Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Így védekezz, ha megtámadnak!

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2012. július 20. 15:15
Sokszor elhangzott a meggyilkolt pszichológussal, Bándy Katával kapcsolatban, hogy a lány ,,rosszkor volt rossz helyen\". Vajon létezik olyan stratégia, amivel túl lehet élni egy ilyen támadást?

Nők Lapja Café: Így védekezz, ha megtámadnak!
  1. 2012. július 26. 10:4235.

    Nálad  a pont. Egy másik fórumon másik honlapon nagyon okosan megírta valaki, hogy ennek sem kell bedőlni. Sokszor pont a szex reményében ajánlkoznak fel "lovagok" a hazakísérésre. Ha valakinek van kapcsolata, nincs gond, ő nyilván hazakíséri a hölgyet. De ha épp egyedülálló és jelentkezik valaki az ismeretségi körből, az egyáltalán nem jelenti azt, hogy az illető megbízható. Gondoljunk pl. a családon belüli erőszakra. Ott egy lakásban élsz az elkövetővel. És gyakorlatilag - ha még gyerek van - semmit sem tehetsz, ki vagy szolgáltatva. Ha jelzed a szüleidnek, vagy elhiszik, vagy nem, vagy tesznek ellene vagy nem. Sajnos a tapasztalat is az, hogy ha megtörténik az erőszak, s az illető túléli, akkor sem biztos, hogy jó ötlet feljelenteni az elkövetőt. Mert ha nem tudod bizonyítani, még Te kerülsz a vádlottak padjára. Pláne ha az elkövető kiemelt rétegből kerül ki. (ld. Zsanett-ügy. )

    Sosem fogok hinni a rendőrök ártatlanságában, de ez az én személyes véleményem. Ott volt a poligráfos vizsgálat, a grafológus nő véleménye, stb. mind a rendőrök ellen szólt. Meg már eleve azt sem értem, miért kell 5 rendőr ahhoz, hogy egy 42 kg-os nőt igazoltassanak? Erről mindig az a szakállas vicc jut az eszembe, hogy Móricka, miért kellett 5 úttörő felsegíteni a nénit a villamosra? Hát, mert a néni nem akart felszállni....

    előzmény:
    vérmatska (34)
    2012-07-26  00:03
  2. 2012. július 26. 00:0334.

    "jól tudta, hogy a lenge öltözéke (36 C. fokban mindenki úgy jár) felhívás keringőre"

     

    Aha.

    Semmi nem garantálja, hogy ha a nő zárt ruhába öltözik, elkerülhető lenne (lett volna) az erőszak. Nyilván bizonyos mértékben kisebb az esélye, de hogy mennyivel kisebb, azt sosem fogjuk megtudni...

    Egy csinos, jóalakú fiatal nő zárt, konszolidált ruhában is csinos, jóalakú fiatal nő. Ha az erőszaktevő kellően aberrált és felajzott, ez is eléri az ingerküszöbét.

     

    Nem lehet elvárni, hogy 36°C-ban zsákot húzzanak a nők magukra; továbbá, ha nem húznak zsákot, és erőszak áldozatává válnak, akkor sem hibáztathatók.

     

    Ja, hogy "minek ment éjszaka egyedül haza"...

    Erre vonatkozóan talán kijelenthető, hogy sajnos az áldozat is felelőtlen volt, de nézzük meg ezt a kérdést kicsit közelebbről:

    talán este tízkor nem történhet erőszak? (Ilyenkor járnak haza az esti műszakosok.) 

    Talán fényes nappal nem történhet erőszak? Aki azt gondolja, hogy nem, nagyon téved...

    http://www.dehir.hu/bulvar/megeroszakoltak-egy-n ot-debrecenben/2010/08/03/

     

    Ne járjon egyedül, hívjon valakit, aki elkíséri. Jó. No és a kísérő nem válhat erőszak (rablás, késelés etc.) áldozatává? Ez ellen mi az okos tanács?

