Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Egészségpszicho kérdőív

Bolbun
Létrehozva: 2016. január 19. 13:36

Kedves Fórumozók,


Óriás segítséget jelentene, ha rá tudnátok szánni 20 percet a napotokból a kérdőívem kitöltésére. A sport és egészségpszichológiai tanulmányaimat egy-egy kutatással kell zárnom, amelynek középpontjában az egészséges életmód áll. Sajnos rengeteg kitöltőre van szükségem, ami jócskán meghaladta a kapacitásaimat.


 


A kérdőív több részből áll, a közepe egy kicsit gondolkodós. Olyan kérdéseket tesz fel, melyeket az ember ritkán tenne fel önmagának. Pont ebből kifolyólag valaki unja, más viszont hasznosnak találja.


 


Teljesen anonim a kitöltés. Ebből kifolyólag eseteges kérdésekkel kapcsolatban (pl. mire vonatkozik ez meg az az állítás) megkereshető vagyok. Azonban részletes egyéni visszajelzést nem áll módomban adni. 


 


Tényleg nagyon hálás vagyok minden kitöltésért. :)


 


a link: http://www.surveygizmo.com/s3/2544524/Psychology

Címlap

top