- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Sziasztok!
El voltam tűnve de igen jó okom van rá.Vettünk egy házat.Szép kis házikó,közepes kertecskével,Pihétől nem túl messze.
Nem sokára költözünk,csak a suli végét várjuk.Sok szeretettel látom majd a tisztelt társaságot egy olyan házavató karácsonyváró bulira.
Tőlem megszokott módon csak rövid bejelentkezés volt.
Szép napot kedves Hölgyek!
Remélem mindenkinek jó ídőben és jól telt a 3 napos pünkösdi ünnep.
Jó régen nem írtam, csak olvastam, volt, hogy azt sem, mert sok bánat, gyász, betegség, jégverés és gond közepette a gépeim is megadták magukat.
Az élet azonban megy tovább, a gépem is megjavult, a család is összegyült családi ebédre, az egyik vejem 40, a másik 45. születésnapjára. Egy kis ízelítő a grillezésből, de az egészséges életmód jegyében nemcsak húsok, hanem gomba, padlizsán, mindenféle zöldség is került a tányérokba. A fiúk pásztor tarhonyát is főztek bográcsban, na abban volt hús, szalonna, kolbász is:)
Nálunk így néz ki az általatok sokat emlegetett epres álom, kedvet kaptam Tőletek, hogy nálunk is készüljön. Úgy gondolom, hogy hamarosan jön a málna szezon és azzal is elkészítjük, gondolom többször is, mert nagyon nagy sikere volt. Gyártottam egy vagon juhtúrós pogácsát is, de már nem volt ídő lefényképezni, mert eltünt:)
Remélem a nyáron is találkozunk néha itt egy kis tere-ferére. Mindenkit üdvözlök, sok szeretettel Zsumama
ui.: én már megkezdtem a karácsonyi készülődést, horgolás, kötés témában, mert nem vagyok varázsló, hogy egy-két hónap alatt elkészüljek, sok tervem és sok fonalam van:))))
annyi nekem nincs, csak 1 sütire való, aztán majd ősszel megint
nem akarom halálra kopasztani szegény bokrot:-)
Pihének. Én most akarok kunyizni tőle. Befőttet csinál a Zura belőle...
Hehe, nem is értem, hogy tud neked ellenállni:-)
Van valakinek rebarbarája? Ha igen, mit szoktatok vele kezdeni?
Ne tudd, mennyit rágom miatta a fülét... napi szinten mondogatom neki... előbb-utóbb megunja és regel
Vonzó ajánlat , de valahogy fázom a dologtól....úgy általában
nem csak én lógok ki hanem Pihe is:-)
Ez így van!Na meg receptek,ötletek,kirándulási helyre tippek,csodás felvételek!
Na és még Csitár is rászánta magát!Ez pedig nagyszó! ;) :)
Tehát aki kilóg a sorból,tessék beállni.... ha van kedve! :)
Én ugyan nem tudok, mert nem vagyk fent a FB-on, de a lányomat megkérem, hogy szavazzon.
Egy merénylettel fölér végignézni azt a sok sütit:-)))
Sziasztok!
Tortaszépségverseny indult és voltam olyan botor,hogy neveztem a Húsvéti tortámat! Légyszi szavazzatok! ;)
https://www.facebook.com/frisssuti?sk=app_587519217 942395
köszi
jajj, azt grillezve szeretem nagyon.. meg a patiszont :-)
dejólenne egyet grillezni... most és azonnal
Mi így voltunk egyszer a cukkinivel:-)
A sütitől elkezdve a rántotton keresztül a főzelékig minden volt, a fülünkön is az jött ki
Ennyi palánta már nagyüzem!
Volt dörgés ezerrel, de eső nem túl sok esett. Pár perc mulva már sütött a nap.
Sziasztok Lányok!
Most olvasom, micsoda vihar tombolt felétek pénteken! Minket szerencsére elkerült, csak a villámokat lehetett látni körbe-körbe, így este azt csodáltuk.
Ellenben viszont de, most szakad itt Zuglóban is és be van sötétedve rettentően, nem úgy tűnik, mint ami abba akarná hagyni a munkaidőm végére... hogy lesz ebből hazajutás?!?!?!
