Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

T&T szépségszalon vélemény

Patri84
Létrehozva: 2015. március 23. 15:15

Járt már valaki a T&T szépségszalonban a Bécsi útnál? Vannak tapasztalatok? Milyen a szalon? Régebben sokat kuponoztak, de sehol sem írnak véleményt róluk.

  1. 2016. május 20. 19:012.

    BORZALOM!! Kuponnal mentem hozzájuk, műkörmöt csináltattam. Katasztrófa lett a körmöm. Figyelembe sem vették az igényeimet, olyan lett amilyenhez éppen kedve volt a körmösnek. Igénytelen körmöket kaptam, szívem szerint kesztyűt húznék! Rögtön utána mentem egy másik körmöshöz (akinek már láttam a munkáit), hétfőre kaptam időpontot, hogy helyre hozza. Amikor beléptem és megmutattam a körmeimet, elképedt, éppen volt nála egy idősebb hölgy, aki szó szerint ezt mondta: "Ehhez még szemüveget sem kell felvennem, hogy lássam milyen..." 


    Én bíztam a szalonban, mert szép képeket láttam az interneten, de a valóságban elképedtem, hogy milyen (körülmények, felszereltség, dolgozók).
    Ha még gondolkozol rajta, szívesen küldök képeket is...

    előzmény:
    Patri84 (1)
    2015-03-23  15:15

Címlap

top