Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Barátság/"barátkereső"

daughter_of_the_sea
Létrehozva: 2021. november 19. 23:53

Sziasztok! Az a helyzet, hogy sajnos nincsenek barátaim, és nagyon hiányzik egy-két barát az életemből. Mindig irigykedve nézem azokat a filmeket, sorozatokat, vagy akár az ismerősi köreimben is azokat, akiknek igazi barátai vannak, akikre tényleg lehet számítani (bár a másfajta barát nem is barát...), és nem csak havonta egyszer beszélnek... 29 éves vagyok, két és fél éve költöztem Budapestre, de nagyon nehezen kezdeményezek, illetve nyílok meg mások előtt, és nem sikerült még itt barátokat találnom. A régi barátságok sajnos elkoptak, egy kivételével, de ritkán tartjuk a kapcsolatot.


Kicsit talán kínos, hogy itt próbálkozom, de a való életben ez számomra nehezített terep, lévén, hogy egyedül nem nagyon járok el közösségbe. Van egy csodás párkapcsolatom, de jelenleg egyedül élek (a párom vidéki, még bőven a költözésem előtt ismerkedtünk meg, szeretnénk majd összeköltözni), ráadásul egy társ teljesen más "funkciót" tölt be az életben, mint egy barát, és nekem nagyon szükségem lenne barát(ok)ra. Felnőttként nagyon nehéz barátkozni, és annyi emberben csalódtam már, hogy teljesen kiábrándultam az egészből, talán ezért is zárkóztam el az utóbbi időben az emberektől, a családomon és a páromon kívül alig beszélek valakivel, eléggé magányos dolog ez így. 


Ha van köztetek olyan, aki hasonló helyzetben van, szeretne komoly, hosszútávú barátot, bizalmast az életébe, az írjon, és ismerkedjünk meg. :) A férfi-nő barátságban nem hiszek, úgyhogy nőtársaim "jelentkezését" várom.

Röviden rólam: nagyon introvertált vagyok, szóval sok idő és türelem kell ahhoz, hogy bízni kezdjek valakiben, de ha ez kialakul, rám lehet számítani. Igazi könyvmoly vagyok, imádok olvasni, és hosszasan tudok könyvekről beszélgetni. Főleg szépirodalmat, és igényesebb lektűrt olvasok. Imádom a zenét, igazi zenebolond vagyok, a rock és a metál a kedvencem, de sok mást is hallgatok. Nagyon szeretek koncertekre járni, sétálni, könyvesboltokban, antikváriumokban bóklászni, vagy csak jókat beszélgetni egy kávé mellett. Érdekel a pszichológia, a lakberendezés, szoktam önkénteskedni. Szeretek komoly témákról igazán őszintén beszélgetni, szóval ha valakit csak a sminkek, celebhírek érdekelnek, annak nem én vagyok az embere. Alapvetően konzervatív beállítottságú vagyok (ezt szeretném tisztázni), de empatikus vagyok és nem ítélkezem. 

Egyelőre ennyi, remélem, tudunk itt néhányan beszélgetni, aztán hátha sikerül egymásra találnunk hasonló helyzetben lévőkkel. Szerdáig nem fogok tudni válaszolni, addig sűrűek lesznek a napjaim, de utána már elérhető leszek, addig talán valaki idetéved. :)

  1. 2022. február 8. 14:024.

    Sziasztok!


    Szeretettel üdvözlök mindenkit!


    Veszprémi barátnőt keresek, aki őszinte, megértő, kedves, megbízható, jó humorú és 23-37 év közötti. Szereti a munkáját, és boldog mellette. Egyensúlyban tartja a karrierjét a boldogságával. Szeret kirándulni, kutyát sétáltatni, vagy csak beülni valahová kávézni, teázni vagy sütizni, közben jót beszélgetni bármilyen témában.


    Veszprémben élek, idén leszek 24 éves, életvidám természetű, 1 gyermekes anyuka vagyok és van egy csodás férjem, akivel tervezzük a jövőt.


    Ha felkeltettem az érdeklődésed, bátran írj e-mail címemre: vargavercsi@gmail.com


    Minden érdeklődőt szeretettel várok!


    Üdvözlettel: Nika

  2. 2021. november 22. 07:143.

    Ugorggggyal es stoppold le , Tokeleteske !
    Egy masik szerencsetlen , nem tudni fiu-e vagy leanyzo , ket topikkal feletted , eppen "igaz baratot" keres .
    Itt , a szegeny kimult noklapjan .
    Hajraaa!

  3. 2021. november 19. 23:582.

    Még egy fontos dolgot elfelejtettem: habár szívesen kimozdulok koncertre, sétálni, beülni valahova, inkább itthonülő természet vagyok, és egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, ezért nem hiszem, hogy ki tudnék jönni olyasvalakivel, aki minden hétvégén bulizni szeretne, és nem tudja elképzelni a kikapcsolódást alkohol nélkül. Tudom, hogy ez furcsa, nem szeretnék emiatt magyarázkodni, egyszerűen ilyen vagyok és kész, és örülnék ha olyasvalakit találnék, aki szintén nem/nem nagyon, ritkán fogyaszt alkoholt.

Címlap

top