Marcsux: ezt a verset még én is mondtam régen Anyák-napján, most Fürti készül vele az oviban (szerdán lesz náluk). Amikor otthon szavalta, meglepődött, hogy én is be tudtam szállni és mondtuk közösen :-D
Szombaton megvolt a nagyfiam ballagása, most már "csak" az érettségik vannak hátra. Epedve várom az esti élménybeszámolóját a magyarról...
Jövő hétvégén Fürti szülinapja lesz, remélhetőleg össze tud ülni megint a nagy család :-)
No, akkor özönvíz-mentes hetet kívánok mindenkinek és jó palánta-nevelést! :-)
Rákosborzasztón:-)
na igen, a mennyiség hasonló nálunk is, locsolni már ma biztos nem kell, írja a párom hogy már zuhog. De ahogy kinézek, itt a Várban is.
hát 40 tő 25-40 cmes paradicsomot, 30 tő paprikát, és a többi 30-40 tő egyebet nehéz :-(
Vigyázzatok magatokra, itt már nagyon dörög!!!
Sziasztok!
A délutántól én is félek, többek között, mert ilyen idő mellett a férjem már reggel óta nincs túl jól, nekem is intenzivebben fáj a térdem.
PET palackokkal vagy lefordított edényekkel, kiskáddal, ládákkal, befőttes üvegekkel stb. nem lehetne védeni a palántákat?
Azért pontosítanék: Rákosborzasztón, vagy Rákosrettentőn laksz?? Mert azért itt írtó nagy a különbség!!!!!!

Na akkor majd érted is drukkolok, hogy el ne verje - mármint a jég!!!!
Tbigyó :-), ez jó, jobb, mint a Rákosborzasztó, ahol én lakom:-)
Igen, én is hallottam a jégről és az én kis szívem is kalapál erősen, mert egész hétvégén palántáztunk megint. Esernyővel meg nem állhatok mindegyik mellett, már csak azért se, mert nem leszek otthon...
A koncert pedig jóóóóóó, én Depeche mOdra megyek 2 hét múlva :-)))
Tartalékok vannak, bár a megtépázottaim kezdenek felállni. Néhány levél veszett oda! DE! Ma délutánra naaagy jégesőt mondanak felénk :-(
Szombaton ugye - miért is ne!!! - bevásároltam a piacon paradicsom palántát még több fajtát, tököt, paprikát, karalábét, kibújtak 3 napja a cukkinim, patiszonom. Már az eperszemek látszanak. Eddig úgy nézett ki, hogy cseresznyéből - hisz évek óta alig-alig volt rajta - rekordot döntünk az idén...
Úgyhogy kéretik egy kis ima küldés Tbigyóra, hogy kerüljön el a jég - inkább locsolok!!!!
Nem járunk koncertekre tavasztól - őszig, kizárólag, ha valami nagyon-nagyon kedvenc :-)
Majd aug.20.-án Demjén Rózsira - Tbálinton fog koncertet adni. :-) Na arra talán :-)
Anyu
Tudok egy varázsszót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik,
minden bajom, gondom.
Ha kávé keserű,
ha mártás savanyú,
csak egy szót kiáltok,
csak annyit, hogy anyu!
Mindjárt porcukor hull
kávéba, mártásba,
csak egy szóba kerül,
csak egy kiáltásba.
Keserűből édes,
rosszból csuda jó lesz,
sírásból mosolygás,
olyan csuda-szó ez.
"Anyu! Anyu! Anyu!"
hangzik este-reggel,
jaj de sok baj is van,
ilyen kis gyerekkel.
"Anyu! Anyu! Anyu!"
most is kiabálom,
most semmi baj nincsen,
mégis meg nem állom.
Csak látni akarlak,
anyu fényes csillag,
látni, ahogy jössz, jössz,
mindig jössz, ha hívlak.
Látni sietséged,
angyal szelídséged,
odabújni hozzád,
megölelni téged.
/Nadányi Zoltán/
Mindenkinek Boldog Anyák napját!
(vagy boldogabbat) :(
Te jóég, szerencsések vagyunk, hogy nálunk nem volt ilyen durva a helyzet.
Én persze azt se hizzem, hogy esni fog, csak ijesztget, ezért meglocsoltam mindent ...
Azért a maradék palántákat tejfölösdobozostul védett helyre vittem, ez nagy szerencse volt, de a kiültetettekben nem esett kár szerencsére.
