Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ingyen hajvágás, modell!

Surkati
Létrehozva: 2013. február 25. 23:39

Kedves Olvasó!

 

Fodrász gyakornoki teendőimhez most elsősorban hosszúhajú lányokat, nőket keresek, egyhossz hajvágáshoz.  Minimum kicsit váll alá érő hajra van szükségem.(Akár most csütörtökre is!)

A hajvágás hétköznap délelőtt, egy V. kerületi, jónevű fodrásziskolában zajlik, nagy szaktudású oktatók jelenlétében. Senkinek nem történik olyan a hajával, amit nem szeretne. Általában csütörtökönként, de más nap is egyeztethető. Később vizsga munkához is szükségem lesz modellekre:-)

Bárki jelentkezését örömmel veszem, mert sorra jönnek különböző frizura vágások.

Privátban e-mail címet küldök, és oda várok fényképes jelentkezést, hogy tudjam melyik frizurára mikor van szükségem.

 

Természetesen a hajvágás INGYENES!

 

Köszönöm:-)

  1. 2015. március 2. 22:514.

    Végzős fodrász tanuló vagyok és gyakornoki tevékenységeimhez szükségem lenne modellekre különböző hajvágásokhoz         Megfelelő szaktudással történik minden művelet,szóval nem kell tartanod semmitől:)     Nagyon szép és igényes környezetben a belváros szívében az 5 kerületben a Váci utcában.


    Várom  jelentkezéseteket


    Elérhetőség:Monica Szabó néven a facebookon


    Előre is köszönöm!


     


     

  2. 2013. február 26. 18:303.
    Elkövetkezendő időszakban, ilyen vágásra keresek modellt. Főleg az alját nézzétek, az a lényeg. Hossza vállig érőtöl bármilyen hosszú lehet. De minden jelentkezőt fogadok későbbi fazonokhoz. Elirtam, az iskola a VI. kerületben van az Arany János utcai metrómegállóhoz közel.
    előzmény:
    Surkati (2)
    2013-02-26  15:45
  3. 2013. február 26. 15:452.
    Várom a további jelentkezőket, a csütörtöki modellem már megvan közületek:-)
    előzmény:
    Surkati (1)
    2013-02-25  23:39

Címlap

top