Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Melanoma malignus bőrrák

Torolt_felhasznalo_179902
Torolt_felhasznalo_179902
Létrehozva: 2006. március 27. 18:19

Egyik ismerősnek ezt állapították meg. Mennyi ideje van hátra szerintetek? Már áttétes stádium sajnos. A nyirokcsomóit kivették, most interferon kezelést kap. Mire számíthatok? Egyedüli hozzátartozója vagyok, én fogok mellette állni. Sokat lessz kórházban? Fájdalmai lesznek?

  1. 2017. március 23. 01:1121.

     TOVÁBBÁ Rátaláltam a "Brazil viagrá"-ra, ami a vérkeringés javítását viszi végbe. TOVÁBBÁ SZEDTEM AZ "AAKG" ÉRTÁGÍTÓT, ÉS A "GINKGÓ BILÓBÁT"


    TOVÁBBÁ MINDEZEN ELŐZMÉNYEK JÓ HATÁSAI MELLÉ MINDENFÉLE RÁKELLENES SZERT TEÁBAN, KAPSZULÁBAN BESZEDTEM!


    Közben a hónaljmirigy 7x3cm-es hengeres lett, és zsírszövet kezdett a kezdeti vége körül köré kialakulni, ami nekrózisos tünetekre utalt.
    MERT mindenféle finom édes FRUKTÓZ cukortól duzzadó gyümölcsöktől nem tudtam távol maradni (ettem bőven sajnos), mire
    végül decemberben kioperálta a sebész orvosom. EZUTÁN a 11 napos a vérrög képződést akadályozó vérhígító injekció még a 37 évvel korábbi boszorkány lövésem is kiújította a mocskos heparin-fraxiparin. Ami bajom volt-van minden a legrosszabb állapotból kezdett javulgatni.


    3 hónap után van csak komoly javulás, viszont a rák tünetek hirtelen lecsökkentek pl. ami kimaradt a kezdő bejegyzésből:
    A kettős látás az 5. súlyos tünet az áprilistól kezdve létezett, az operáció után a 3. hónapban A vitamin 25000 NE 100 db-tól szünt meg teljesen! DE ezt sem a szemészet semmit sem tevő-tanácsoló orvosa írta fel!


    A vicc az, hogy az operálás idejét megtudva kaptam hirtelen november közepére kitűzött időpontot PET_CT-re, mert ez az egyetlen (drága) vizsgálat, ami a kis-sejtes rák-típusokat képes kimutatni, de semmit máshol nem ismert fel! Lényegében a hónaljmirigyet okozó akár melanóma áttét sehol sem volt kimutatható!


    A gyümölcs cukrot (Fruktózt, ami mindenféle rákot robbanás-szerűen szaporítja, mint pl. a MÉZ IS) a gyűmölcsök sokasága tartalmazza, máig sem találtam kimutatást a Fruktóz gyümölcsönkénti %-os mennyiségéről.
    FIGYELEM AMI EGÉSZSÉGES AZ EGÉSZSÉGES EMBEREK SZÁMÁRA, AZ LEHET HALÁLOSAN KÁROS EGY BETEGNEK!


    De kiderült, hogy a répacukor alig szaporít, és nád cukor is kevéssé, de például az édesre hangolt sörök pl. maltoz, stb. tartalma teljesen mellékes a ráksejteknek!


    AZ EU-VAL SZEMBEN TUDOM, hogy minden cukor másként működik, pl. az EU bizottság idiótáit megetetném 20% prebiotikum tejcukrot tartalmazó lekváros pitével, és napokig fosnának tőle. Vagy ennyi prebiotikum inulint tartalmazó csicsókával 10dkg-mennyiségben. De ugyanígy az anyatejben létező "oligo szacharid"-okkal, amelyek az édes anyai életben tartó legfontosabb tápanyagaink egyike születés után, de elszokva tőle hasmenést okoz nagy mennyiségben!nOS A KOROM MIATT GONDOT OKOZÓ PROSZTATA NAGYOBBODÁSBÓL A RÁK LEHETŐSÉGÉT MEGELŐZTEM 1-2 EVŐKANÁL HIDEGEN PRÉSELT TÖKMAGOLAJ ÉS 10DKG NYERS BROKKOLI (PL. TURMIX) NAPONTA FOGYASZTÁSÁVAL!

    előzmény:
    dll1apo (20)
    2017-03-23  00:46
  2. 2017. március 23. 00:4620.

    mEGOLDÁS 2. FOKOZAT: (májustól semmiféle cukrot nem ettem, csak áttértem Xillit + Stevia keverékére azóta is.