     

    előzmény:
    Dáridóri (2)
    2012-07-20  15:15
  3. 2012. július 25. 11:2233.
    Szerintem Bándy Kata gyilkosának tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kellene kapnia - a feltételes szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül.
  4. 2012. július 21. 15:0832.

    Minden lehet fegyver. Esernyő, kulcscsomó(szemkinyomás), a térded, a tűsarkú cipő stb.

    Szerintem gáz, ha egy felnőtt nő képtelen az önvédelemre, vagy legalább nem kísérli meg, ha megtámadják.

    Ha utána kinyírnak is, mert pl a többen vannak, akkor is legalább az egyik támadómnak fájdalmat okozok.....Nehogy már olyan jó legyen nekik! Vagy legalábbis ne indegyik érezze magát jól, azután, hogy likvidált!

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-07-20  15:15
  5. 2012. július 21. 11:3231.

    Az a baj, ezekkel a lefegyverző eszközökkel, hogy az ember egy támadás során nem biztos, hogy tudja használni. Lehet, alkalma sem lenne rá, vagy esetleg annyira megbánulna a félelemtől, hogy tehetetlen lenne. Nem tudom, hogy viselkednénk. De az biztos, hogyha nekem lenne annyi lélekjelenlétem, és elérném a táskámból pl. a hajlakkot, (amit nem is hordok magamnál) akkor addig fújnám a k*cs*g szemébe, amíg meg nem vakulna! Szerintem bármilyen spray jó a célra, ami van az embernél, riasztásképpen. Mert ha sikerül szembefújni, akkor szerintem van esély a menekülésre. Szerintem mindenkinél legyen egy kisebb flakon spray.

     

    előzmény:
    Nők Lapja Cafe (1)
    2012-07-20  15:15
  6. 2012. július 21. 11:0230.

    Én is így nőttem fel, hogy a szüleim folyamat mondták, amit te is. Egyedül sötétben sehova, ne állj szóba idegenekkel stb... szerencsére mindig velem volt a jó szerencse, vagy a Jó Isten, ha úgy alakult, hogy egyedül mentem haza egy buli után.

    De igenis féltem pl. a nővéremet, aki éjszakai műszakba egyedül megy végig éjszaka az utcán, a messzebb lévő buszmegállóig, és egyedül jön haza hajnalban, akár hétvégén is, diszkó időszakba, pedig dolgozni jár, és nincs kacérkodva felöltözve. Egy bizonyos szakaszt egyedül tesz meg a sötétbe, az éjszaka közepén. Féltem a nyugdíjas szüleimet, mert ketten vannak otthon. Nyugdíjasok, betegek, csak az kell, hogy valaki kifigyelje őket. tehetlenek. Ahogy én is, met sokat vagyok egyedül, míg a párom dolgozik.

     

    Az egyik kolléganőmet hajnali 6-kor szintén c.-ok akarták magukkal rángatni a város közepén, pedig Ő is csak dolgozni ment. Elkezdték rángatni a táskáját, és rátapadtak, hogy elkísérik. Szerencse, hogy volt egy nagy darab férfi a közlben, és elzavarta őket.

     

    tehát nem igazán van megelőző dolog. Mostmár nem. Az lenne a megelőzés, ha az össze ilyen büntetett előéletű mocskot bezárnák életük végéig, (vagy durva leszek, egy lopás után még a kezüket is levágnám, vagy kasztráltatnám őket) több rendőr mászkálna az éjszakába (is) mert akit kiszemelnek, annak vagy szerencséje lesz, vagy nem.

    előzmény:
    guzziné (28)
    2012-07-21  10:10
  7. 2012. július 21. 10:5029.

    Nem olvastam végig a topikod.

    Nincs igazad a megelőzésben.

    Hol van már nagyanyáink ideje? Ugyanmár. Támadás bárkit, bárhol érhet, téged is, hiába nincs kint a köldököd. Rossz a közbiztonság nagyon, és ez csak romlik, és igenis van az a bizonyos c.bűnözés, amit annyira tagad az ország egyik fele. A másik fele tudja, hogy van, mert vagy tapasztalta, vagy a környezetében történt bűncselekmény.

