Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lakásfelújítás-15.ker

Lipton
Létrehozva: 2017. március 30. 05:46

Lakást vettünk, és szükség van némi felújításra(villanyvezeték csere, bejárati- és beltéri ajtócsere, festés). Mivel nem budapestiek vagyunk, így nem ismerünk ott szakembereket. Ajánlanátok erre szakikat, akik jól dolgoznak?


 


 


Köszönöm.

  1. 2017. Április 3. 20:395.

    Keresgélj a neten szakikat,rengetegen hírdetnek,mert ez a legegyszerűbb! 


    Több szakit esetleg generál kivitelezőt hívj fel és kérj tőlük árajánlatot!


    A budapestiek többsége ezt teszi,mert az a fővárosban nem jellemző,hogy csak egy-két ismert szaki neve terjed szájról-szájra és csak ők dolgoznak ájulásig mindenhol.


    Ajtók és ablakok cseréjét is rengeteg cég hírdeti. 


    (Ezek szerint sikerült a leendő egyetemistának lakást szerezni.)


     

  2. 2017. Április 2. 08:144.

    Köszönöm az eddigi hsz-eket, de nem ilyen típusú szakembereket keresünk. Festő (esetleg burkoló), villanyszerelő, ajtócserések-ők azok, akikre szükségünk lenne.

  3. 2017. Április 1. 19:393.

    Szia,


     


    sajnos én sem vagyok szaki, viszont víztisztítóval foglalkozom. Most, hogy felújítjátok a konyhátokat, pont  ideális lenne. Rögtön be is lehet építeni. Ezt a mosogató alá kell betenni, külön kis csappal rendelkezik. Minden nehézfémet, pl.: nitrát, ólom,  ami a vízben megtalálható, ez a rendszer kiszedi. Ezenkívül kiszedi a klórt, valamint a gyógyszer származékokat. Átfolyós rendszerű, tehát nincs tartály. Minden használat után átmossa önmagát, így semmilyen kellemetlen anyag nem marad bent.


    Ha érdekel Benneteket, szívesen megmutatjuk. Ez teljesen díj- és kötelezettség mentes. 


    Honlapunk:http://biotisztitas.com/


    Telefonszámom: 0620/433-42-02


     


    Szép estét,


     


    Rendes Nadine

  4. 2017. március 31. 15:342.

    Nem nagyon ismerek kivitelező cégeket, de ha esetleg a WC-vel vagy a lefolyóval van gondotok a duguláselhárítás Budapest 4. kerületében is vagy akár valamennyi kerületében is elérhető szolgáltatás elérhető áron.

Címlap

top