Keresés a fórumban

Fogyi Club reloaded (
23
 embernek tetszett)
Több Életmód topik »
»
Sziasztok!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, akinek bele irkáltam a fórumába, de vészhelyzet volt.
Mi egy olyan csapat vagyunk, akit egy másik lapról száműztek...
Nem azért, mert rosszul viselkedtünk, hanem a lapot lehetetlenítették el.
Ez egy diétás kör, fogyózunk több.kevesebb sikerrel.
Mindenkit várunk, aki csatlakozni akar, és remélem a régi csapat is idetalál.
 1. 2014-12-18 11:2815663.

  Itt is vagyok, az én orrom a martinira van állítva, látod, már itt is vagyok! :)


  Jó nektek Csillus, hogy el tudtok utazni, néha nekem is olyan jó lenne, ha csak el kéne mennem valahova a készre, még ha ott  kicsit kell is segíteni, mégse olyan, mintha mindig mindent nekem kéne csinálni. De hát.........ez van, amikor szegény anyukám élt még, akkor sem volt ilyenben részem, de én nem így szeretném csinálni, az biztos, ha meg tehetem, én mindig el fogom hívni a gyerekeimet ünnepekre, szeretem, ha együtt vagyunk, és remélem a menyeim is szeretni fogják. :) De ez egy másik történet lesz majd....akkor.


  Én még sajnos kedden is dolgozom, remélem azért el fognak engedni hamarabb. Rövid lesz az idő szentestéig.


  A többieknek nem olyan jó az orruk, tovább tart még megérzik az illatokat. :) Vagy messzebb vannak, szerintem nálam nem nagyon vannak messzebb. :)


   


   

 2. 2014-12-18 05:2615662.


  Tea, kávé, forralt bor, martini, pálinka. Ha ezek illatára sem értek ide, akkor nagy baj van.... 


   


  Utolsó munkanap az idén.   Nincs lazázás, ezt még végig kell dolgozni. De utána..... 


   


  Ts, minden reggel elmegyek a "savanyú, fej káposzta" felíratú hely mellett. Ugyanitt élő halat, szaloncukrot és fenyőt is lehet venni. Te jutsz eszembe... Remélem hamar elfogy az összes káposztátok és tudtok egy kicsit pihenni is. Mikor jön haza a lányod?


   

 3. 2014-12-17 04:3815661.

  Szep napot! 


   


  Erika, mi utazunk karacsonykor, igy havat csak kicsit kerunk a fakra. Csak annyit, hogy lehessen kozlekedni.


  Tegnap Kanizsan voltam. Akkora kodben mentem, es onos esoben jottem, hogy hálát adtam mikor hazaertem. 


  A gyerekek cserkeszorse este enekelt. Mar nagyok a betlehemezeshez, de a karacsonyi koncert fergeteges volt. Ezekert erdemes elni.... Iden a baratnom fogadta oket, mert bizonytalan volt a hazaerkezesem, de sikerult.


  Menu? En iden konnyu helyzetben vagyok, mert szenteste hagyomanyosan hal es csirke lesz (Lilla nem szereti a halat), 25-en pedig elutazunk, igy azt esszuk, amit a szulok elenk raknak. 27-29 kozott KETTESBEN Sopronba megyunk (meglepi lesz nekem, de tegnap jott meg a szamla Zolinak es veletlenul felolvasta a feladot). 


  Sutik keszulnek sorra es fogynak is. Mar tul vagyunk 4*2 adag mezeskalacson (tobbnyire becsomagoltam ajandekkent),  1 adag kokuszgolyo, 3 adag sajtos pogi, 1 gyumolcskenyer, dupla linzer. Sokan jonnek-mennek nalunk, mi is megyunk vendegsegbe, mindenhova hazi sutit viszunk. Hetvegen sutom a bejglit, meg egy gyumolcskenyeret, kokuszgolyot, mezeskremest, mezeskalacsot es talan valami kekszet. 


  Meg 2 nap melo, nem mondom, hogy nem varom a holnap delutant. 


  Legyetek jok es szepek! 


  Puszi

 4. 2014-12-16 11:2415660.

  Sziasztok!


