Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mire jó ez a bunkó a konyhában?

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. június 22. 07:40
Ha én nyertem volna meg a lottóötöst, kibérelném Gordon Ramsay-t egy hónapra. Annyi lenne a dolga, hogy eljön velem a belvárosi éttermekbe, egy-egy iskolai menzára, esetleg rendelünk házhozkaját is – és minden alkalommal irtózatos botrányt csinál.

Tovább a cikkre...
  1. 2010. június 23. 09:3513.

    Jó a cikk, több ilyen kellene.

     

    De azért az, hogy a Pokol konyhája sorozat bármelyik szakácsához "bármikor beülhetünk egy vacsorára, biztosak lehetünk abban, hogy friss alapanyagokból, mesterséges borzalmak nélkül, a legnagyobb gondossággal elkészített ételeket kapunk" azért túlzás. Egy alkalmazott szakács sajnos abból főz amit a tulajdonos elérak.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2010-06-22  07:40
  2. -1-
    -1-
    2010. június 23. 08:0012.

    Úgy kellene kezdeni, hogy ki írta a cikket, és azon lemérni többek közt a népszerűséget, hogy mennyien kattintanak rá ilyen alapon.

    Bár az ellenkőzeje is igaz, hogy van, akiért egészen másért kattintunk.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_138384 (4)
    2010-06-22  09:12
  3. 2010. június 22. 22:4811.
    Nagyon jó a cikk. Ramsay meg nagyon nagy kedvencem. Az orditós, legorombitós stilusával együtt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2010-06-22  07:40
  4. Torolt_felhasznalo_834792
    Torolt_felhasznalo_834792
    2010. június 22. 21:1010.

    "Neki nem magyarázná meg a sötéten vigyorgó pincér, hogy az igazi vargabéles pont úgy a jó, ha a tegnapi vendégek által meghagyott húslevesből kipecázott cérnametéltből készül; ő kiszúrná, hogy hátszín a bélszín és csirkemáj a kacsamáj. Gordon Ramsay meg tudná tisztítani úgy nekünk, mint a hozzánk látogató turistáknak a ma még igencsak vegyes képet mutató, Bíró Lajos ökörpofa retrójától és Gerendai Michelin-csillagos éttermétől a legvállalhatatlanabb, lehúzós-átverős, túlszámlázós helyekig sorjázó magyar vendéglátást."

     

     

    Huhh, de jó lenne....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  5. 2010. június 22. 18:549.
    Néztem a műsort, nagyon jó volt mind a három, sokat lehet tőle tanulni, és sokan jól jártak akiknek segített! Könyvet még nem vettem, de a következő "5" éves tervben benne van:-)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  6. Torolt_felhasznalo_379840
    Torolt_felhasznalo_379840
    2010. június 22. 12:268.

    A TV-ben a fazont még sosem láttam, csupán olvastam róla, mint most is.

    A cikk nagyon tetszett.

    Budapesten azért Gerendai Michelin-csillagján túl is van élet, és vannak szuper éttermek. Nem csupán a média által sztároltak, és nem rántotthús- palacsinta tengelyen mozognak.

     

    Vidéken azért szerényebb a felhozatal.Sajnos.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2010-06-22  07:40
  7. 2010. június 22. 10:287.

    Csak azért nyitottam meg a cikket, mert itt már többen ajánlották. Nem bántam meg, tetszett. Ám a tömegesen megjelenő, szerző nélküli bulvárcikkek miatt továbbra is ezt a taktikát folytatom, hála az enelcé "elblikkesedésének". :-((

     

    A Pokol konyháját néztem, a másik műsorát - sajnos - nem. Engem nem zavart, hogy ordítozik, hiszen ez is a "só" része. Szeretek főzni, sokat tanultam ebből a műsorból, azaz tőle is.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  8. 2010. június 22. 09:466.

    Én is imádom Zoli cikkeit!

    Nagyon találóak!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_138384 (4)
    2010-06-22  09:12
  9. Torolt_felhasznalo_400515
    Torolt_felhasznalo_400515
    2010. június 22. 09:165.

    Akkor majd figyelem!!!

    A szemét undormány cikkeknek általában nincs is szerzője, nem meri vállalni a szennyért a felelősséget....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_138384 (4)
    2010-06-22  09:12
  10. Torolt_felhasznalo_138384
    Torolt_felhasznalo_138384
    2010. június 22. 09:124.

    A "Zoli" cikkei mindig brilliánsak, akármilyen témáról ír.

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_400515 (3)
    2010-06-22  07:57
  11. Torolt_felhasznalo_400515
    Torolt_felhasznalo_400515
    2010. június 22. 07:573.

    Jó a cikk megint!!

    (hihetetlen, javulás van... viszont félve nyitok meg cikkeket, nehogy megint a régi stílus, a régi becsapós-átvágós cikkekkel találjam magam szemben)

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_686442 (1)
    2010-06-22  07:40
  12. 2010. június 22. 07:402.
    Imádom a fickót!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     

Címlap

top