    Június közepén az evések utáni kóma miatt éjjel nem tudtam aludni, felmérgesedve "Álomkór" témában tájékozódtam az interneten, amit a cecelégy olthat belénk, és egysejtű kórokozója végül az idegrendszert megtámadja! EKKOR KERESTEM RÁ A SZÉLES SPEKTRUMÚ MIKRÓBA ELLENI SZEREKRE, AZ EZÜST KOLLOIDRA. Első napon megszűnt a kóma, csak iszonyú fáradt voltam, másnap javult az állapotom, és a 4. napon mentem a sebészetre, onnan azonnal a Sote patológiára. és egész napon ébren maradhattam, a 7. napon mehettem ultrahangra, ahol lemérték a hónalj mirigyet. Újabb 10 nap után kissejtes tüdőrák áttétet bizonyított a biopszia diagnózisa!


    Megoldás 3. fokozata Ingyenes egészség megőrző vércsepp analízisre hívtak, ahol kiderült, hogy sűrű a vérem a két síküveg között összetapadva, mintha előtte meghalva aludt véremből vettek volna mintát. Azonnal vettem aspirin protectet, ami 1. szem bevételét követően 36 km-es kerékpár túrára mentem, ahol az utolsó 6 km enyhébb hegyi emelkedő van. Ott derült ki, hogy sokkalta könnyebben jutottam túl ezen és vissza, és nem volt izomgörcsöm utána sem. Bár a BCAA és izotóniást ital + magnézium kellett ehhez éppúgy mint máskor, csak előtte 1 hónappal iszonyú erőlködéssel gyűrhettem le. 1 hét múlva újabb vércsepp analízis, és a természet gyógyász rámkérdezett "Szedek Aszpirint?" Mert felismerte a szálakra hasadt vörösvértest láncokból.


    Nos orvosaim közül a bőrgyógyász megnézte az utolsó 3  (kb. 9 hónap során készült) vérképeimet, és kb 5 perc után kimondta tényleg sűrű a vérem. Ennyit az orvosokról.


    A jó vérellátás jó oxigén szállítás megelőzi a rákos zóna kiterjedését (éhező sejtek fehérje lebontással tejsavat termelve elsavasítják a környezetüket, és azok is rákszerűen éheznek, tejsavat termelve)! Tehát a jó vérellátás kimossa a tejsavat, és a javuló vérellátástól helyre áll a még "jóindulatú elváltozás zónája".


    Na itt lép be a Fruktóz=gyümölcs cukor, mert a máj azt változtatás nélkül tovább engedi, és minden sejtünk ismeri az ősi növényi energia tároló molekulát.


    Azonnal osztódnak, és EKKOR NŐL UGRÁS SZERINT A RÁKOS DAGANAT MÉRETE!


    TEHÁT gyógyulásért kikerestem a kendermag olajat vérhígítónak az aszpirin protect helyett, amit októberig szedtem a vérnyomás csökkentők mellé és gyakran helyette is! TOVÁBBÁ azonnal rendszeressé tettem fáradtan is a testmozgást, ... JÖN MÉG

    előzmény:
    dll1apo (19)
    2017-03-23  00:42
  3. 2017. március 23. 00:4219.

    Tapasztalat a későbbi OLVASÓKNAK: Meggyógyultam, de bármikor visszatérhet. Lehet, de még nem tudom, hogy az arcomon keletkezett napégésre kényes barna folt volt a bajom kiváltója, amikor előző évben egy bőrgyógyásznő adott egy krémet, ami leszárította, de néhány kóborrá vált sejt eltávozhatott békésebb helyet keresve a hormonális öregségi változások miatt funkciótlan mell növekedés körzetébe! oNNAN A HÓNALJI MIRIGY MEGFOGTA!