  Szép napot Mindenkinek, itt ragyog a nap.  CSodás idő van, nem éppen karácsony előtti. Havat akarok, havat akarok!!! Fehér karácsonyt szeretnék.


   

 5. 2014-12-15 21:4315659.

  Nem, nem bölcsőhalál.


  2 hetet élt, hazavitték, egészséges volt, minden oké volt vele.


  Egyik reggel az anyuka azt vette észre, hogy szürke, és nehezen tudja keltegetni. A lényeg: belső vérzés, összeomlott a keringés, a tüdeje nem működött (gépek lélegeztették), és 4 óra leforgása alatt....és az anyuka végig ott volt vele, az utolsó pillanatig.


  Nehéz erről beszélnem, ma a barátnőmet én vittem el a temetkezési vállalathoz, meg pár helyre intézkedni. Csütörtökön temetik, ott leszek. A csaj "jól van", tartja magát, és hihetetlen módon észnél van. És beszél a történtekről, azt mondja neki így könnyebb! n bőgtem a temetkezési vállalatnál, ki kellett jönnöm, Ő nem. Intézkedett, és csinálta. Remélem később sem omlik össze.


  Neharagudjatok, hogy ilyen lehangoló dolgokat írok így karácsony előtt, nem beszélek erről többet, de nagyon megvisel ez most. Túl közeli ismerős.


   

  2014-12-12  19:48
  Tuncii (15650)
  előzmény:
 6. 2014-12-15 13:5515658.

  Kinél mi lesz az ünnepi menű? Hátha találok benne egy kis újdonságot. Ha bár most láttam a Borbás Marcsi műsorába a töltött liba nyakat, és a töltelék nagyon finomnak tűnt, még így nem csináltam és ezt másba is bele lehet tenni, lehet ki fogom próbálni.


  Kerike már írta volna a sok finomnál finomabb menüt.........És ráadásul még diétásat is.

 7. 2014-12-15 13:5315657.

  Az én hugom meg Viktória, és pont Viktória napon  volt a lánya temetése. Úgyhogy gondolhatjátok milyenek a karácsonyok......


  De igen, jól mondjátok, nagyon sok mindent túl kell élnünk.....

  2014-12-12  19:48
  Tuncii (15650)
  előzmény:
 8. 2014-12-15 13:4515656.

  Sziasztok!


  Milyen jó hallani a szorgos készülődést a karácsonyra. Az idén először díszítettem fel a lakást, a nappalit szépen és a konyha ablakot. Nagyon szép lett, a kisebbik fiam nagyon tudja értékelni az ilyeneket.


  Csillus igazán jó ötleteid vannak a család összetartásához. És ez azért is jó, mert nagyobb korukba is igényelni fogják. Nekem a kicsi, jaaa kicsi, szóval a fiatalabb kicsikém aki ugye 22 éves a mai napig szeret jönni velem vásárolni és ilyenkor meghívjuk egymást egy gyrosra és jókat tudunk beszélgetni. A nagyobbik fiam is igényli mindig élmény beszámolót tart a munkájáról és mindenről, és szivesen hallgatom, de tényleg mindenről tudok velük beszélni. Megbíznak bennem és ez jó érzés.  És én ezt oda vezetem vissza, mint ahogy te is nagyon sokat foglalkozol a gyermekeiddel, mi is nagyon sok közös programot csináltunk, játszottunk, mentünk, vittem magammal őket mindenhova szinte. A kicsi a kenguruba, jaj már repkedett amikor meglátta, a nagy meg mellettem csoszogott. A régi szép idők..........jó vissza emlékezni.

 9. 2014-12-15 10:2015655.

  Sziasztok!


  forralt bor is van ám!


  Csillus, ez nagyon jó ötlet! és mennyire kellenek az ilyen dolgok!


  Többiek?????? tessék jönni máááá!

  2014-12-15  10:05
  gaboracs (15654)
  előzmény:
 10. 2014-12-15 10:0515654.

  Sziasztok!


   


  Ahogy ígértem, jöttem. 


  Az adventi naptárról: Úgy gondoltam az idén, hogy nem csokit és édességet kapnak, hanem valami kedvességet és olyat, amivel közelebb kerülhetünk egymáshoz. 


