- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Nevetséges és szánalmas ez a sok nagy okos megjegyzés, aminek alapja a bulvár és egyéb újságok cikkei.
Hogy a tömeg a média által mennyire manipulálható, annak ez a topik ékes bizonyítéka.
Gratulálok minden meg győződöttnek!!!
Al' Fayed jól állítja.
Az angol királynő nekem egy érzéketlen, kegyetlen, érzelemtelen valakinek tűnik. Nem véletlen, hogy a katonai indulók a kedvenc zenéi... Csak gondoljatok bele miféle lélekre vall ez.
Remélem, Vilmos és Harry sosem tudja meg, hogy a nagyanyjuk milyen dolgokért is felelős valójában, mert helyükben én élni azzal a tudattal többet nem tudnék.
Szerintem Kate szerelmes - és azért nyilván azt is tudta, hogy milyen magas társadalmi helyzettel jár, ha minden vihar ellenére kitart. Tudatosnak látom nagyonis. De hát ez ezzel jár: ahogy fogalmaztál, bolond család. A királyi család a történelem során felsorakoztatott már pár elmebeteget...
Hehe.. pénz és hatalom.
Bözse néni sem él örökké, az idő Kate-nek dolgozik.
Hogy mikely döntéseket hoz Erzsébet, háááát....az ő szokásaik, unaloműző dolgaik vagy mit tudom én.
Ami megdöbbentett: még Camilla előtt is kell bókolnia, holott ő is CSAK beházosodott ebbe a családba.
Ki érti a király néni agymenését? Talán még ők sem.
Na, Téged mindjárt kivégeznek felségsértésért. :-)
én azt nem értem, az angolok, hogyan tudják bevenni a XXI.században ezt a sok mahaságot.
És hogyan lehet annyi kevés esze egy fiatal lánynak, hogy Diana után beházasodik ebbe a félbolond családba.
Nem félti az életét??
Al"Fayed is azt állitja máig, hogy a fiát és Dianat megölték.
Jó reggelt, csak most jutott el a cikkíróhoz ez a hír? Már nem tudom, hány hete olvastam.
Különben ugyan mi a francnak kell itt érdekelnie bárkit is mindennek? Itt is megvannak a szokások, ott is. Az érintett nagy valószínűséggel tudta előre, milyen előírások fognak vonatkozni rá. Ha meg az itteni olvasók közül kerülne bárki is a királyi udvarba - ennek úgyis felette nagy valószínűsége van -, az ottani ceremóniamester majd eligazítja, mikor hogy kell viselkednie. Ahogy minden más hasonló helyeken is. Ennyi.
Szegenyek!!! Ezek vajon valoban betartjak egymas kozott is ezt a sok hulyeseget????
Akkor ezek szerint Katalinnak pukedliznia kell a sajat ferje elott is, mielott agyba bujik vele????
Baj van az öreglánnyal.
Dianat már sikerült eltetetnie láb alól, viszont most úgy tűnik Kate az új tüske a szemében.
Röhej!!!
Agyára ment a jólét Erzsébetnek?
Ezek szerint Kate-nak, pukedliznie kell a gyermeke elött, mielött megszoptatja?
-----------------------------------------------------------
Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem...
és mi késztette erre a lépésre őkirályi fenségét ?
-----------------------------------------------------------
"Be the change you want to see in the world" üdv.: T.M.
A prince-princess, duke-duchess közötti különbségről van egyébként szó.