Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Brela Blusan Hotel Maerstr

tutumutu
Létrehozva: 2014. Április 16. 18:55

Sziasztok! Volt valaki itt Horvátországban? Ebben a hotelban vagy valamelyik másik Blusan Hotelban? Milyen tapasztalataitok vannak? Vagy annak is örülnék ha valaki írna aki egy hétig volt Brela-n.

 

Mi a férjemmel amikor még csak ketten voltunk többször voltunk Horvátországban minden felé. Egyszer megálltunk egy napra fürödni Brela-n.  Egy álom volt.

 

Most a gyerekekkel mennénk mert szerintem ideális a tengerpartja a kicsiknek. Egy hetet tervezünk. Kissé az a félelmünk, hogy ennyi idő már unalmas lesz ebben a környezetben. A helyet egyébként nem ismerjük és azt lehet-e kirándulgatni vagy vannak-e programok, esti szórakozási lehetőség ami megszínesíti a nyaralást. Mondjuk gyerekkel nem képzelünk el nagy dolgot de azért egy hét csak csudaszép tengerpartozás és semmi más meg tücsökciripelés lehet, hogy sok. A férjem ötlete, hogy a hét első felét itt, a másikat meg Omisban töltsük mert ott van élet. Hajlok rá, Omist ismerjük. De ott meg a tengerpart nem olyan szuper. 1-2 nap talán elég lenne ott vagy átmenni egyszer... 

 

Visszatérve a Hotelra, ha valaki járt itt...nem lelek családi szobát ahol négyen elférnénk. Létezik, hogy minden szállodai szobát csak két emberre terveztek? Egyedül ebben a Maestralban látom, hogy van egy franciaágy és egy kinyitható fotelágy. Úgy gondolom ebben elférnénk. Ja és néhol az van írva, hogy az ár tartalmazza a reggelit meg a vacsorát, de a hotel honlapján nem találom a vacsoraopciót. Nekünk jó lenne ha lenne reggeli és vacsora.

 

Köszi a válaszokat!

  1. 2014. Április 16. 22:263.
    Valaki más?
    előzmény:
    tutumutu (1)
    2014-04-16  18:55
  2. 2014. Április 16. 20:482.

    A többség dicséri.

     

    Bluesun Hotel Maestral

    Brela

Címlap

top