  Így ilyeneket találtam ki:


  - közös fénykép készítés (selfie), 


  - Megmondhatták, hogy mi legyen a vacsi


  - közös társasozás


  - 30 perc figyelés a családtagokra (mindig más kapja)


  - Családi filmnézés (mivel nem nézünk TV-t ez is ajándék)


  - Beszélgetések, pl: Azért vagy fontos számomra, mert.... (nem is olyan egyszerű kimondani)


  - Apró ajándékok vagy üzenetek a nap folyamán


  stb...


  A közös ebédet úgy oldottam meg, hogy közel dolgozom a sulihoz, így kimentem Zsófiért és a közeli kifőzdében kajáltunk, onnan ment haza.


  Mennem kell, Ti jöttök...


   

 11. 2014-12-15 05:4215653.


  Ennyi reggelire, hatha a jo illatokra jottok, reszletesebbet delelott a munkahelyemrol.


  puszi

 12. 2014-12-14 19:2515651.

  Reggel nem tudtam belepni. 


  Hia, holnap irok reszletest a naptarrol.


  Ma gyapjuangyalkat keszitettunk a baratnomeknel. Kepeket holnap probalok mutatni, csak meg kicsinyiteni mell.


  Hogy ne legyen teljes az orom ma a nagyim testvere hunyt el. 91. Eveben volt, mar egy hete tudtuk, hogy ez bekovetkezik. Asszem en ezt a kor nem fogom megerni. :-(


  Szep estet kivanok Nektek!

 13. 2014-12-12 19:4815650.

  Sziasztok.


  Szandi....Amit írtál az borzasztó,bölcsőhalál volt?Részvétem a családnak.


  Szegény szülők,ez az igazi tragédia.Remélem az idő őket is meggyógyítja.


  Van egy kolléganőm akinek évekkel ezelött szenteste halt meg a kislánya a karjában,a mai napig utálja a szentestét,és ez biztos,hogy mindig így is marad.Szerencsére ma már van egy kisfia.


   


   


   

  2014-12-10  17:14
  Tuncii (15644)
  előzmény:
 14. 2014-12-12 17:0615649.

  Sziasztok!


  Csillus, mesélj az adventi naptárról még, ez olyan aranyos. Hogyan oldod meg az együtt ebédelést?


  Én úgy érzem most kezdek lemerülni testileg-lelkileg, mindenhogy. Megvisel hogy a nagyobbik nővérem eltávolodott tőlünk, különösen így Karácsony táján. Viszont nagyon várom az utazást a szüleimhez, ajándékok még mindig nincsenek meg, (még ez hátra van) anyukámnak sárga orchideát hajkurászok, egyenlőre sikertelenül. Vasárnap lesz a szülinapja, 70 éves lesz! de karácsonykor akarja tartani, mert akkor mindenki otthon lesz, (illetve majdnem mindenki) a tortát mi visszük, megrendeltem, nagyon remélem hogy szép lesz. A többiek fogalmam sincs mit kapnak. Csanádkának rendeltem egy nagyon szép kis ruhát, viszont nagyon mérges vagyok, mert 5 nap alatt sem ért ide. Szerintem egyre rosszabb a posta. Viszont Ő már rengeteg mindent kapott most decemberben, úgyhogy neki a meglepi az utazás lesz.


  Szandi, borzasztó hír, nem tudom mit mondhatnék. Mikor én szültem és bementünk a kórházba, utánam k.b. 10 perccel jött egy fiatal nő, szintén pár perces fájásokkal, és ott derült ki, hogy az ő babája nem él. Nagyon megviselt minket is. Sokat gondolok arra a lányra még most is.


   


   

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 15. 2014-12-12 13:1615648.

  Sziasztok!


   


  Szandi, tapasztalatból tudom mondani, hogy túl lehet élni egy ilyen tragédiát is....


  -------------------------------------


  Karácsony: szeretet, ajándékozás, egymásra és önmagunkra figyelés. Nem tudom, írtam-e már, hogy milyen adventi naptárat kaptak idén a családtagjaim... Minden napra vállaltam valami velük kapcsolatban. Tegnap együtt reggeliztem Lillával, Zsófival ebédeltem. Annyira jó megtapasztalások ezek. 


