Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Illatkereső

vasikka_
Létrehozva: 2014. szeptember 21. 17:56

Sziasztok!


Ne nevessetek ki, de én egy öblítőhöz hasonlító illatot keresek, mégpedig a Coccolino pipacs és barack illatát. Olyan illata van, mint amikor egy pipacsvirág bimbóját kibontjuk és annak ilyen érdekes, kesernyés, édes, fanyar illata van és e mellé még valami halvány nem is tudom milyen illat. Barackot azt nem érzek belőle, de nagyon klassz illat, imádom a ruhákon. Persze fel vagyok rá készülve, hogy nem kapok választ, mert egyrészt az öblítőt is ismerni kell hozzá, na meg jó néhány parfümöt. De azért hátha :)

  1. 2014. szeptember 21. 19:272.

    Egy kis üvegbe öntsél valamennyit, és vidd magaddal, persze többször frissítsed. Ha drogéria közelében jársz, az ott dolgozók nagy valószínűséggel tudni fogják hogy mit keresel.

    előzmény:
    vasikka_ (1)
    2014-09-21  17:56

Címlap

top