Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Milyen AEG mosógépet?

normalize
Létrehozva: 2014. november 13. 01:51

Sziasztok


Automata mosógépet szeretnénk vásárolni, 2-en vagyunk a családban. 


Sajnos a 60cm széles vagy mélység kilőve mert nem fér be a fürdőszoba ajtón. Csak keskenyebb.


 


Így én ezeket néztem:


 AEG Lavamat 85275 XFL


vagy


AEG Lavamat 76475 FLE 


 


A 85275 ös lehet jobb lenne a gőz funkciója miatt.


 


Most arra gondolok, pl munkába fehér ingbe kell járnunk. Azonban ezt csak egy nap vesszük fel utána már mossuk. Igen ám de így meg sok gyüllik össze, így viszont lehet hogy elég lenne csak gőzfunkcióval átfrissíteni?


Igaz mondjuk a nyakánál besárgul kicsit ugye (12 órás szolgálat). Hasznos lenne szerintetek?


 


Továbbá tartok olyan dolgoktól hogy elnyújtaná a ruhát. Vagy nem mos majd szépen, ilyet is hallani. A régi forgótárcsás mosógépünkbe (jelenlegi) mindent bele lehetett tenni persze úgy hogy fehérek egyszeri mosás majd fekete külön.


Itt arra gondolok hogy pl ezeknél a mosógépeknél is simán lehet minden fehéret (ing alsónemű, póló, sztrecs pólót? stb-it egyszerre mosni?

  1. 2014. november 16. 17:302.

    Szia


    Köszönöm


     


    Végülis ezt rendeltük


    AEG 76475 7kg-os, mint kiderült simán befért volna egy 60 cm es mosógép is, de .. mind1 is, mert 2 en vagyunk csak elég lesz egy 7 kg -os (50l űrtartalom) dob.

Címlap

top