    Sajnos megint történt egy támadás, biztos hallottátok a jánoshalmi esetet a német túristákról. Szegény házaspár csak pihenni jött, erre megverték, kirabolták őket  és megerőszakolták a nőt. Pedig nem hinném, hogy a 48 éves hölgy kacérkodott volna a tanyán a c.-okkal, vagy mutogatta volna a köldökét. 

    És itt mi lett voln a a megelőzés? ja, az, hogy ne jöjjenek Magyarországra. Hát már nem is jönnek.  Pedig az életét így is tönkretették mindekettőjüknek, szerencsétlen asszonynak pláne. 48 évesen ezt kellett megérnie, hogy egy nyugodt nyári éjszakán a tanyájukon rájuk rontanak, kis híján agyonverik a férjét, őt meg megerőszakolják. Hát kösznöm, így is megrázó.

    Visszatartó erő nincs, mert a börtön nem az, az a pár év amire besuvasztják őket egyáltalán nem visszatartó erő, vidáman leüli, aztán adj neki újra.

    A lánynál, és ennél a jánoshalmi esetnél is büntetett előéletű emberekről beszélünk, ráadásul Bándy Kata gyilkoásnak az eseménykor is börtönbe kellett volna lennie, a jánoshalni esetnél pedig éppen kiengedték az erőszakoló mocskot. Azt csinálnak amit akarnak.  Röhögnek a magyar törvényeken, áldozat meg bárki lehet, akit éppen megkívánnak, kiszemelnek. 

    De azért tényleg jó a közbzitonság, és ne féljen senki.

     

    előzmény:
    guzziné (20)
    2012-07-21  09:15
  8. 2012. július 21. 10:1028.

    Szerintem inkább hagyjuk az öltözködési példát. Póló, nadrág, melltartóméretűszerű top, tökmindegy. 

    Arra szerettem volna rávilágítani, hogy a szülők kiskortól neveljék bele a gyerekekbe, -fiúkba- is, hogy hogy kell vigyázni magukra! Túl sok volt ez. Megrázó, mint minden fiatal  megerőszakolása, eltüntetése, megölése, stb.  Nem Ő az egyedüli, csak az Ő esete fel lett kapva. 

    Talán odafigyelnek a  lányok, hogy nem követünk el hibát halmozottan. Gondolok itt: éjszaka, szar hely, buliból, egyedül és még sorolhatnám, hogy mennyi hibát vétett. maga ellen.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (26)
    2012-07-21  09:46
  9. 2012. július 21. 09:5527.

    Szerintem igen sokan átéltük ezt, vagy hasonlót. Én 9 évesen is találkoztam egy féreggel, de elkergettük a haverokkal. Szerencsém volt, nem voltam egyedül. Erről beszélek. Nem a szerencsétlen lányt akarom én itt bántani, de beszélni kell róla, hogy néhány szülő odafigyelhetne, hogy merre jár a gyerek sötétedés után. Sok gyereket nevelnek úgy, hogy sötétedés után nem járkálunk egyedül, főleg nem ilyen helyen! Mert mondom: Mindig lesznek és voltak is ilyen állatok! Ezt te is tudod! Mindenkinek volt már része kisebb, vagy nagyobb atrocitásban. Na, mindegy, A Jó Isten magához vette, nyugodjék békében! Roszzul járt szegény. Vagy ezért, vagy azért, ez a cigus is pont ott volt, pedig úgy olvastam, hogy csak ideiglenesen tartózkodott a környéken... 

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (26)
    2012-07-21  09:46
  10. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2012. július 21. 09:4626.

    "Ha meztelenül sétálok, az sem. Jogom lenne hozzá, azt csinálok, amit akarok. Csak előfordulhat, hogy találkozom egy állattal és megszívom."