Nona, nem maradt tartalékod?
csiar: tőled aztán senki nem megy el éhesen, az epres álom így reggel felkorbácsolta az érzékeimet:-)))
Sziasztok!
Nálam szerdán volt tavaszi nagytakarítás segítséggel / hulla vagyok még ma is /. Tegnap délután redőnyök lehúzva, védve az ablakokat, az erkélynél nyított ajtóval, műanyag terítőkkel védve az eső ellen a parkettát - kellett a levegő - szóval a dörgést, villámlást, szélvihart elsőkézből " élveztük ". Félelmetes volt.
Ma 10 kor elmentünk a szokásos hétvégei bevásárlásba, 2-re értünk haza, ömlött az esö. A lakásba mindent tárva- nyítva hagytunk, szerencsére nem történt nagy baj.
Lesz nálunk a Műv. Házba. Illényi Katica koncert, vettem jegyeket rá. Mi nagyon kedveljük a játékát / Nona??? /
Vasárnap jönnek a gyerekek, főzök- sütök ezerrel. Lesz csirkeleves, Dubarry szelet rizzsel, sültcsirke vitaminsalátával, csirkepörkölt nokedlivel, töltött szabolcsi káposzta , uborkasaláta és fejes saláta, madártej, almáspite és epres álom / mindenkinek a kedvencét készítem, azért ennyiféle /.
Az egyik szomszédomnak sütök holnap meglepetés Holland almatortát / sokat segít nekem /.
Lányok! Tegnap felettünk dühöngött a vihar, ilyet még nem láttam!
4x kerülte meg a hegyet a vihar!!!! Hol jobbról - hol balról csapkodtak a villámok!!! a szomszéd házat nem lehetett látni az esőtől - ami kb 6-8 méterre van! A halaim reggel sárban úsztak, a paradicsomjainknak annyi, a sárgadinnyét tegnap délután ültettem ki... gondolhatjátok!
Be is csapott a villám, írtózatod dörrenés rázta meg a házunkat. Az a ház, amibe belecsapott, ki is égett!!! Rettenetes volt, ilyen vihart még nem éltem át. Ahogy jöttem le reggel a hegyről... hát természet-sújtotta övezetnek lehetett volna minket minősíteni. Mindenhol romok, törmelékek az úton. Több olyan tárgyat találtunk a kertben, ami nem a miénk... de jó, hogy én este mindent elpakoltam......
Szomorú látvány volt a tarolás... kellett nekünk áprilisi kánikula??????
Köszi:-)
azt hiszem, 24 órának kell eltelnie, úgy lehet többször.
Jaj, annyira nevettem, mert nálunk volt a hétvégén a kis unokahúgom, és mikor felkapcsoltuk a képek tetején végigfutó színes égősort, hát esküszöm, megállt a növésben, annyira meglepődött:-)))
Arra a kis időre, ami még karácsonyig hátravan, már nem is fogjuk leszedni...
Nekem 305. és szavaztam! :)
Helyesek vagytok!
szavaztam :-)
Hajrá!!!!
Sziasztok, a nagylány beküldte a képünket, anyáknapi pályázatra, szavaznátok ránk?
ott vagyunk a bal oldalon, 306. a sorszámunk
http://www.stylemagazin.hu/legjobb-kepek/11
köszi
Sziasztok!
Valóban nem ittunk kávét - én például életemben talán 3 tucatszor, akkor is vezetői értekezleteken, amikor én kávét kértem, mindenki tisztában volt vele, hogy be kell fejezni az értekezletet, mert már senki sem figyel - ellenben nagyon jól éreztük magunkat. Sokat nevettünk. 9 után jöttünk el.
Az a vicces, hogy amíg én ott voltam legalábbis...senki nem ivott kávét:-)
Én nagyon jól éreztem magam, bár inkább csak a többieket hallgattam, mert annyira fáradt voltam, hogy csak ennyite futotta.
A képen az...ööö...egyik meghagyott dísz:-)
Naaa? Milyen volt a kávékóstoló?
Lehet, hogy ősszel folytatódik ez a tanfolyam, vagy más hasonlót szerveznek.
Majd a legközelebbi találkozón előadok.
