- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Az utazási irodánál mindenképp reklamálj. Írásban is szóban is. És mindenféleképp kérj kártérítést.
Nekem 2x volt problémám, mindkétszer kaptam vissza. Ugyan a második 1 teljes évig tartott, a végén már ügyvéddel irattam és a fogyasztó védelemmel (vagy valami utazási irodás hasonlóval) fenyegetőztem, de csak megérkezett az a 20ezer forint a számlámra.
Nekünk ugyan nem volt ilyen nagy problémánk (egyszer a leírthoz képest nem volt medence, másodszor pedig az iroda rossz időpontot adott meg a repülő indulását illetően) de így is lehet próbálkozni. Tudod, ki van fizetve és ami jár, az jár.
-----------------------------------------------------------
"a sör,a bor,a pálinka,csússzon le a torkomba :-D "
Valószínű azért volt több rossz tapasztalatom, mert többet utazom, mint te és a nagy számok törvénye...
Utánanézek mindig a szállodáknak, de mint írtam nem azzal szokott gond lenni, hanem az utazási irodák nemtörődömségével.
Mellesleg az utasok véleménye is elég szubjektív. Volt olyan szálloda, amelyikről az egyik jókat írt a másik meg úgy lehúzta, hogy öröm volt nézni. Igény kérdése is a dolog.
Te tudod. Nem nekünk volt többször rossz tapasztalatunk....
Pont ezért ajánblom neked a netet, mert az utazási irodában sem ismerhetnek minden hotelt. Akik viszont értékelik, azok ott voltak.
Amit te okoskodásnak hívsz, azt én előzetes tájékozódásnak, ami persze nem kötelező, de ha utána rosszak a tapasztalatok, akkor nincs min csodálkozni.
Nem bántani akartalak, hanem a figyelmet felhívni. De ha segít rajtad, ha beszólogatsz nekem, akkor nagyovonalúan felülemelkedem ezen.
Olyan 8 éve voltam először Tunéziában, Suisse-ban, de nem a Riadh Palmsban. Viszont arra emlékszem, hogy a fakultatív kirándulásokon az utastársak, akik oda fizettek be már akkor is szidták, hogy eléggé lepusztult. Mi szerencsére akkor jól választottunk, de bizony arab országokban számolni kell ilyen kalandokkal.
Tudom, nem vigasztal...
Vegyél vissza az arcodból, nem áll jól az okoskodás.
Nem mi foglaltunk, hanem a barátaink és utazási irodás ismerősük ajánlotta ezt nekik. Nekünk meg nem akkoriban időnk ezzel foglalkozni, örültünk, hogy elintéztek helyettünk mindent.
Amit meg a tunéziai esetről írtam, azt sem lehetett neten megtalálni, mert akkor változtak az indulási-érkezési időpontok és esküdött mindenki, hogy tárt karokkal vár minket a szálloda éjjel. De nem.
Tudnék még mesélni utazási irodák elfeledett információiról, amik neten nem fellelhetők.
Rákerestem:
Egy perc nézegetés után megállapítható, hogy persze, hogy köves a part, hiszem Manavgat/Kizilagacban van a hotel. Csak első oldalon ketten említik csak az értékelés címében, hogy "oroszhotel". A 65 százalékból pedig látszik, hogy nem itt érdemes nyaralni. És tényleg csak rápillantottam.
47e az AI volt szerintem, nem az út.
Amúgy Törökországban is mellé lehet fogni, pl. Sidé-ben a Selge Beach Hotel sem jó, a töméntelen sok orosz miatt, a part köves és hirtelen mélyül.
Ennyiért ne csodálkozz semmin!
Tunézia helyett ajánlom Törökországot. Szintén AI, de ég és föld ahhoz képest, amit leírtál.
A szállodának pedig foglalás előtt utánanézni a véleményező oldalakon! Mindig. És akkor nem érhet ilyen meglepetés.
Szerintem manapság buta az, aki nem guglizza meg a szállodát ahova megy. Nagyon sok oldal van, ahol a szállodákról értékelés olvasható. Abból nagyjából kiderül, hogy mi várható.
(nem tartom magam parázósnak,de én nem mentem volna terhesen Tunéziába)
Örülj neki, hogy nem úgy jártatok, mint mi pár éve.
Éjjel érkeztünk meg, kb. 2-kor. Szoba nuku, elfeledték rögzíteni, aludjunk a hallban. Azt mondták mosakodni lehet a vécében. Víz nincs, bár zárva, tehát mehettünk a sunyiba az AI-val.
Reggel ordibált velünk a főpincér, hogy mit keresünk az étteremben karszalag nélkül, miuátn a recepciós vezető egyeztetett az étteremmel, hogy bemehetünk.
Áááá, egy vicc volt. Az oroszok elfoglalták az egész partot, ha nem voltál pofátlan, akkor nem volt ágyad, ernyőd.
Szintén Kartago tours, Marhaba Club.