     

    Erre írtam pont azt a példát, hogy nem sétáltam még csak kihívóan sem, boltba mentem pamutpólóban, ilyenek, mégis lihegett utánam az "állat". Szerintem pont az a szemlélet a baj, amikor az áldozatot okolják, mert pont a legártatlanabbak fogják elhinni ezt magukról is, és teszem azt szólni sem mernek. De akkor írok még egy saját sztorit: még 14 sem voltam, amikor az utcán sikerült kifognom (fényes nappal, főtéren, másik ötszáz emberrel a környéken) egy perverz bunkót. Én egy földig érő, krémszínű ruhában voltam, amely kihozta ugyan az akkor még csak formálódó alakomat, de nem volt átlátszó, és volt rajtam melltartó is, tehát egyáltalán nem volt kihívó, csak finoman elegáns. A szexről meg még csak lányregényekben olvastam akkor, kb. a csókolózásig beleélve magam. :) Elment mellettem a fickó, és azalatt a pár méter alatt, amíg csak én hallottam, hogy miket mond, olyan szennyeket zúdított az én kis ártatlan lelkemre, hogy alig vártam, hogy hazaérjek és jól kibőgjem magam. A legvulgárisabb szavakkal előadva a mocskos kis vágyait, amit egy 13 éves kislány, szép ruhában váltott ki belőle. A főtéren, egy déli órán. Aki ilyen, annak sajnos nem kell magamutogatós, ribis magatartás, sőt, tán éppen az ártatlanság vonzza. Nyilván a mai eszemmel úgy küldtem volna el a sunyiba, hogy ő érezze rosszabbul magát, de nyilván ő sem nálam próbálkozna már csak ezért sem, hanem hasonlóan tapasztalatlan, a nőiessége előnyeit és ilyen fajta hátrányait még meg nem élt kislányoknál. 

    előzmény:
    guzziné (22)
    2012-07-21  09:28
  11. 2012. július 21. 09:4225.

    Végülis igazad van. Nem illik itt nevetni, de eza "vámpírlepel" megmosolyogtatott! 

     

    Azért szerintem sokan egyetértenek abban, hogy kihívó öltözködés sokat segít abban, hogy így járjon az ember lánya, ha épp arra jár egy beteg állat.

     

    Nem csak buliról beszélek, hanem arról, hogy már a közértbe is úgy járnak fiatalok és öregek , soványak és dagadtak egyaránt, hogy nem csoda, hogy a sztriptíztáncosnők éhen halnak.

     

    Aztán csoda, ha elgáncsolja egy vadkan.  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (23)
    2012-07-21  09:34
  12. 2012. július 21. 09:3824.

    Hagyjuk már ezt a "rendőrségen dolgozott, jártas volt az önvédelemben" dolgot. Ez nem igaz. Nem kap minden BM dolgozó automatikus önvédelmi képzést.

    Ez a lány ráadásul "belső" dolgozó volt, rendőrökkel foglalkozott, mindemellett 25 évesen talán még a szakvizsgájára készült...

     

    (de sajnos hozzá kell tennem, hogy ha kapott volna is, még férfiként is elég profinak kell lenni, h 2-3 kanc**** támadását nőként sikeresen hárítsd...)

     

    Ha meg akarnak támadni, tökmindegy, hogy miniszoknya van-e rajtad vagy nagykabát. Az ilyen állatak sokszor elég az, hogy nőből van az áldozat (hányszor hallani arról, hogy nyugdíjas néniket erőszakolnak meg...tán ő is kihívóan viselkedett?). És hát valóban haza kellett volna kísérni valakiknek... :(

     

  13. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2012. július 21. 09:3423.
    Szerintem azért elég egyértelmű különbség van a meztelenség meg a szerényen is kívánatosság között. A hazakísérésben egyetértek, engem is mindig hazakísértek vagy hazavittek a barátaim, mert igen, tiszteltek annyira, hogy ha bulizni elhívtak, akkor a biztonságos hazajutásomról is gondoskodjanak. Én a második pontoddal szálltam vitába, mert ehhez tényleg nincs sok köze a ruházkodásnak. Pláne pl. egy buliból hazafelé, ahol eleve csinosak akarnak lenni a fiatalok. Bár az is egy megoldás, hogy a ruhatárban hagyják a fekete vámpírleplet, amit aztán hazafelé felvesznek. :))))
    előzmény:
    guzziné (22)
    2012-07-21  09:28
  14. 2012. július 21. 09:2822.

