Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mire jó ez a bunkó a konyhában?
2010-06-22 07:401.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. június 22. 07:40
Ha én nyertem volna meg a lottóötöst, kibérelném Gordon Ramsay-t egy hónapra. Annyi lenne a dolga, hogy eljön velem a belvárosi éttermekbe, egy-egy iskolai menzára, esetleg rendelünk házhozkaját is – és minden alkalommal irtózatos botrányt csinál.
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
Jó a cikk, több ilyen kellene.
De azért az, hogy a Pokol konyhája sorozat bármelyik szakácsához "bármikor beülhetünk egy vacsorára, biztosak lehetünk abban, hogy friss alapanyagokból, mesterséges borzalmak nélkül, a legnagyobb gondossággal elkészített ételeket kapunk" azért túlzás. Egy alkalmazott szakács sajnos abból főz amit a tulajdonos elérak.
Úgy kellene kezdeni, hogy ki írta a cikket, és azon lemérni többek közt a népszerűséget, hogy mennyien kattintanak rá ilyen alapon.
Bár az ellenkőzeje is igaz, hogy van, akiért egészen másért kattintunk.
"Neki nem magyarázná meg a sötéten vigyorgó pincér, hogy az igazi vargabéles pont úgy a jó, ha a tegnapi vendégek által meghagyott húslevesből kipecázott cérnametéltből készül; ő kiszúrná, hogy hátszín a bélszín és csirkemáj a kacsamáj. Gordon Ramsay meg tudná tisztítani úgy nekünk, mint a hozzánk látogató turistáknak a ma még igencsak vegyes képet mutató, Bíró Lajos ökörpofa retrójától és Gerendai Michelin-csillagos éttermétől a legvállalhatatlanabb, lehúzós-átverős, túlszámlázós helyekig sorjázó magyar vendéglátást."
Huhh, de jó lenne....
A TV-ben a fazont még sosem láttam, csupán olvastam róla, mint most is.
A cikk nagyon tetszett.
Budapesten azért Gerendai Michelin-csillagján túl is van élet, és vannak szuper éttermek. Nem csupán a média által sztároltak, és nem rántotthús- palacsinta tengelyen mozognak.
Vidéken azért szerényebb a felhozatal.Sajnos.
Csak azért nyitottam meg a cikket, mert itt már többen ajánlották. Nem bántam meg, tetszett. Ám a tömegesen megjelenő, szerző nélküli bulvárcikkek miatt továbbra is ezt a taktikát folytatom, hála az enelcé "elblikkesedésének". :-((
A Pokol konyháját néztem, a másik műsorát - sajnos - nem. Engem nem zavart, hogy ordítozik, hiszen ez is a "só" része. Szeretek főzni, sokat tanultam ebből a műsorból, azaz tőle is.
Én is imádom Zoli cikkeit!
Nagyon találóak!
Akkor majd figyelem!!!
A szemét undormány cikkeknek általában nincs is szerzője, nem meri vállalni a szennyért a felelősséget....
A "Zoli" cikkei mindig brilliánsak, akármilyen témáról ír.
Jó a cikk megint!!
(hihetetlen, javulás van... viszont félve nyitok meg cikkeket, nehogy megint a régi stílus, a régi becsapós-átvágós cikkekkel találjam magam szemben)