Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vinil / vinyl padló

hedgehog89
Létrehozva: 2017. július 28. 17:43

Vinil / vinyl padló tapasztalatokat szeretnék kérni.
Lakás felújítás előtt állunk, és erősen gondolkodunk, hogy a folyosón, fürdőben, wc-ben és a konyhában is ezt a megoldást választanánk. Akinek van otthon ilyen padlója mi a véleménye róla? Strapabíró? Vizes helyiségekben hogy boldogul? Mivel ajánlott takarítani? Mire figyeljünk vásárláskor? Nálatok hány éve van ilyen vinil padló?

  1. 2017. július 28. 23:152.

    Hello,


     


    My name is Julie kipkalya, i saw your profile today at  (nlcafe.hu)became interested in you, i willalso like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you mypicture for you to know who i am, AND I HAVE SOME THING VERY IMPORTANT TO TELL YOU.Here is my email address (juliekipkalya01@gmail.com) Hoping  to hear from you soon.


    Julie kipkalya


     


     


     


     


     


     

Címlap

top