Csak címszavakban, növénytársítás, talajtakarás, vegyeskultúra, vetési naptár. Ezeket kis területen is mindenki tudja alkalmazni.
Sziasztok!
Sajnos le kell mondanom a mai találkozót, a kicsi beteg lett :(
Nektek jó mulatást, legközelebb remélem ott leszek.
Puszi mindenkinek!
Ó, nem rossz hely...
megoszthatnál velünk pár dolgot, amit tudsz, és egy átlag kertesházas könnyen megvalósíthat.
Jaj, nona, hát mi meg kávékóstoló továbbképzésen leszünk....bár lehet, én a teákat vizslatom ...:-)
Sziasztok!
Sajnos nem tudok ma menni, mivel a kisebbik gyermekemnek gála műsora lesz . Nektek jószórakozást.! Remélem a következőre eltudok menni.
Mindenkinek további szép napot!
elkísérhetlek???
6-tól 8-ig Wekerlén vagyok "iskolában", Öko-bio kertészeti tanfolyamon.
Ezért biztosan nem tudok menni időben, és gondolom elég kevesen maradtok ott minimum 9-ig, mire odaérnék.
Azt hittem, lassabban megy a szervezés, de villámgyorsak voltatok. Majd legközelebb!
Hivatkoznék a 42010-es szolgálati közleményre!!!
sziasztok!
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
Sityike
LondonEye
Poppy
Than
Kisbogár (Marcsux a helyet írtad, de az időpontot nem)ebből következtetve most P.
Kedves Zsumama!
Nagyon sajnálom,hogy most sem lehetsz köztünk,de megértem!
Nektek mielőbbi gyógyulást kívánok és nagyon sok erőt az elkövetkező időben az egész családnak!
Bocsánat,hogy figyelmetlen voltam! De most,hogy olvastam be is ugrott,hogy írtad év elején. :( Mégegyszer elnézést!
Ja és remélem mondhatom a többiek nevében is,hogy lesz még alkalom,hogy együtt legyünk a továbbiakban,hiszen jön a jóidő és szeretnénk majd egy olyan jó kis kerti murit is összehozni! Majd!
Addig is vigyázz magadra,gyógyulj és gyere közénk olvasni és persze írni is!
Igaz bagoly mondja verébnek ..... :(
Mostanában én is inkább csak körbenézek és olvasó üzemmódban vagyok.
Szép estét kedves Karácsonyímádó Lányok, bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de sajnos nem vagyok toppformában, az unokám hozott haza az óvodából valami jó kis vírust és most a férjemmel együtt nyomjuk az ágyat, nekem középfül - és arcüreg gyulladásom van, ami azért gáz, mert a gyógyszerek nagy részére allergiás vagyok és így sokkal hosszadalmasabb és kellemetlen a gyógyulási folyamat.
A lányok egy része tudja, hogy a lányom Anyósa rákos, utolsó stádiumban, talán egy-két napja van hátra az életéből, már amennyire ez még életnek nevezhető. Betegen is próbálom tartani a lelket a lányomban, nem könnyű most az életünk. (hangom alig és a bal fülemre nem hallok:((
Biztos megértitek, hogy ezért az idén sem sikerül eljutnom a találkozóra Veletek, amit tiszta szívből sajnálok, mert már évek óta készülök a személyes találkozásra, de nem bír összejönni.
Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat, a megszokott jó hangulat biztosítva van Nálatok, bízakodó vagyok abban, hogy a következő talira én is eljutok, addig olvasgatom majd az élménybeszámolót:) üdvözlet mindenkinek, Zsumama
sziasztok!
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
Sityike
Lon donEye
Poppy
Than
igyekszem odaérni
Sziasztok!
Laluna: Sajnálom,hogy így alakult.Sehogy sem tudod megoldani? :(
Akik eddig visszajeleztek:
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
Sityike
LondonEye
Poppy
De hol van Kisbogár,Than,Zsumama? Remélem nem hagytam ki valakit!
Légyszi Ti is jelezzetek vissza! Köszi
Nem tudom milyen:
Télbratyó Cool 16.25
Énis jövök:-)
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
Sityike
LondonEye
Közben elolvastam mindehol mindent, ezek szerint megint nem találkozunk...

Remélem akkor legalább helyettem is esztek-isztok-mulattok!
