- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Nem is értem, hogy miért kell ilyen Magyarország tortája/kenyere/szendvicse dolgokat kitalálni. Két szomszéd lakásban nem egyformán főznek, nemhogy külön tájegységekben!
A halsonka meg egyenesen röhejes. Legközelebb ha rántott pontyot kérsz egy étteremben, majd megkérdezik, hogy : Szárnyát, vagy mellét, vagy combját???
Persze a csirkemell/pulykamell sonka sem sonka...csak gépsonkát csinálnak a húsból. Ez a finomkodó, ínyenc étkezés propagálása meg kiveri a biztosítékot, az emberek örülnek ha a hónap minden napján tudnak kenyeret meg margarint/zsírt adni az asztalra!
Igazad van, de ahogy olvashattad, "nem kicsit túlzásnak" tituláltam a cseresznyefás füstölést. Lehet, hogy nem jött át az irónia.
Szóval én is úgy érzem, hogy túllőttek a célon. Mint ahogy sokszor az országtortával is. Most épp az ideit néztük a lányommal, hogy ezt végre meg merjük próbálni, mert aránylag egyszerűnek tűnik.
-----------------------------------------------------------
Nekem olyan Nő kell aki tud krumplistésztát főzni és a halat is megpucolja, ha ilyen vagy üzenj!
Oh, nem.
nem érzek negatív dolgot a szendvicsekkel szemben.
szívesem ennék ilyeneket.
De azért az ugye úgy van, hogy ilyen cseresznyefán füstölt finomságot mind a 10 millió ember minden további nélkül be tud szerezni,nem?
A pénz a legkevesebb.
Oh, hála és köszönet az infóért.
összeszedem magam és utánanézek Bodrogiék honnan szerzik be.
-----------------------------------------------------------
Nekem olyan Nő kell aki tud krumplistésztát főzni és a halat is megpucolja, ha ilyen vagy üzenj!
De ez csak azért van, mert nem vagy elég járatos a Brehmben. A Tisza menti Bivalybasznád apró tavaiban őshonos ez a ritka halfajta. Kimondottan ismert az izmos hátsó végtagjainak felső részéről, amiből ugye a sonkát készítik.
Javaslom, olvasgass!
Sokféle finomságot már láttam, feleannyit eszegettem is, de erről még csak nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik.
"Ha van rá lehetőségünk, akkor cseresznyefán 40 percig füstöljük"
Elképzelem, ahogy a magyar háziasszonyok tömegei kiáltanak fel: áh, semmiség, elkészítem én ezt seccperc alatt! Milyen praktikus ötleteket ad ez a nlc!