Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Terasztetőfedés, télikert

Timeout66
Létrehozva: 2017. január 16. 10:46

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni, illetőleg cég, mesterember elérhetőséget kérni (Győrben, ill. környékén) terasz tetőfedéssel kapcsolatosan. Azért hogy a lakásba beszűrődő világosságot megtarthassam, polikarbonátos megoldásra gondoltam. Valakinek van-e erről tapasztalata, esetleges árkalkulációja, vagy bármi egyéb tanács, ajánlás. Előre is köszönöm szépen!

  1. 2017. január 19. 09:373.

    Én is gondolkoztam a terasz részleges beépítésén (úgy szerettem volna, hogy télre bezárható, nyárra kinyitható), de az igazán szép, minőségi megoldások 1 millió ft/négyzetméter körül vannak.


    De most támadt egy ötletünk, a lovardában, ahová a kislányom jár lovagolni, télre ideiglenesen be szokták fedni a pályát, az nem tűnik költséges megoldásnak, lehet, hogy olyasmivel próbálkozunk.


    Te ragaszkodsz az állandó tetőhöz?


     

  2. 2017. január 16. 22:032.

    Csak annyi jutott róla eszembe, hogy a polikarbonátos tetőnél nagyon hamar észre lehet venni, ha már csak csöpör is az eső :). Nekünk is az van a télikert tetején és irtóra tud kopogni. Illetve, hogy az idők folyamán be tudnak mászni a polikarbonát légcelláiba a bogarak.

Címlap

top