Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Viselkedési probléma edzés

napersze99
Létrehozva: 2017. május 2. 14:50

Sziasztok!


Az alábbi probléma megoldására milyen ötletetek van.


Csoportos edzésen, adott egy férfi, aki fixírozza a lányokat. Az egyikhez közeledni is próbált, de Ő visszautasította. A fixírozás továbbra is megmaradt. A lány szeretné, ha nem "nézné" edzésen, mert zavarja, de ez ugye abszurd kérésnek tűnik, arra kérni, hogy ne nézze.


Hogyan lehetne elérni, hogy mindenkinek jó legyen az edzés?

  1. 2017. május 14. 23:0111.

    hát ezt aláírom, ez tényleg így van, angliában élek, valami elképesztően nehéz ismerkedni normálisan, már szinte hiányzik a magyar férfiak nyomulós hozzáállása. bár most magyarországon vagyok, elmentem bulizni, beszélgettem egy sráccal, nagyon furcsa volt, hogy elkapják a kezem, hozzám érnek stb. már nem tudtam ezzel mit kezdeni.


    csak hogy ne offoljak túlságosan: esetleg fel lehetne fogni pozitívan? hogy csinos az illető, azért néz a pasi. amikor nekem valaki bejön, én se szívesen nézek máshova, még ha vissza is utasítottak:S

    előzmény:
    DoctorUSA (5)
    2017-05-07  16:21
  2. 2017. május 8. 08:5110.

    Lenni kell ott egy FELELŐS  EMBERNEK, TULAJNAK  vagy EDZŐNEK......annak szóljon   AZ, akit zavar az akármilyen fixirozás, a pénzéért érezheti magát komfortosan!!!

  3. 2017. május 8. 07:309.

    42 az iden 43 miert?

    előzmény:
    zsuzsi40 (7)
    2017-05-08  03:29
  4. 2017. május 8. 03:328.

    Az  hogy  "fixaljak"  egymast,  az  az  o"  dolguk.


    Nem  kell  eszrevenni  !!!!!


    Ha a tornatanart  zavarja  a  dolog,  beszeljen  privatban  azzal  a  novel  es ferfival.


    NEKED  pedig  SEMMI   KOZOD  HOZZA !!!!!!!!!!!!!

  5. 2017. május 8. 03:297.

    Hany eves  maga  "doktor" ?    60 ???

    előzmény:
    DoctorUSA (5)
    2017-05-07  16:21
  6. 2017. május 7. 17:506.

    Valamiért úgy érzem, hogy te nem az áldozat vagy....

  7. 2017. május 7. 16:215.

    Sziasztok,


    Most kinek adjak tanacsot a nonek vagy a ferfinak?


    Kezdem a novel.


    1. Nyugaton ez zaklatasnak minosul es azonnal szolnanak a ferfinek es ha nem hagya abba kitiltjak jobb esetbe roszabb esetbe feli jelentik es le is csukhatjak.


    2. Igy nyugaton, USA/Angliaba ez a helzett konyu a nonek.


    3. Magyarorszag mas. Ott nem anyira mennek erre a szexualis zaklatas dologra. Mondhatok peldakat. 


    i. Volt egy fozos musor egy par eve ahol a VV Agica terhes volt. Az egyik vendeg kb 45-50 eves bokolni akart neki, kedveskedni es mondta a terhes Agicanak hogy "Nagyon szexis vagy, tudom hogy terhes vagy de nagyon kivanatos vagy." VV Agica bepirult es jol eset neki hogy terhesen is vonzo a pasiknak. 


    Ez Angliaba/USAba szexualis zaklatas lenne, le is tartoztathatjak ezert a pasit


    ii. Volt egy masik pelda, volt egy doki nevezzuk Tibinek aki kulfuldon dolgozot es lejot Pestre egy korhazba. Ott beszelt az egyik adjunkusal amikor egy fiatal nover oda jott az adjunktushoz es hozza szolt. Az adjunktus poenkodni akart es mondta Tibinek hogy. "Tibi! Kapd el". Tibi csak nezet. Aztan megkerdezte Tibitol hogy "mi van veled?" Tibi kerdezte hogy "miert mit kellet volna tennem?". Oda ment az adjunktus es megrazta a fiatal novert es felig viccesen mondta neki hogy "na most baj ba vagy". A nover nevetett. Ez normalis magyarorszagon, de nyugaton ez mar szexualis zaklatas.


    iii.  Volt egy kb 25 eves fiatal sebesz gyakrnok csaj aki a meleg mutobe mutot egy vakbelet, a kb 60 eves fo orvos hata moge ment es megsimoggatta mondvan "juj de nedves vagy".  Mindenki nevetett. Ez nyugaton szexualis zaklatas es borton buntetest is kaphatna a pasi.


    iv. Utolso pleda: Nyugaton a buliba nagyon ovatosan udvartolnak ha udvarlolnak. Sokszor hallom haverokat hogy mondjak hogy "olyan jo volt a buli ugy berugtam". Magyarorszagon ha bulizik egy srac akkor azt mondja hogy "olyan jo volt a buli, haza hoztam egy bombazot". Magyarorszagon ugy kell bulizni (ugy szoktak) hogy tancol a csaj majd jon a pasi es hatulrolrol atkarolja es szexisen tancolnak. Ha bejon a csajnak ami kb 70% akkor O is tancol tovabb majd csokoloznak. Ha nem akkor mondja hogy "menj mar innen" es a pasi vagy ujra probalkozik 10 perc mulva vagy probalkozik egy masik csajjal. Ez nyugaton szexualis zaklatas. Ha ilyet csinal egy pasi akkor ha szerencses csak kitiltjak a discobol ha nem akkor fel is jelenthetik.


     


    Szoval magyarorszagon azt mondanam a nonek hogy ne foglalkozzon a pasival, ha tulsagosan zavarja akkor szoljon vagy a pasinak vagy az edzo terem dolgozoinak. Engem special nem zavarna ha egy no bar hogyan is nez ki bamulna. Ez szerintem bok hogy milyen szep a no de ha hat nem bir igy edzeni akkor jo szoljon. Ha nem tortenik semmi akkor igen valtson kondi termet.


     


     


     


    Udv



    DoctorUSA

  8. 2017. május 7. 11:344.

    Ha normális a hely vezetése, nekik kell szólni, ők beszéljenek vele. Ha nem használ, tiltsák ki. Ha nem tiltják ki, ti mentek el. 

  9. 2017. május 2. 16:543.

    Minden teremnek megvan az ilyen ügyeletes cukros bácsija, aki vagy magát a nőket, vagy a nők cickóját, vagy a popsiját fixírozza. Ha guggolsz, ott csurgatja a nyálát mögötted... De megvan az ilyen nőkben is, akik az öltözőben is nyíltan bámulnak. Vérciki bármelyik nem részéről ez a viselkedés vagy egyre több nő leszbi.


    Az ilyeneket ignorálni kell, mintha nem is léteznének. Bámulni továbbra is fognak, de te legalább nem látod.


    A menekülés nem megoldás, mert ha jó nő vagy, az ilyet nem úszod meg sehol.


    Úgyhogy kitartás, csak keményen!

  10. 2017. május 2. 16:312.

     Menj másik edzőterembe...


     


     

Címlap

top