Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hajfestés és allergia

lacontesysa
Létrehozva: 2017. május 26. 11:49

Sziasztok!





Még soha nem volt festve a hajam, illetve egyszer igen, de akkor is csak egy kimosható hajszínezővel, 13-14 évesen, ami, ha jól emlékszem, Loreal márkájú volt, lila színű és pár hétig tartott, nagyon gyorsan kijött.





Most a Loreal Casting Creme Gloss hajkrémjét vettem meg étcsokoládé színben, mert sötétbarna hajat szeretnék. Világosbarna az eredeti hajszínem, egyébként imádom, csak egy kis változásra vágynék, ami pár hétig tartana.





El fogom mindenképp végezni az allergia tesztet, de ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy járt már valaki úgy, hogy elvégezte a 48 órás allergia tesztet a kezén, illetve a füle mögött, allergiás reakció nem volt, aztán a haj befestése után mégis előjöttek allergiás reakciók nála?





Továbbá járt valaki úgy, hogy a világosbarna haját festette ezzel a hajkrémmel sötétbarnára, és sokkal sötétebb lett a haja, mint amit ígért a festék? Mennyi idő alatt jött ki nektek teljesen a szín?





Megmondom őszintén mivel ég soha nem volt festve a hajam, és az eredeti színnel is maximálisan elégedett vagyok, félek picit, hogy csúnya lesz a szín, túl sokáig benne marad, vagy elrontja a hajam minőségét, stb.





 





Köszi a válaszokat.





 

  1. Torolt_felhasznalo_764406
    Torolt_felhasznalo_764406
    2017. május 27. 14:462.

    Nekem vilagosbarna a hajam, es mindig tul sotet minden festek. Ugyhogy legyel ovatos. Akar csoki, akar kavebarna, nekem mindig sotetbarnara sikerul. Tulzottan. 


    Azt nem hiszem, hogy tonkreteszi a festek , de hogy nem tunik el harom het mulva, az biztos. Vagy visszafested az eredeti szinedet, vagy lenoveszted. Utobbi esetben honapokig szarul nez majd ki. 

Címlap

top