     A MEGOLDÁST mázlistaként a kis-sejtes áttétet képző ráksejtek esetében (a sajátjaink elkanászodva) az ezüst kolloidban megtaláltam, amely ezüst szemcsék rátapadva nem engedik osztódni a ráksejteket, és amikor lejár az idejük elpusztulnak. Amúgy az ezüst sohasem mérgez, bár néhány vegyülete igen, pl. az újszülöttek szemébe cseppentve ezüst acetát megelőzi a fertőzést! De az ezüst-kolloid pl. desztillált vízben hőmozgás miatt mozgó szemcsékként lebeg. A szemcse mérete a legyőzendő kórokozóval hasonló legyen! A tüdőrák, melanóma esetén 1-100 mikrométer körüli ósdi a bevált. Az Usa-ból beszerzett 1atom+1vízmolekula 2hétig hatástalan volt, visszatérve a hazai legolcsóbb 20ppm koncentrációjú kolloidhoz 3-4 nap alatt megszünt a hónalji mirigy bemenetének érzékenysége!
    Tünetsor, amire figyelj: 1. Öregedésnek képzelt egyensúly bizonytalanság, 2. tájékozódási bizonytalanság amúgy ismert környéken!, 3. Idővel evések utáni kényszeres alvás akár 3-órás időre. 4. Áttét helyén feszülés kezdetben nyirokmirigyeknél, majd méretes ugrás-szerű növekedés (MITŐL UGRIK A RÁKSEJTEK SZÁMA-MÉRETE?),
    Nos nálam A GYÜMÖLCS CUKOR OKOZTA, a hónalj mirigyben kezdődött kb. februárban,  szaloncukor evése után, márciusban erősebb feszülést éreztem és azután 3 kiló szaloncukrot félretettem.



    Áprilisban ultrahangos hasi vizsgálatra fizettem be, de előtte megettem egy gyümölcs yoghurtot, és piszok erős feszülés után a március végi félcentis bogyó hirtelen 2,5 cm-es golyóvá nőtt az ultrahang felvétel szerint. 10 nappal később májusban mentem a körzeti orvosnőhöz, de előtte este 22 órakor megettem 1 túró rudit, és éjjl 02-órakor alig elviselhető feszülést érezve felébredtem, kitapintva 4x5 cm-es ellipszoid volt kitapintható a hónaljban erről sajnos csak június közepén készült ultrahangos méret felvétel.
    Megoldás 2. fokozat ... JÖN MÉG

    előzmény:
    holdsarló (3)
    2006-03-27  18:37
  4. 2006. március 27. 20:5018.
    ha malignus: fél év- egy év .Fájdalmait fájdalomcsillapító morfiumszármazék tapaszokkal csillapítani lehet.Utolsó stádiumban lehet hogy kórházba kerül. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  5. 2006. március 27. 20:2717.

    Az alapkérdést nem én tettem fel. Az én anyajegyem még az innenső stádiumba esett, azaz nem volt rosszindulatú, de a doki makacsul ragaszkodott hozzá, hogy ha marad, az lett volna. 10mm-átmérőjú anyajegy volt, és a vágás 6!! centis! (biztonsági műtét volt)

    Azóta szorgosan járok félévenként, és már megszabadultam azóta vagy 5 gyanús példánytól. (ennyire nem voltak azért gyanúsak, csak jobb a békesség alapon leszedték őket)

    előzmény:
    Viki_27 (10)
    2006-03-27  18:47
  6. 2006. március 27. 19:5516.
    Nagyon sajnálom az ismerősödet és bízom abban, hogy még szép évek várnak rá, tartsd benne a lelket, hogy akarjon élni.

