Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Komposztkazán

tisza
Létrehozva: 2014. február 9. 15:39
Komposztkazánt gyakorlatban is  használóval szeretnék kapcsolatba lépni. Szeretnénk egy ilyet építeni, kipróbálni, de kellenének a saját tapasztalatok. Várom a jelentkezést....Köszönettel
  1. 2014. október 24. 16:422.

    Kedves Tisza! 


    Most találtam meg üzeneted, a komposztkazán építés éppen most aktuális!


    Mi építettük az első komposztkazánt 2011-ben, most 19-én pedig már a 6. komposztkazánunkat üzemeltük be!


    Minden új építőt várunk a komposztkazán építők egyre népesedő táborába, hiszen úgy termelünk ,,hulladékból" energiát komposztkazánnal, ráadásul égetés nélkül, hogy a fennmaradó biotömeg természetbe való visszajuttatásával környezetet javítunk, építünk!


    Szinte havi rendszerességgel ,,Nyitott portát" tartunk, melyre minden érdeklődőt, tanulni vágyót - korlátozott számban - fogadunk. Egész napos  rendezvények ezek, iskolák, csoportok, egyesületek részére is!


    Jelenleg működés közben lehet megtekinteni, megmutatjuk, elmagyarázzuk  az építés, működtetés fortélyait.


    Érdeklődni: Kakukné Varga Ágnes 30 976 9472


    honlap: http://komposztkazanmagyarorszag.hupont.hu/


     


     

    előzmény:
    tisza (1)
    2014-02-09  15:39

Címlap

top