Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Budapest környék ház

száncsez
Létrehozva: 2014. július 9. 09:22
Sziasztok!




Kérnék egy kis segítséget Tőletek, minden szeméyes tapasztalatért hálás vagyok előre is.


Úgy alakul, hogy talán lehetőségünk lenne elköltözni egy kisebb házikóba.
Persze ennek ugye a lakáseladás a feltétele, és hogy viszonylag reálisan határozzuk meg a célokat - most ott tartunk, hogy nézegetjük, egyáltalán bele merjünk-e vágni, vagy túl nagy falat lenne: mértéktelen hitelt manapság nem vállal be az ember. Plusz olyan kompromisszumot sem kötök, hogy valami nagyon lepukkant környékre menjek.


Szóval az érdekelne, aki kertes házban lakik Budapesten, a vonzáskörzetében, és a környéket jónak tartja közlekedés és biztonság szempontjából + még megfizethetőnek is. Nyilván ez teljesen szubjektív, viszont tényleg minél olcsóbban próbáljuk kihozni.  :)


Köszönöm, ha segítetek, előre is:


száncsez



  1. 2014. július 14. 15:114.
    Ha Budapesten dolgoztok, akkor inkább ne költözzetek ki az agglomerációba, én minden "bejárós" kollégámon azt látom, hogy nagy nyűg a mindennapos ide-oda ingázás. Egyikük pont nemrég költözött vissza az agglomerációs saját házából egy budapesti albérletbe...
    Ha tartós a munkahelyetek, akkor ahhoz közel, vagy legalábbis jó közlekedésnél nézegessetek. Egy tipp: a XVIII. ker. családi házas része nagyon is élhető.
    előzmény:
    száncsez (1)
    2014-07-09  09:22
  2. 2014. július 9. 10:263.
    Nem akarok a zsebedben kutakodni, de a helyszínválasztást elég erőteljesen befolyásolja a rendelkezésre álló pénz összege.

    Budafok-Budatétény (és még NAgytétény egyes részei is) viszonylag jól megközelíthetőek - főleg most, a 4-es metró átadásával.

    Érden a madárnevű utcákat tartják "kerülendőnek" . De egyébként a Google streetwiew használatával elég jól szét lehet nézni, ha már tudod a konkrét eladó ház utcanevét...

    Az se mindegy, hogy hová jártok dolgozni....  Mert pl. lehet klassz az említett XXII. kerület, de ha Újpest külső részén van valamelyikőtök munkahelye, akkor eléggé felejtős.

    előzmény:
    száncsez (1)
    2014-07-09  09:22
  3. Torolt_felhasznalo_268437
    Torolt_felhasznalo_268437
    2014. július 9. 09:542.
    rendőrség oldalán láthtod, milyen sok a betörés

    a közlekedés meg szar, be a városba és majd du. ki
    bármelyik városkörnyékről beszélünk
    előzmény:
    száncsez (1)
    2014-07-09  09:22

Címlap

top