  Holnap idős embereknek fogok csomagokat kivinni, 7 darabot kell. Az önkormányzatnak segítség, hogy segítünk. Biztos nagyon jó élmény lesz ez is. 


  Vasárnap a barátnőméknél adventi kézműves, családilag, apukák-kamasz fiúk barkácsolnak, a lányok pedig mindenféle szépet készítenek bele-hozzá-mellé.


  Jövő héten a cserkészek betlehemeznek. Igaz, én aznap Nagykanizsára megyek, de majd sietek haza.  Ezek a fontosak, nem a drága ajándékok. Én már nem is megyek üzletbe ilyenkor. 


  Az idén az 5. mézeskalács sütésen vagyunk túl, mindegyik dupla adag. 


  A munkahelyen még mindig hajtás, de a szívemben-lelkemben kezd rend lenni. Tegnap este bölcsi után elmentem a lányokkal a helyi adventi vásárra, ami nem volt egy nagy szám, de a karácsonyfa, a zene, a betlehem, a forralt bor illat jót tett a lelkünknek. 


  Legyen nektek is szép a készülődés! 


  Puszi

 16. 2014-12-11 12:1115647.

  Köszi!


  Nem tudom, hogy fog nekik sikerülni, nem tudom egyáltalán túl lehet-e élni egy ilyet. Ennél szörnyűbb dolog nincs a világon azt hiszem....


  A csajt tegnap be kellett vinni a pszichiátriára , sokkos állapotban van, de a párja megkért mindenkit, hogy ne érdeklődjünk.


  Szomorú vagyok.

  2014-12-11  11:21
  gaboracs (15646)
  előzmény:
 17. 2014-12-11 11:2115646.

  Szandi, a hír nagyon letaglózott. Őszinte részvétem a barátnődéknek és nagyon sok lelki erőt kívánok, hogy túl tudják élni ezt a nehéz időszakot. 

 18. 2014-12-10 22:3715645.

  Sziasztok Lányok!


   


  Csak egy gyors bejelentkezés. Köszi mindenkinek, meggyógyultam, mandula gyulladásom volt, de csodák csodájára Máté nem kapta el, aminek nagyon örülök


  Ma voltunk a karácsonyi vásárban, nagyon élvezte, az Apjával felültek a kis vonatra.


  A karácsonyi ajándékokkal még hadilábon állok, a fele van csak meg.


  Sajnos a kedvem nem túl jó, történt a környezetemben egy nagy tragédia, az egyik barátnőm 2 hetes kislánya meghalt ma hajnalban. Teljesen a hír hatása alatt vagyok, nagyon megvisel engem is


   


  Hideg itt is van. Vigyázzatok magatokra!!!!!!

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 19. 2014-12-10 17:1415644.

  Sziasztok.


   


  Maszat amikor vizsla weekenden vagyunk általában van ott ilyen darálós kávéföző,egyik tag hozza.Huuuuu de fincsi kávét főz.


  Anyudnak puszi.


  Erika ....bizony  a család  a legfontosabb.


  Azta,tényleg eltelt már 3 év?? Úristen de gyorsan megy az idő.Szegénykém még gyerek volt.


   


  Csilla,hogy van Lilla vérnyomása,javult?


  Nálam szombaton leletár és utána szalagavatóra kéne mennem délután,de nagyon nincs hozzá lelkierőm.Vasárnap meg túlóra.Szóval semmi pihenő,de muszáj menni,mert nagyon szar a fizetés túlóra nélkül.Avval sem sok,de nélküle szörnyű


  Van azért jó hírem is.február 07.-én hazajön a fiam 1 hétre.Hát biza 2 év lesz a két hazautazás között.Nem kis idő ám ez.

  2014-12-07  21:53
  Tuncii (15635)
  előzmény:
 20. 2014-12-10 10:3715643.

  Sziasztok!


  Én csak jövök, csak jövök, aztán megyek is persze. :)


  Nagyon hideg van nálunk, jó forrón igyad a kávét Maszat, de még jobb lenne, ha a ganodermás kávét innád. (ez itt a reklám helye volt)


  Ma megyek a munkahelyről hamarabb, megyek  vásárolni, de előbb a temetőbe, Judit nap van....már három éve lesz karácsony előtt, hogy meghalt  a  kis keresztlányom......hm, mintha most lett volna.


