Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Egér van a panelban.

mravikanna
Létrehozva: 2016. december 17. 22:13

Sziasztok!


Egyik éjjel arra kelltem hogy valami matat az ágyam alatt. Még aznap kitakarítottam az egész szobámat(nem találtam semmit még kakit sem). Pár napra erre az öcsém szobájában jelent meg az állatka. Anyukámék vettek élőcsapdát(de eddig semmi) Egyenlőre még azt sem tudjuk hol jöhetett be. Nem találtunk egy lyukat sem. 


Ha van bármi ötlet én szívesen hallgatom. 


Előre is köszönöm

  1. 2016. december 18. 14:343.

    Szia,


    azt hiszem, tapasztalt egerész vagyok. Fogtam már egeret bent a házban (családi ház, vidék), és a külön épületben levő kamrában.


    A módszerem: virágcserép, fél dióval kitámasztva. Ez alá viszonylag rövid idő alatt besétál, falatozza a diót, cserép lecsapódik, egérke megvan.


    Aztán eldöntöd, hogy mi legyen vele. Nálunk egyszer kitelelt egy 5 literes üvegben, jól szórakoztunk rajta, aranyos volt, aztán tavasszal meglépett.


    Szakember mondta, hogy amekkora lukon egy ceruzát át tudsz dugni, ott egy egér simán befér. Nagyon picire össze tudják húzni magukat.


    Szeretik a csokit is.


    Amúgy vannak macskáink is, de ők ilyen alantas dolgokkal, mint egérfogás, nem foglalkoznak. Sok sikert !


     


     

  2. 2016. december 18. 06:512.

    Nálunk is élőcsapda van. Úgy hívják: macska.


    Mi ötödiken lakunk, ide eddig nem jött egér. De a lakótelepünkön volt olyan, akihez a 3.-ra minden télen beköltöztek. Szerintem érdemes a szemétlerakót is alaposan áttakaríttatni (közös képviselő tud intézni ilyen rendkívüli takarítást), és a szomszédok körében is körülnézni, nincs-e, aki felhalmozott hulladékokat. Bár amikor fáznak, valószínűleg akárhová bemennek. Mindenképp jelezni kellene a közös képviselőnek.


    Csak félig volt vicc az elején a macska, mert amióta macskánk van, még légy sem maradhat a lakásban. Mindent levadászik, ill. valahogy a "betolakodók" is érzik, hogy nekik veszélyes itt lenni. Sok sikert!

Címlap

top