Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Életmód Párkapcsolat

tamara
Létrehozva: 2020. november 6. 10:30

Párkapcsolati történetem:


Élettársammal 5 évig éltünk boldog párkapcsolatban. Derült égből villámcsapás teljesen megváltozott. Rideg és távolságtartó lett. Közelgő esküvőnket lemondta azzal az indokkal ő még nem képes a hosszú távú lekötésre.Világ omlott össze bennem. Pár hét eltelte után,az is tetézte az egészet hogy szakított velem.Talált olyan Nőt akivel boldog tud lenni,kötődés nélkül.Ne haragudjak rá,inkább legyünk barátok és tartsuk a kapcsolatot.Elkeseredett és csalódott voltam. Folyton az járt a fejemben mit rontottam el.


Mit nem szabad csinálni!


Számtalán jósnőt mágsut kerestem meg. Némelyik jósnő szerelmi kötést csinált.


Mágusok pedig rontás átkot találtak rajta.Mindezektől eredmény az lett,barátság volt köztünk az is teljesen felborult. Ellenségének tekintett nem pedig a barátjának.Amit kértem és szerettem volna az ellenkezőjét kaptam.Jól gondolja meg mindenki mit csináltatt!


Szerelmi kötés és mágia nem megoldás.Az nem fogja vissza adni a párod mint ahogy azt igérik.Főleg ha nem is kötelék hiányzik a kapcsolatodból. Hiányzik a szeretet és arra való kapcsolati építés akkor a szerelmi kötés és mágia nem oldja meg.


Kapcsolatom helyre jött,szerelmi kötés és mágia nélkül.


Szeretnél többet megtudni keress meg emailban.


 


Tamara tomcsitam@gmail.com

  1. 2020. november 11. 15:103.

    Semmi.😁"reklámnak" tűnik

    előzmény:
    sabangela (2)
    2020-11-06  14:42
  2. 2020. november 6. 14:422.

    es mi a kerdes

Címlap

top