Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Személyi edző! Meddig?

momos
Létrehozva: 2014. október 12. 18:03

Sziasztok!


2 hete kezdtem el edzőterembe járni, hogy formába hozzam magam. Szerencsére fogynom nem kell csak feszesítenem. Bérletet vettem, de eddig minden alkalommal (heti 3) kértem személyi edző segítségét a gépek megismeréséhez, edzésterv felállításához. Állítása szerint még ne edzek egyedül, de azért elég húzós alkalmanként még pluszba őt is fizetni.


A kérdésem az lenne, hogy ti hogy állítottátok fel az edzésterveteket? Volt segítségetek a konditeremben? Új még nekem ez a terület...

  1. Torolt_felhasznalo_822629
    Torolt_felhasznalo_822629
    2014. október 12. 19:362.

    Én 15 hónapja személyi edzővel (is) edzek, bár nem klasszikus konditermi edzést végzünk, mert én crossfitezem. Nekem kell az a fajta változatosság, sokszínűség, amit ő tud nyújtani, így sokkal hatékonyabbnak érzem, meg persze motiváltabb is vagyok.


    Szerintem abban igaza van, hogy az első néhány hétben célszerű igénybe venni a szaksegítséget, de ahogy kiismerted a gépeket, az egyes feladatok helyes technikáját elsajátítottad, vélhetően menni fog egyedül is. 

    előzmény:
    momos (1)
    2014-10-12  18:03

Címlap

top