    Semmi nem ok rá. Ha meztelenül sétálok, az sem. Jogom lenne hozzá, azt csinálok, amit akarok. Csak előfordulhat, hogy találkozom egy állattal és megszívom. 

    Jogom van mindenhez. Hisz Isten így teremtett és bekaphatja mindenki. Csakhogy: Isten teremtett agyilag károsult embereket is. Erre kéne felkészülni.

    Ahogy tanítottak a szüleink és nagyszüleink.

     

    Nem. Ne járjon bundába senki! De szervezzék meg a fiatalok, hogy ki kit kísér haza, úgy, ahogy az én időmben volt!

     

    Főleg, ha ilyen tré helyen kell mászkálnia. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_634765 (21)
    2012-07-21  09:19
  15. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2012. július 21. 09:1921.
    A második pontra olvasd el légyszi a hsz-em. Tudom, kicsit hosszúra sikerült, de vitába szállnék veled. Nagykabátban is lehet egy nő vonzó. Nagyon vonzó. Ez még nem ok arra, hogy erőszakoskodjanak vele.
    előzmény:
    guzziné (20)
    2012-07-21  09:15
  16. 2012. július 21. 09:1520.

    Nem olvastam el a cikket, mert marhára nem érdekel, hogy hogy védjük meg magunkat. Vannak megelőzési praktikák is. (Ezek még ősanyáink praktikái voltak, mert ilyen volt, van és lesz, míg világ, a világ!  

     

    1. Nem járkálunk ilyen és hasonló ( de semmilyen ) környéken éjnek évadján egyedül.  

     

    2. Nem mutogatjuk magunkat olyan rucikban, ami épp csak a köldökünket takarja, a többi szabadpréda, nézzétek csak aberráltak! ( ez nem csak a fiatalokra vonatkozik, hanem az örgebb és hájasabb és fókatermetú emberekre is vonatkozik.

     

    3. Ez a lány is tanult önvédelmet, hisz rendőrpszichológus volt.

     

    megoldás a következő: Kasztrálni az összes cigust, ez a megelőzés. így kell védekezni. Ne szaporodjanak. vannak rendesek, de mint tudjuk a vér hetedíziglend visszaüt.

     

    A gyerekek - és nem csak a lányok- ne mászkáljanak egyedül az utcán! Aberrált állat létezik, létezett és létezni fog, fehérben, feketében , sárgában, tök mindegy.

     

     ui: Lehurroghattok a "gyerekezésért", de számomra egy 25 éves lány még nem felnőtt, csak papíron. ) 

     

     

  17. Torolt_felhasznalo_634765
    Torolt_felhasznalo_634765
    2012. július 21. 09:1119.

    Szerintem sem az áldozat a hibás. Nemrég volt Magyarországon is ún. "ribimenet", ahol szándékosan kihívó ruhákban tüntettek a nők az erőszak ellen, nyilván ez csak egy demonstráció, biztosan nem így járnak a hétköznapokban, de azt akarták vele érzékeltetni, hogy akár így is járhatnának, ez sem hatalmazna föl senkit arra, hogy nemi erőszakot kövessen el. Végtére is nem vagyunk állatok, tudni kéne parancsolni az ösztöneinknek, lehet, hogy valaki már egy szép hajra is begerjed, a lényeg, hogy meg tudjon állni a gerjedelemnél, és ne legyen ennél több. Vagy békésen megpróbálja meghódítani a kiszemeltet, természetesen, ha van viszonzás, nem erőszakkal. De igazából egy lenge nyári ruha (pláne harmincöt fokban) ne legyen már felhívás keringőre.