  Azért jó Maszat, hogy van sok munka, inkább így legyen, majd pihizel az ünnepek alatt és utána. Én is arra pályázom, remélem sikerül. :)


  Gyertek néha lányok, halljunk szót!

 21. 2014-12-09 09:2815642.

  Hallaliii!


   


  Nálunk jó csípős hideg van és szél. Napocskával tegnap elvétve lehetett találkozni, de aztán elment téli álmot aludni...


  Azt hittem lesz egy kis "visszaveszünk az arcunkból" ami a melót illeti, erre tegnap fél órával munkaidő vége előtt beesett egy új pályázat, amit most 10 nap alatt össze kell rakni és beadni, mert január 7. a beadási határidő, de a karácsonyi szabadságok miatt ez mission impossible lenne. Így meg jó kis feszített tempó lesz...


  Még nem tudjuk pontosan mennyi az annyi de kb 10 pályázóra lehet számítani a "kedves' főnökasszony szerint...


  Szerintem én 20.-tól 2 hétig aludni fogok! 


  Viszek is egy jóóóóóóó kávét, hogy bírjam a hajtást. 

 22. 2014-12-09 08:3315641.

  Szép napot, jó munkát, szorgos készülődést kívánok!


  Kinyitom a mai napot, amit tegnap én zártam. :)


  és Ts-nek, hogy jobban menjen a kápi


   


  Itt elég vacak az idő, remélem máshol van egy kis napocska. Itt már kipakolták a fenyőfákat is, lehet válogatni.


  No, majd még rátok nézek!

 23. 2014-12-08 09:1115640.

  Ja, és csak zárójelbe jegyzem meg, hogy 2-3 kiló vissza szaladt, a sok szüli napi torta meg egyebek, úgyhogy vissza kell fogni magam. No

 24. 2014-12-08 09:0915639.

  Csillus , az energiád végtelen, ilyenkor kicsit elgondolkodom, hogy régebben én is mennyivel többet bírtam. Na jó, nem vagyok öreg (nincs komment lányok!!!), de azért régebben egy nap alatt végig takarítottam az egész lakást, meg csináltam a nagytakarítást a függönytől az ablakig, a nagy mosás, a vasalás, meg mindent, most meg már kell hozzá két nap. No ez van.


  Örülök, hogy Lillácska jobban van, vagyis a pulzusa, és vajon Kati várja az ovit. Zsófinak nagyon boldog szüli napot kívánok én is!


  Hia, nem lesz a kis Csanáddal semmi gond, hisz érzi, hogy mellette vagytok, nem egyedül lesz a számára idegenben.


   


  Én még a héten megyek beszerezni az ajándékokat, az egyik kis sorőrömet magam mellé veszem, nekem ugyanis nincs jogsim, de hiába lenne a kocsi általában Krisztiánnál van a kisebbik csemetémnél,  ő jár mindig vele. De szivesen visznek bárhova szeretnék menni, általában a piacra szoktam kérni, hogy vigyenek el, hiába már cipekedni sem bírok annyit, de segítenek.


  A nagy takarítás fele is kész, péntek, szombat szabin leszek és befejezem a többi részét is, jöhet a többi készülés. Szeretem a karácsonyt, sokan nem szeretik.


  Nekem most is könnybe szökött a szemem, amikor együtt volt a kis családom a szüli napi estéken. Imádom őket! És a csizmámba képzeljétek tőlük is volt ajándék, még ilyet nem volt, örültem.


   


  Mindenkinek további jó készülődést és azért vigyázzatok magatokra! Puszi

 25. 2014-12-08 09:0015638.

  Sziasztok lányok!


  Hétvégén anyuék nálunk voltak, sajna nagyon ratyi volt az idő, úgyhogy nem sikerült kisétálni a főtérre egy forralt borra, úgyhogy csak kocsival "sétáltunk" a várkeren. Szeles, esős időben senkinek nem volt kedve kimozdulni. Na, majd legközelebb talán Sopron is a szebbik arcát mutatja! :)


  26.-án megyünk mi is Pestre, megnézem majd akkor, hogy miért nem tud belépni még azóta sem ide.


