Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Azt gondoltam, hogy kiválasztott vagyok

N?k Lapja Café
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. május 28. 14:57
Kamarás Iván az első olyan nemzedék sztárja, akik itthon is tudják, hogyan lehet mesterség a siker. Példaképe nincs, de hagyománytisztelettel tüntet a kommersz lázadók ellen. Sebezhető és veszélyes, táncos és bokszoló.

Tovább a cikkre...
  1. Torolt_felhasznalo_390011
    Torolt_felhasznalo_390011
    2010. május 28. 15:043.
    Ez mi?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  2. 2010. május 28. 14:572.
    Kamarás Iván sem fiatalodik. Ifjú titánnak már nem nevezhet be. Amikor ágybakakáló lesz, vagy csak vénülő és félretett- akkor megérdemli majd azt a szembeköpést, vagy azt a le sem sajnálást, amit a saját fiától kap majd. Aki tudni fogja: apuka szeretett jó nőkkel jókat kefélni, de őskori leletként nem tudott arról, hogy ettől gyereket csinálhat valakinek. Hányok az ilyen seggfejtől. (utálom ismerni bármelyik színész magánügyeit, nem elég jók hozzá a magántörténetek. ) De ha már így kijött: innentől bármit eljátszhat, félistent és valódit, akkor is sokan tudják (én is) hogy csak egy gyenge jellemű, felelőtlen önjelölt zseni. Aki a saját fiát is leszarja.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     

Címlap

top