     

    A menetet ellenzők azzal érveltek,  hogy arra is figyelmeztet a rendőrség, hogy ne hagyjuk elöl a pénztárcánkat, és mégsincs pénztárcavillantós tüntetés. Szerintem azért más kategória a kettő. Mert igaz ugyan, hogy én akkor se tenném el a pénztárcát, ha kiesne a táskából, hanem visszaadnám, de nyilván vannak olyanok, akiknek nem ilyen fejlett az erkölcsi érzékük, és ellenük sajnos védekeznünk kell, és nemhogy kilógatni a tárcát, hanem jól eldugni. Azonban, mit ad isten, aki el akarja lopni, még így is megkísérli. Neked ütközik "véletlenül", és hopp, a következő boltban veszed észre, hogy nemcsak neked jött, hanem valahogy a tárcád is eltűnt. Ugyanerre az analógiára: vannak forróvérűbb emberek, akiknek tényleg egy szép nyak vagy egy formás láb látványa is elég, hogy begerjedjenek. Nem kell ahhoz kirívó ruha sem. De ha bűnöző, akkor akár kilesi, követi munkából jövet stb, ha meg nem, megállapítja, hogy de meg...nám ezt a nőt, de ennyi. Még nagyon fiatalon engem is heteken át követett egy pszichopata külsejű hozzám képest nagyon is öreg fickó, mindig kicseleztem, hogy ne tudja meg, hol lakom. Aztán egyszer összefutottunk az akkori saját lépcsőházunkban, a családjával jött!!!! Kiderült, hogy pár emelettel feljebb laknak... akkor véget ért a rémálom, a csávó gondolom jobban félt attól, hogy kitálalok anyucinak, mint hogy feljelentem, de szerintem más lányokkal is megcsinálta ezt, hogy lihegett a nyomukban. Azért írom le, mert nem öltöztem kihívóan, fényes nappal járkáltam a dolgomra, suliba, boltba stb, de egyértelmű volt a férfi magatartásáról, hogy nem voltak tisztességesek a szándékai, és nem maradhattam volna kettesben vele egy sötét utcán. Remélem, az efféle perverzekből van kevesebb, mert ezeknek szerintem se törvény, se következmény nem állja útjukat, ha egyszer nagyon belendülnek. Arról meg nem beszélve, hogy a nőket is egyik pillanatban arra trenírozzák, akár az ilyen női lapokon is, hogyan lehetnek még kívánatosabbak, a másik percben meg már azért szidják, hogy prédaként kínálják fel magukat. 

     

    De mint mondtam: nem hiszek abban, hogy ez a "prédakínálás" lehetséges olyannal, aki alapból nem beteg, nem bűnöző. Normális férfiak elmondása alapján, amit megkívánnak egy nőben, egy finom mozdulat, egy bájos nevetés, egy kisugárzás, egy jó illat stb, hát ezek meglehetnek nagykabátban is! Vagy kultúránként is más ez a dolog, Szegeden rendszeresen volt olyan velem, hogy mentem (fényes nappal az utcán, akár sok ember is volt, fagyiztam a szökőkút környékén), és arab srácok nem tudták magukat visszafogni, odajöttek és megsimogatták a hajam. Utána még általában bocsánatot is kértek, de mondták, hogy nem tudták megállni, annyira szép a hajam, hogy meg ne érintsék. Nem kell ahhoz Pestre menni, hogy elüssön a villamos. Kell a vigyázás, kell a védekezés, de szerintem nem az áldozat a hibás. Sem az, akinek ellopják a táskáját, sem az, akit megerőszakolnak. Nehogymár még ő tehessen róla, hogy szép, csinos, fiatal. Bár szerintem nemcsak ilyeneket erőszakolnak meg, most pl. egy középkorú német házaspár női tagját egy Bács megyei tanyán... rabolni indultak, végül azért még ezt is megtették... "szép" történet. De miért is volt nyaralni egy elhagyott tanyán a hülye turista, nem? 