  Meló: múlt héten nagyon nagy volt a hajtás-pajtás, remélhetőleg ezen a héten egy kicsit visszább vesz a tempó, hogy lehessen kicsit az ünnepekre is hangolódni. 


  Szombaton vettünk egy nagyon szép szőnyeget, és felkerült néhány csík tapéta is az előszobába dísz gyanánt. Csinálok majd képeket és hozok akkor nektek is. 


  Idén már csak egy nagyobb beruházás vár ránk lakás ügyben, amit lehet, hogy ma fogunk megejteni, méghozzá egy kávéfőző képében. 1,5 éve kezdődött a szerelem köztem és az áhított gép között, úgyhogy most karácsonyra ez a közös ajándékunk az urammal egymásnak. Felesben megvesszük   Imádni fogom, amikor reggelente kedvesen duruzsol és frissen darálja a kávét nekem 


   


   

 26. 2014-12-08 08:5715637.

  Sziasztok!


  Egy teát a magamévá tettem. :) Jó sokat írtatok, alig győztem olvasni.


  Buty, az valóban lájtos másnaposság volt, nem értelek, hogy érezhetted így jól magad...hihi De biztos jó buli volt.


  Ts, ha nagy volt a köd, akkor biztos káposzta illata vagy szaga után találtak meg, fő, hogy elfogyjon a kápi, nagy a forgalom a mi káposztán piacunk körül is. Mindjárt itt a téli szünet, kislánykád haza költözik egy időre.


  Tünci, tudom én, hogy másnak könnyű ilyeneket mondani, hisz amikor Lackó kint volt egy fél évig, (pedig ő csak annyit volt kint, több nem sikerült), szét aggódtam az agyamat. Ilyenek vagyunk mi anyák, vagyis az anyák többsége ilyen szerencsére.


  Gratulálok én is, hogy megint megválasztottak! Ügyes csajszi vagy, tudjuk mi ezt. :)


  Na, szerencsére, hogy a kutyusaim nem úgy gondolkodnak, mint te, akkor lehet többször el is felejtkeznék róluk. ÁÁÁÁ dehogy, imádom őket, úgy tudnak szeretni, hízelegni, Jessynek még most is azaz első, ha beszökik akkor egyből az ölembe ugrik .


   

 27. 2014-12-08 05:2015636.


   


  Szep napot! 


  Tunci, gratulalok a poziciod megtartasahoz! Jo munkat a csomagolashoz!

 28. 2014-12-07 21:5315635.

  Sziasztok.


   


  Csilla.......teljesen egyetértek.Nagyon sok olyan dolgot tanulnak a gyereke amire a büdös életben nem lesz soha szükségük.


  Hogy sikerültek a zenei versenyek?


  Kitartás az iszonyat leterhelt élethez. Remélem karácsonykor majd már tudsz pihenni,és itthon lesz Z. is


  Igen maradtam szakszervezeti bizalmi és első helyen végeztem az Üzemi Tanács választáson.Szóval továbbra is képviselem a kollégákat.Holnap éppen meló után kitudja mikor érek haza,mert 1800 karácsonyi csomagot kell csinálnunk.Mindent meghoz a kamion,mi pedig behordjuk,kipakolás csomagolás,dobozok szétszedése,kihordása.Szerintem ismét szétfog szakadni a hátam,de nem vagyunk igy sem túl sokan,nem akartam a többieket szívatni,hogy nem számíthatnak rám.


   


  Zsófinak NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!


  Hia.....gyönyörű a kisfiad,és jó gyorsan nöl. Szerintem nem lesz baj a karácsonyozással.Biztos jól elfárad majd,de szerintem élvezni fogja.Kivéve ha mindenki őt akarja bizerálni.


   


  Holnap biztos nem jövök,de igyekszem ideérni pár napon belül.


   


  Ja igen behalt a telómmmmmmmm,nem tudok rajta belépni a netre,és semmi nem is működik amihez net kell.


  Ezt irja ki!


  UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable

  2014-12-05  11:27
  Tuncii (15631)
  előzmény:
 29. 2014-12-07 05:2515634.

  Jo reggelt!!!!!!  Az ajandekot tegnap hozta a Mikulas Nektek, mert jok voltatok.


   


  Hia, orulok, hogy jol vagytok. Biztos egy kicsit elfarad majd Csanad, de hidd el, jobb, ha hozzaszokik. A keresztfiam 8 eves, meg soha aludt sehol a sajat agyan kivul. Hiaba konyorgok, hogy jojjon el.... Anyukaja is tudna egy kicsit toltodni, de nem... Arrol nem is beszelek, hogy ez a hazassagukat is tonkretette.


  Kata, jol megy a munka? 


  Ts, orulj, hogy legalabb ismernek, ezek szerint visszajaro kuncsaftok vannak.


  Erika, Isten eltesse a fiadat! Utolag is lehet, ugye?


  Tunci, megvalasztottak vegul szaksz. Bizalminak?


  Szandi, meggyogyultal? Lattam face-en, hogy kicsit beteg voltal.


  Katimama, hogy vagy? Regen hallottam Rolad.


   


  mi tegnap elkeszitettuk a csillogos karacsonyfadiszeket, meg szaradnak. Szodabikarbona es kukoricakemenyito van benne. 


  2 adag linzer is keszult. Lilla hahotazott, mikor mondtam, hogy lezarjuk a dobozt es karacsonykor felnyitjuk. Ugyhogy beterveztem meg egy sutest addig. 


  Ma jonnek anyuek, jo lesz. Az ebed elokeszitve, csak be kell nyomni a sutobe. 


  Nalunk ma van szulinap, Zsofi epp fele idos, mint Erika fia.


  A gyarban ev vegi hajtas, de azert az utolso megbeszelesekre mindenkinek beviszem az ajandekat. Tapasztalatom, hogy ez fontos. Ma fogom osszeallitani a 40 csomagot, hogy akinek kell (zene, edzes, bolcsi) vihesse magaval. Sajnos tobb baratnak mar csak lelekben tudok ajandekot adni. 


  Az egyik bolcsisneni mar csak a heten van. Ott "ballag" Kati, igy egy komolyabb csomagot allitottam ossze. 


  Megyek, mert mielott a csalad felebred meg szeretnem megjarni a Tescot leveszoldsegert (amig lehet es nyitva van vasarnap is).


  szep napot, jo adventi keszulodest, gyertyagyujtast!

 30. 2014-12-06 17:5715633.

  Sziasztok! jöttem, láttam, írtam, de totál megbolondult itt a rendszer! szóval alig hiszem el hogy december van, csak kapkodom a fejem.


   


  Csillus, mindig ámulok mennyi mindent csinálsz! honnan van ennyi energiád?


  Erika, saját honlap???? rákukkantok! Isten éltesse a fiadat!


  Tünci,remélem Vándor jobban van. Én még sose hallottam kutyát köhögni


  Buty, megérdemled a -! ügyes vagy!


  Katimama?


  Ts, káposztás asszony, ez jó! martini beszámoló nem volt még az idén! készül?


  Szandi, veletek mi újság?


  Hát mi jól vagyunk, bár Karácsonyi készülődésben sehol sem tartok. Mondjuk nem is nagyon leszünk itthon, utazunk-nánk, remélem tudunk. Most mennénk először a Csanáddal ilyen hosszabb útra, és 2 éjszakát töltenénk a szüleimnél, kicsit félek hogy szegényt nagyon megkeveri. Meg hát sokan is leszünk. Legalábbis az a terv, hogy utazunk, nagyon várom! Ajándékok: a gyerekeké megvan, Csaninak habszivacs szőnyeget vettünk, cumit, kisruhákat, játékot. Ezeket már használatba vettük, mivel Ő még picike, nem nagyon érdeklik az ajándékok, és itthon sem leszünk. Szerintem bőven elég meglepetés lesz neki az új környezet, meg a szokatlan arcok, na meg szerintem a karácsonyfa, meg ahova megyünk mindenhol kap majd valamit, és vannak akik még most jönnek csak babalátogatóba. A többi gyerkőcé is megvan már, párom világháborús könyvet kap, a többiekről meg még fogalmam sincs.   

