Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Így szoptasd a koraszülöttet!

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. december 19. 03:47
A szoptatás egyedülálló csodájára különösen nagy szükség van akkor, ha kisbabád koraszülött. Sokszor egészen váratlanul szembesülsz az idő előtti születéssel, ezért biztos, hogy türelemre, sok időre és önbizalomra lesz szükséged.

Tovább a cikkre...
  1. Torolt_felhasznalo_425455
    Torolt_felhasznalo_425455
    2010. december 19. 15:313.

    Szopóreflex a 28. héttől alakul. Kb. onnantól kezdve, amikortól normális esetben a koraszülést számították.

    A technika fejlődött csak a magzat  felejtett el az anyaméhben gyorsabban fejlődni. Nem nevezném utolsó időnek.

    előzmény:
    miszisz (2)
    2010-12-19  03:47
  2. 2010. december 19. 03:472.
    Hát ez elég álltalános. Mint koraszülöttet szoptatótt anyuka mondom, a cikket ki kell egésziteni. Ugyanis sok koraszülött nem tud szopni. a szoporeflex az utolsó időszakban tanulodik meg, ha ez nincs akkor igen csak nehéz szoptatni, mert a kicsi sem tudja mit kell tennie. Nálunk ez volt, nem volt könnyű. Azonkivül fejni otthon rendületelenül mig a kicsi a korházban van és az ápolók azt adják neki üvegben. Én hálás vagyok a nővéreknek mert megmutatták hogy tanitsam meg a gyereket szopni, büfiztetni és csak akkor engedték ki a korházból amikor biztosak voltak benne hogy egyedül is menni fog.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     

Címlap

top