Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vedd meg a luxuspirosítókat olcsón!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. július 23. 10:47
A legdivatosabb és legismertebb luxusmárkák pirosítói egy vagyonba kerülnek. Nem véletlenül: a nők bármennyit hajlandóak kifizetni azért, hogy úgy nézzenek ki, mintha finoman kipirult volna az arcuk. Szerencsére azonban ezekhez a pazar színekhez többnyire olcsóbban is hozzájuthatunk. Mutatjuk.

Nők Lapja Café: Vedd meg a luxuspirosítókat olcsón!
  1. 2012. július 24. 18:425.
    ez nevetséges...
  2. 2012. július 23. 14:394.

    Ez a cikk reklám akar lenni, nem? mert elég gyengék a hasonlatok. A jó  pirositót nemcsak a szine, hanem az állag, textúra, épithetőség,tartóssága határozza meg.

    A Rimmel pirositói nagyon gyengék(ellentétben a márka rúzsaival, szempillaspiráljaival, körömlakkjaival, amik igen jók)  A Loreal nem rossz, de már nem olcsó. A NYx oké, de meg lehetett volna elmliteni a Sleek pirositóit is, ami itthon csak netes áruházból rendelhető ugyan, de olcsó, és minősége messze veri a drogériás cuccokat és sok luxusmárka kedvelt szinei megtalálhatók náluk. 

    Drogériás viszonylatban a Bourjois pirositók a legjobbak a még pénztárcabarát kategóriából, nagyon sok nagy márkának legyártották a doupe-ját.  

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-07-23  10:47
  3. 2012. július 23. 12:283.

    dehát a nagyrésze nem is pirosító szerintem :)) különben tényleg széles a paletta, a betegsápadttól kezdve a bohócpirosig minden megtalálható :))

     

    a legolcsóbb ha megcsipkedjük az arcunkat, vagy titokban futunk pár métert, akkor nemcsak édesen kipirulunk, hanem még szexisen szuszogunk is. hajrá hajrá :)) 

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-07-23  10:47
  4. Torolt_felhasznalo_544962
    Torolt_felhasznalo_544962
    2012. július 23. 10:472.
    ööööööö... kicsit hiányos a cikk, az arnyalatok meg sokszor egyaltalan nem hasonlítanak egymasra... Így mit is csereljünk mire?
    amúgy sok ev kencezes utan, en azt tapasztaltam, allag szín, nem az ártól függ... pláne mire a őiropsító kifogy, uyganabból a márkából tuti nem találjuk meg megint uyganza, mindegy miylen drága... nem erdemes á
    r alapján válogatni, a színt kell nezni. de ezc sak szemelyes tapasztalat...

Címlap

top