Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Aviva torna otthon

tengelic85
Létrehozva: 2017. augusztus 10. 13:24

Kedves Fórumozók!


 


Az Aviva-módszer nagyon szimpatikus számomra, bár a heti2x gyakorlás elég nehezen megvalósítható.


Elmentem az alaptanfolyamra, megvettem mindkét könyvet, és elmentem egy gyakorló órára is. Ennek ellenére nem tudom élvezni a hatásait, mert a folyamatosságot, a helyes időtartást nem tudom a könyvből reprodukálni. Feszített tempóban dolgozom, a kizárólag 8-18 óra között tartott gyakorló órákra úgy tudok elmenni, ha szabadságot veszek ki aznapra, remélem értitek, hogy ez nem tartható.


Értem én, hogy nem akarják halandóknak kiadni a módszert, de én hajlandó vagyok még több pénzt beleölni, csak kaphassak egy videót, amivel otthon, a saját időmben tudnék gyakorolni. Ilyen azonban nem létezik.


Nem tudtok esetleg elérést egy rögzített verzióhoz?


Hangsúlyozom, nem sajnálom a pénzt a módszer terjesztőitől, nem ingyenes megoldást keresek, csak olyat, amivel tudok a saját időmben tornázni. Minden választ előre is köszönök.

Címlap

top