Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dunakeszin élni

SecreT
Létrehozva: 2017. február 26. 16:17

Sziasztok! 


Új otthont keresünk magunknak. Felmerült Dunakeszi is, mint ötlet,de csak régebbi információkat találunk. Akik esetleg ott élnek vagy jól ismerik, megtennék,hogy megírják a tapasztalataikat, jókat-rosszakat egyaránt? Budapesten dolgozunk,így a bejárás lehetőségei is érdekelnének. Fontos szempont továbbá a bölcsőde-óvoda-iskola-szabadidő témakör is. (Ha egyéb agglomerációs városról is tudtok írni,azt is megköszönöm.)


A segítő válaszokat előre is kösznöm. 

  1. 2017. március 11. 23:024.

    Köszönöm nektek a választ. 

  2. 2017. március 3. 19:113.

    Dunakeszi egy alvó város, az elmúlt 30 év alatt több mint duplájára nőtt a lakosság, zsúfolt lett, ehhez az infrastruktúra szinte semmit nem fejlődött. Az orvosi rendelő egy röhej, a városvezetés, hűen tükrözi az ország vezetését, hatalmas korrupció, jó sok ingatlan adó, és semmi fejlesztés.  A Duna és a Dunapart szép, arról meg nem tehetnek, de ha valamelyik lakóparkban akartok lakást venni, azok nagyon zsúfoltak egymás szájában vannak a lakások és minimum annyi autónak kell lenni, ahány felnőtt van a csaláDBAN.


    A Duna park lakópark még elfogadható, de ott meg az alsó házak, m


    ár hajszálra vannak az árterülettől.


    Nézzetek szét Gödön.


     

    előzmény:
    karmatanc2 (2)
    2017-03-03  10:31
  3. 2017. március 3. 10:312.

    A barátnőm Dunakeszin él, válasza : menekülj! 


    a bejárás nehéz, az állandó dugó miatt.

Címlap

top