Szia Noi!
Kívánok gyors gyógyulást a lányodnak és a férjednek. Remélem már túl vannak a nehezén és a párod is hamar otthon lesz. Neked kitartást az ápoláshoz!
Mi is megvagyunk, bár nálunk is a lányunk szintén kórházban volt egy hétig kivizsgáláson, Hála Istennek már jól van.
Sajnálnám, ha nem tudnál eljönni a találkozóra!
Sziasztok!
Nem is tudom, lehet hogy nem volt jó ötlet az emilezés..
Mindenesetre, mielőtt végigolvasnám a kilóméter hosszú levelezést, 19-én biztosan nem tudok menni.
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
Sityike is biztosra mondta
Szolgálati közlemény!
Meg van a végleges hely és időpont (ápr. 19-én 17 órakor)
Priviben megy a helyszín is! ;)
Kéretik a névsorba felíratkozni!
Akik már biztos, hogy ott lesznek:
Dém
Csitár
Nona
Pihe
Marcsux
A Május 1.-re nem is gondoltam de igazad van!
Akkor marad a 19 vagy 26.
Az,hogy hova nekem is teljesen mindegy!
Nézzétek mennyi hó tulipán nyílt idén! :)
Ahol nincs nyílva,közöttük a nagy fejű pirus tulcsik növesztik bimbójukat! :)
Én azt hiszem, hogy mindenkivel egyet tudok érteni - bármiről is legyen szó!!!
ÖÖÖÖ, a leveleim után ide menekültem, hátha kiigazodom az információrobbanás után:-)
a május 1. miatt, ami szerda, talán sokan összevonják a napokat, ezért gondolom, hogy maradni kéne az áprilisnál...
Sziasztok!
Én csak ámulok- bámulok, csodálkozom/ most jutottam a gépemhez, így egyszerre értek az ingerek /.
Most akkor nem igazán tudom, hogy mi a végső hely! A csokizó írtó szükös, az most nem lenne kényelmes.
Kávézni, csokizni, uzsonnázni, vacsorázni vagy egyáltalán mit is szeretnénk?
Kinek ez, kinek az lenne jó, csak csendben jegyzem meg, -árakat nem ismerve a megjelölt helyeken -, ha nemcsak egy csokiról stb. van szó, akkor a Trófea esetleg minden igényt kielégítene, bár ott a hétköznapi ár 3400 Ft./ fő.
Sziasztok!
Kisebb felborulás és kidőlés után,talán már teljesen magamnál vagyok.Annál is inkább mert Dém egy bizonyos SAJTTÁLAT emlegetett.Nona Drága pedig,éljenzett hozzá.Ha tudnátok,hogy én majdnem olyan vagyok mint Cvaldlip,csak a büdös sajtot nem szeretem! :D
Szóval egyenlőre a Factory vezet. (VI. Jókai u.28.) különben nem messze az eddigi Noirtól.
Akkor csak az időpontot kellene egyeztetni!
Ápr. 19
Ápr. 26. esetleg
Május 3. ?
Eddig akik jönnek:
Dém
Nona
Pihe
London
Kisbogár
Poppy ?
Csitár
Sityike
Marcsi
Druszám! Tessék pihenni, mert felborulsz? Remélem párod nem komoly beteg!!!!
Tudsz azért jönni???
Őszintén tisztelem áldozatkészségedet!!!

Én mondtam az emilben szervezkedőknek, hogy olyan helyre menjünk, ahol nem csak csoki van, mert meggyőződésem, hogy csokimérgezésem van
Vettel a kölyköknek nyuszikat. S mint kiderült pezsgős krémmel vannak töltve... már nem adom oda az 1-5 éves korosztálynak, így "sajnos" nekem kellett betermelni.... brrrr, egy ideig ne lássak csokit!!! Szerintem!!!
Sziasztok lányok, nekem bármelyik péntek jó, és a hely is gyakorlatilag mindegy, bár a fagyizó nagyon megmozgatta a fantáziámat:-)
Van ott diétás is? Csak azért kérdezem, mert immáron 3 !!! napja nem eszem cukrosat, és remélem, kitart az elhatározásom sokáig.
Persze nagy bennem az önfeláldozási hajlam, és ha csak cukros van, hát legyen:-)