Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Sting-szimfónia Sting karizmával

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2011. július 1. 17:35
Sting minden bizonnyal unja azokat a dalokat, amelyeket harminc éve játszik. Hogy ő is élvezze a koncerteket, ne csak a közönség, lenyomott egy komplett szimfonikus zenekart a torkunkon. És mi élveztük.

Tovább a cikkre...
  1. 2011. július 3. 09:504.
    Sajnálom, hogy a cikk írójának ezek az apró, bugyuta dolgok maradtak meg! Én sajnos nem az első sorokból élvezhettem a koncertet, mint egyesek, akik még a színpadhoz is odapréselhették magukat, de számomra fantasztikus élmény volt!(megjegyzem, 2 ismert emberke-egy színész és egy nemrég felkapott énekes-szerűség szintén ott ült, ahol mi.....) Ez nem egy olyan koncert, ahol egy szál melltartóban csápolnak az első sorokban a lányok felkínálva magukat a kiéhezett rock sztároknak! Igen, volt olyan, hogy ültünk, hallgattuk a bársonyos hangot, ami egy laza, charme-os, egyszerű pasiból minden erőlködés nélkül olyan tisztán jött ki, mintha stúdió albumot hallgatnál, és volt olyan, hogy állva boogie-ztunk a sorok között! Ha nem ülős-hallgatós szimfónikus zenekaros koncertre vágyik az ember, ne menjen Stingre, hanem nyomuljon egy Scorpions-on!!!
    Én fantasztikusan éreztem magam, volt, hogy patakokban folyt a könnyem!! Elismerem és tisztelem ennek az embernek a munkáját-akár Police-dalokról, akár Sting-dalokról beszélünk! Mutass egy olyan sztárt, aki egy éven belül 2x megtölti az arénát egy szimfonikus zenekarral kísért koncerttel, és akinek az emberek állva tapsolnak, tombolnak!!!!!(Nem Mága Zoltánra gondolok az újévi koncertjeivel....)
    Nálam csillagos 10-es volt, őszintén remélem, hogy ha legközelebb jön, akkor már az első sorokból nézhetem végig!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2011-07-01  17:35
  2. 2011. július 2. 23:213.

    A második rész első  dala a Shape of my heart volt .....

    Ha nem azzal lett elfoglalva  cikk írója hogy a közönséget szapuló mondatokat fogalmazza  fejében akkor ezt észre vette volna ...

    nagyon sajnálom hogy erről a fantasztikus koncertről ezek a dolgok maradtak meg neki

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. július 1. 17:352.
    Azért nem lett olyan szellemes a cikk, mint amilyennek szánta az írója. No meg úgy látom, fényképezni sem sikerült, ezek nem tegnapi fotók...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     

Címlap

top