Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Az elrendezése miatt szerintem az Ariston. A legkisebb lap hátul van (ez a legkevésbé használt szerintem, illetve minél nagyobb lap van hátul annál jobban melegszik a vízvető (a nagy edény is jobban hátralóg), felpúposodik, utána mögé megy a trutyi. Láttam már ilyet, hát fúj. Illetve az Aristonnál szerintem az is jó, hogy távol van egymástól a két közepes lap így az edények biztosan elférnek pl. főétel+köret készítésénél (ami ugye a leggyakoribb), kényelmesebb is elölről-oldalról megközelíteni a lábast. Az Electroluxnál képzeld el, ha a legnagyobb edényedet ráteszed a bal első legnagyobb lap fölé, kilóg a pult fölé is és a gombok fölé is.
Az mindkettőben tetszik, hogy elöl van a tekerő.
Minőséget nem tudom.