     

    Tudom, hogy van olyan tudomány, hogy viktimológia, vagyis meg lehet nézni, hogy kiből lesz tipikus áldozat egy adott bűncselekménynél. De ez sem az áldozat hibája, mert gondolom, valamilyen szempontból mindenki alkalmas áldozatnak. Ki a csalásénak, ki az erőszakénak, ki a lopásnak. De akkor sem az áldozat a hibás! A családon belüli erőszakok is ezért maradnak legtöbbször titokban, mert ez a nézet. Ez nem igaz!

    előzmény:
    antironia (5)
    2012-07-20  15:29
  18. 2012. július 20. 21:3618.
    Nem neked szántam a bejegyzést.
    előzmény:
    cabron (8)
    2012-07-20  15:37
  19. 2012. július 20. 21:3017.

    "Lehet, hogy ismerte, vagy csak aznap este a buliban ismerkedtek meg."

    Jesszusom!

    Netezel, és ennyire nem vagy képben!!!

    előzmény:
    cabron (4)
    2012-07-20  15:29
  20. 2012. július 20. 21:2816.

    "hoz pénzt a mocskos médiának!'"

    Teljesen egyetértek veled!

    Külön felhívták a szülei a médiák figyelmét, hogy a lányukkal ne foglalkozzanak semilyen szinten.

    Ha, nem lenne 13 éves topikom, és azon belül a barátaim, kiszállnék az nlcafeból.

    előzmény:
    Dáridóri (2)
    2012-07-20  15:15
  21. 2012. július 20. 19:2018.
    Cabron, miért neked szimpi? Szerintem ha sötétben meglátnám éjjel valahol nagy ívben elkerülném, átmennék az út másik oldalára, csak hogy ne találkozzak vele!
  22. Torolt_felhasznalo_325942
    Torolt_felhasznalo_325942
    2012. július 20. 17:3414.

    Húha!!!!!!!!!!!!!!

    Ekkora takarítást.

     

     

     

  23. 2012. július 20. 16:3813.

    Sajnos egy ilyen támadás BÁRHOL megtörténhet. Ez a lány ott lakott, nem csak arra kódorgott, ki tudja, hányszor ment már haza egyedül, soha nem történt semmi. 

    Nem voltunk ott, nem tudni mi történt, de azt azért kétlem, hogy beszélgetett volna azzal az emberrel, és önszántából elsétált volna vele a susnyásba. A két támadó, autóval felállás szerintem sokkal hihetőbb.

    Pécsre jártam egyetemre, ezerszer mentem haza egyedül az utcán, éveken át, sőt, könnyen elképzeéhető, hogy én is lenge öltözetben voltam. Azért nem mindnekivel történik ilyen, aki szoknyát hord, és csinos. Ha más nő megy arra, akkor azzal történt volna meg ez a borzalom. 

     

    Ami pedig a cikket, és ez egész médiacirkuszt illeti, rettenetesen unom már a pánikkeltést.  

    előzmény:
    Dáridóri (10)
    2012-07-20  15:54
  24. 2012. július 20. 16:3312.

     

     Miért?

     Meghalt valaki, az RTL, Hír24, NLC jó pénzt csinál a bűntény meglovagolásából.  Na, ez az undorító, és mostanra bőven kegyeletsértő. Tragédia, amiből az egyetlen, amit tehetünk, hogy levonjuk a következtetést a magunk és környezetünk -nem tudom azt írni, hogy hasznára, pedig nem jut eszembe más szó... Sőt, valahol kötelességünk is. Ha nem így lenne mi is teszünk ennek a halálnak az értelmetlenségéért!

     

     De tudod mit? Ha én meghalok akár erőszak által, akár valamely elhanyagolt betegség miatt, én kívánom, hogy a halálomnak legyen legalább az a "haszna", hogy te, és az itt fórumozók vásárolnak egy paprikasprayt, vagy elmennek szűrővizsgálatra.  Az legalább előre visz a jajongással, meg az idióta álszent dumával szemben amit itt tolnak jópáran... 

     

Címlap

top