Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Olcsó szállás Agrárdon

Torolt_felhasznalo_773465
Torolt_felhasznalo_773465
Létrehozva: 2014. július 6. 21:32
Augusztus közepére, 2 vagy 3 éjszakára keresünk magunknak nem túl hivalkodó, tehát inkább olcsóbb árfekvésű, egyszerű szállást Agárdon, valami kis faházban, vagy kőházban, olcsóbb panzióban. Két személy, egy 40 éves hölgy és 50 éves párja menne. Nem dohányzunk, gyerek, házikedvenc nincs. Tudom, hogy vannak oldalak, mint a szállásponthu, de én inkább egyéni tapasztalatok alapján, javasolt szállásra várnék. Megfogadtuk, hogy csak úgy puffra kiválasztott szállásra, net alapján nem megyünk többet. A mostani hétvégén megnéztünk néhány berekfürdői apartmant, hát komolyan mondom, nem vágytunk semmi extra ellátásra vagy átlagon felüli higiénére, de amit az egyik kis házban láttunk, az betett. Mocskos vécé, a zuhanyt elemésztette a gomba, vécéből csatornaszag ömlött, lepedő pecsétes, foltos, szakadt volt. Falakon fekete, többéves pókháló, egyik rá is gabalyodott a karomra, ahogy járkáltam a szobában. Ott is hagytuk az egészet, végül a sokadik felelt meg, higiénia szempontból. 
Ezt kiküszöbölendő, tanácsokat, ötleteket várok, hogy Agárdon hol érdemes megszállni, és mi az, amit kerüljünk el nagyívben. Átlag árban gondolkodunk, egyszerű, de tiszta pici kis házra vagy szobára vágyunk, mindenképpen külön vécével és zuhanyzóval. Ha picit messzebb van a nyüzsitől és a strandtól, az nem baj, sőt, ha csendes a hely, az utca, az még inkább jó is!
Köszönöm, ha megírjátok a tapasztalatotokat.

Címlap

top