21  12:37
  3. Torolt_felhasznalo_383878
    Torolt_felhasznalo_383878
    2012. augusztus 21. 13:473.
    "Nagy Sebestyén, főszerkesztő: Táncóra, kézilabda"

    ocsem, nagyon sz@r a szoveged.
  4. 2012. augusztus 21. 12:372.
    Ó, te jó ég!
    Kedves Szerkesztők, hát egyikőtök sem írja, hogy több lett tőle, hogy kinyílt a világ,hogy olyasmit is megtapasztalhattatok, amit a szüleitek nem? Hogy mekkora előny volt számotokra, hogy tojáshéjseggű kiskamaszként napnál világosabban láttátok, hogy mi az az út, ami az ezer közül nektek már biztos nem? A NEM is tapasztalat! Aki semmire nem jár, az felnőtt korában kell, hogy kipróbálja magát.
    Én is jártam majdnem mindenre, amit itt felsoroltatok, sőt még olyanra is, amit nem (kicsit talán túlzás, tényleg, de nem baj!) Van amit szerettem, van amit nem, és szinte egyikre sem emlékszem már pontosan, de a mai napig profitálok a különórákból, méghozzá minden nap!
    Ha nem szerettem, tudtam, hogy ebbe az irányba ne menjek.
    Ha szerettem, kipróbáltam hasonló dolgokat.
    Önbizalmat adott: pl. 2-es voltam tesiből, lovaglásból mégis kiváló voltam, lövészeten meg megyei döntős.
    Én imádom, hogy tudom a népdalokat, és hallom, ha valaki hamis, ne mondd már, hogy te nem érzed, hogy több lettél ettől!
    A németóra megismertet a német kultúrával, az angol az angollal, a balett a franciába vezet be, a tánc kapcsán hegyezed a füled, ha spanyolokról hallasz, a kung-fu, a karate a távolkelet felé mutat, ha valamelyiket megszereted, már azt is tudod, hogy a kettő nem ugyanaz távolról sem! És akkor kapuk nyílnak: filozófiák, művészeti ágak, tudomány-területek, földrajzi tájak keltik fel az érdeklődésedet... Nem folytatom, de valami ilyesmi számomra mindaz, amit ti letudtatok egy ilyen unalmas jaj-de-felesleges-volt-de-mindegy-már típusú cikkel.
    Hát kár érte, remélem a fiatalok nem olvasták...

Címlap

top