Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Online fogyasztói magatart

GeLoIBS
Létrehozva: 2015. Április 6. 19:19

Sziasztok,


az alábbi rövid online kérdőív kitöltésére szeretnék kérni minden tisztelt fórumtársat, többek között egy leendő magyar Amazon témájáról is szó esik benne. 


http://goo.gl/forms/5sW85lt3Ri


Egy IBS-es szakdolgozathoz kapcsolódik, mely az internetes kereskedelem témáját dolgozza fel. 


Az esetleges javaslatokat/észrevételeket/Facebook megosztásokat is megköszönöm! Előre is köszönök minden kitöltést, nélkülük a szakdolgozat mit sem érne! 

  1. 2015. Április 7. 21:024.

    Nyelvtudásra volt egy kitölthető lehetőség, ahova beírhattad, hogy semmilyenen.  Csak persze angolul volt odaírva, hogy other. Gondolom abban bíztak, hogy lesz, aki rájön, hogy nem arra kíváncsiak, tud-e other nyelven.

    előzmény:
    Basszkulcs (2)
    2015-04-06  20:54
  2. 2015. Április 7. 11:293.

    Egy újabb kérdőív kunyera. Egyszer majdcsak rájöttök, hogy csak félrevezetitek magatokat ezzel a módszerrel.... Illetve valószínűleg nem jöttök rá.

    előzmény:
    GeLoIBS (1)
    2015-04-06  19:19
  3. 2015. Április 6. 20:542.

    A teljesség igénye nélkül...


    Hol vásárolja az előző kérdésnél Ön által megjelölt termékeket? * Csak én nem értem, pontosan mi a kérdés - főleg a válaszok alapján:-(


    Melyik webáruházban vásárolja az említett termékeket? * Ha már..., akkor hol a Vatera meg a Jófogás? Előbb használom, mint a "hülye azért nem vagyok"-ot - főleg, ha nem műszaki cikkre vadászom;-)


    Milyen eszközön/eszközökön szokott online rendelést leadni? * Mindegyiken, de nem lehet többet választani:-(


    Melyik fizetési módot/módokat preferálja? * Ugyanez pepitában...


    Az Ön vásárlásainak hány %-át előzi meg internetes keresés? * Kicsit egyértelműbben, plíííz! A reggeli zsemlére azért nem szoktam rákeresni...


     Ismeri Ön az Amazon nevű kereskedelmi weboldalt? * Csak névről, mit ikszeljek???


    Milyen idegen nyelveken beszél Ön? * Bakker, semmilyenen. Írjam be a pirézt, vagy mi a bánat???


     


     

    előzmény:
    GeLoIBS (1)
    2015-04-06  19:19

Címlap

top