Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

13+1 tipp a sikeres tanuláshoz

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2011. március 9. 14:05
Gyereked órákig görnyed az íróasztal fölött, már három ceruzának elrágcsálta a végét. Nemcsak a testtartásán látszik, hogy utálja az egészet, hanem a jegyein is. Mert a tanulmányi átlag nem arányos a könyvek előtt töltött idővel. Íme, néhány gyors tipp, hogy hatékonyabban menjen a munka!

Tovább a cikkre...
  1. 2011. március 9. 14:052.
    Kivancsi voltam a cikk cime utan a tartalmara, de nagyot csalodtam sajnos! Hosszu es eredmenyes tapasztalatom van tanulas teren es nem ertek egyet a cikkben foglaltakkal!
    Gyerekkent amig meg nem ertettem hogy nem a szuleimnek tanulok hanem magamnak nem is erdekelt!!!!!!!! Ezert szerintem mindenek elott a motivacio a legfontosabb az idetlen jatek felajanlasok helyett! Fontos hogy a gyerekek koran megertsek nem a szuloknek tanulnak, hanem maguknak, mint azt is hogy legyen sajat celjuk aminek eleresehez kell a tanulas!!!!!!!!!!!!
    A nyelvek tekinteteben sem ertek egyet mert en egyszerre tanultam angolt es franciat egy idoben a suliban viszont otthon egymas utan tanultam oket soha semmi bajom nem volt vele. Mara mind a kettobol felsofokum van es aktivan hasznalom a ket nyelvet napi szinten.
    Masreszt nem a jatek hanem a sport a fontosabb a tanulas kozben, fontos hogy legyen idonk egy ora van min 30 perc intenziv sportra ami atmozgat, megizzaszt mert jobb verkeringessel tanulni is jobban lehet!
    arrol nem is beszelve, hogy legujabb kutatasok szerint a meditacio alkalmazasaval a koncentracios kepesseg is nol, amivel egyetertek, tapasztalatbol!

    Nem tudom kiirta a cikket de borzalmas minden szinten akar altalanos, kozep vagy felso oktatast nezzuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     

Címlap

top