    A tanácsom meg annyi a levelező-társaimnak, hogy a legkisebb gyanús bőrelváltozásánál AZONNAL menjenek orvoshoz, mert a bőrrák az esetek igen nagy százalékában gyógyítható.
    Édesapa (82) arcán volt egy ilyen folt, levették, kapott 6 sugarazást, már kifejlődött a szép új bőre és elbúcsúztak tőle a kezelőben.
    A párotok testét, bőrét is figyeljétek, mert ez előjöhet a hát közepén is, amit ugye ő nem láthat, és AZONNAL menni, és akkor nem lesz baj.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (1)
    2006-03-27  18:19
  7. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:4915.
    Sajnos télleg el kell mennem, zárják az irodát. Holnap jövök.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_650550 (13)
    2006-03-27  18:48
  8. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:4914.
    Nyirokcsomókban, lágyékban. Azok is rosszindulatúak. De csak a tokban van az áttét. Most kapja az interferont hetente kétszer.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_289045 (12)
    2006-03-27  18:47
  9. Torolt_felhasznalo_650550
    Torolt_felhasznalo_650550
    2006. március 27. 18:4813.
    Apu 62 éves volt....................... 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (7)
    2006-03-27  18:45
  10. Torolt_felhasznalo_289045
    Torolt_felhasznalo_289045
    2006. március 27. 18:4712.
    Hová van áttéte? Mi lett a nyirokcsomók szövettani eredménye? Mennyi ideig és milyen időközönként kezelik interferonnal? Az injekció beadása előtt 1 órával mindenképpen vegyen be lázcsillapítót, legjobb, ha este kapja  mert akkor az esetleges lázas állapot éjszakára esik. Közel sem biztos, hogy nem fog meggyógyulni, ne legyél azért ennyire pesszimista!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (1)
    2006-03-27  18:19
  11. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:4711.
    Valszeg az nem jó jel, hogy eleve csak az áttétet diagnosztizálják. Neki már egy éve kezdődött, csak senki se figyelt fel rá. Volt egy anyajegye, elkaparta, el is tűnt. Aztán volt egy hosszú lázas időszaka, azt hitte, influenzás. De az már a melanóma volt. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_394653 (8)
    2006-03-27  18:46
  12. 2006. március 27. 18:4710.
    Ha a daganat 0,75 mm alatt van, akkor csaknem 100%-os esély van a felépülésre. Ha nincs áttét. A férjemnek áttét nélkül volt 0,7 mm, két éve vették ki, utána fél évig kapta szúrta magát az interferonnal.  A jelek szerint tökéletesen meggyógyult, de még évekig kell kontrollra járnia. Áttéttel már nagyobb a baj, pláne nyirokcsomó esetében. Viszont senki nem fog tudni neked így válaszolni, maximum a beteg kezelőorvosa. Ezer féle dolog van, amitől függhet, hogy meggyógyul-e vagy sem.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_131132 (3)
    2006-03-27  18:37
  13. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:469.
    Megyek haza, de azért írjatok, holnap válaszolok.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (7)
    2006-03-27  18:45
  14. Torolt_felhasznalo_394653
    Torolt_felhasznalo_394653
    2006. március 27. 18:468.
    Mar 80 fele jart. De nala is csak az attetelt allapitottak meg, aztan derult ki a Melanoma is. A sors ironiaja, egesz eleteben zart helyen dolgozott, nem erte sok nap. Ja, es szinte az elejetol a vegeig allandoan korhazban volt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (4)
    2006-03-27  18:40
  15. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:457.

    Sajnálom. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_650550 (6)
    2006-03-27  18:43
  16. Torolt_felhasznalo_650550
    Torolt_felhasznalo_650550
    2006. március 27. 18:436.

    Apukám 2 éve halt meg - először melanóma, majd nyirok (28 nyirokcsomót vettek ki a hónaljából), sugár, kemo, végül máj áttét és elvérzett... 

    Iszonyatosan sokat szenvedett.............................  

    Sok erőt kívánok!

    E.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (1)
    2006-03-27  18:19
  17. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:415.
    Már nem kezdeti stádium, mert már áttét is van. Sőt kivették neki a nyirokcsomókat, de mégis bennmaradt egy.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_131132 (3)
    2006-03-27  18:37
  18. Torolt_felhasznalo_179902
    Torolt_felhasznalo_179902
    2006. március 27. 18:404.
    Mennyi idős volt nagypapád? Az ismerősöm 70 éves most. Más baja nincs, de állítólag az a rossz, hogy egyből az áttétet találták csak meg.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_394653 (2)
    2006-03-27  18:36
  19. 2006. március 27. 18:373.

    Mikor rólam egy nagyon rosszul kinéző anyajegyet levettek, akkor sok mindent elovasgattam, mert be voltam sz*va, és olyasmire emlékszem, hogy az interferonnal nagyon jól kezelhető a dolog (jó eredményeket értek el), a súlyosságtól függően a gyógyulási arány azt hiszem 90% és 40% között mozog (ha még csak kezdeti stádium, akkor majdnem 100). Hátha megússza!!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (1)
    2006-03-27  18:19
  20. Torolt_felhasznalo_394653
    Torolt_felhasznalo_394653
    2006. március 27. 18:362.

    A nagypapamat vitte el. Nagyon hamar ugy fel even belul, elfogyott, mit a gyertyaszal. Vegul a tudejeben levo attetel olte meg. Nem volt szep, vagy kellemes, nagyon agresszivan terjedt. Sok erot kivanok

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_179902 (1)
    2006-03-27  18:19

Címlap

top