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 31. 2014-12-05 13:0715632.

  Sziasztok!


   


  Olyan régen voltam, hogy nem találtam meg az olvasnivaló elejét.


  Így egoistán magunkról írok.


   


  Z még mindig utazik. Hogy ennek soha nem lesz vége.... 


  A lányok ügyesek a suliban, de azért vannak kihívások. A magyar oktatási rendszerben még látok fejlesztenivalót. Nem értem, miért kell kisgyerekeket halálra fárasztani úgy, hogy hétvégén alig támolyognak. 


  Kati még 2 hétig bölcsis és irány az ovi. 


  A pulzusprobléma mérséklődött a táskavásárlással, a pénztárcám pedig laposodott.


  Kreatív: Túl vagyunk 5 adag mézes kalácson, az adventi naptárak az idén nagyon egyénre szabottak lettek. Készültek új díszek, de idén a barátnőm a soros, 16-án megyünk hozzájuk, hogy együtt kreatívkodjon az utca.


  Újdonság, hogy megérkezett a kemencén és NAGGGGGYON SZUPER. 


  Ma reggel Kata sikálta a cipőjét ezerrel, mert már ki kellett tenni, hogy este, mire hazaérünk jöjjön a Miki. 


  Ma hegedű hangverseny Zsófival, jövő pénteken fuvola Lillával. 


  Én nagyon fáradt vagyok, de az Advent öröme ad annyit, hogy tovább tudjak menni. 


  Holnap színházba megyünk, most lesz az, hogy Kati kedvéért mindenki örülni fog a Mikulás ajándékának (az az előadás címe).


  Anyósom keze begipszelve, hétvégén jönnek anyuék, akkor küldök velük karácsonyi kekszeket.


  Szóval unatkozás nincs, sajnos evés igen, így erről nem írnék. 


  A karácsonyi ajándékok nálunk hiánytalanul megvannak, ill. még egy olyan csomag van, ami nem érkezett meg. Kicsi, személyreszabott, többnyire élményajándék.


  Igyekszem jönni gyakrabban, de most a munkahelyemen is év vége van, ilyenkor jut eszébe mindenkinek minden azonnalra.


   


  Legyetek jók, szépek, ússzátok meg a Mikulást virgács nélkül. 


  Puszi


   

 32. 2014-12-05 11:2715631.

  Sziasztok.


   


  Ma végre péntek és holnap szombat...Tudtátok?


  Tényleg ma van mikulás!!! a betyárját nekiiiiiiiiii


   


  TS valójában csak addig osztom meg őket amíg átnézem és mai kell azt elmenetem.Utána törlöm.


  Ezek szerint pont rosszkor nézed az oldalt,törlés elött.


   


  Kelleme Mikuzást mindenkinek!!


   

  2014-12-05  06:32
  tsfmvk (15629)
  előzmény:
 33. 2014-12-05 08:0615630.

  Most is !!!444!! Ez már tényleg közösség elleni izgatás 

  2014-12-05  06:32
  tsfmvk (15629)
  előzmény:
 34. 2014-12-05 06:3215629.

  Jó reggelt! 


   


  Tünciit fel fogom jelenteni izgatásért, a faszbúon mindig olyan sütirecepteket oszt meg 


  Ma jön a ! Cipőket kiboxolni 

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 35. 2014-12-04 11:3015628.

  Sziasztok.


   


  Erika........örülök,hogy itt vagy.


  A savanyú lé nem hajt meg?


   


  Elfelejtettél nekik kaját adni?


  Én nem bocsájtottam volna meg a helyükben,csak ha elkezdesz fetrengeni és utána körbe szaladgálod őket


  ..Hát igen,mindenki ezt mondja és én is ezt mondanám másnak,hogy milyen jó nekik ott kint.De ettől még az Anyja vagyok akinek piszok szar érzés.Majd csak túlélem idén is valahogy.Gondolom így...


  Isten éltesse nagyon sokáig a kisfiadat !!


  és persze a nagyobbikat is utólag!


   


  azta betyárját saját oldalad van?? Ez igen!Gratulálok


  Elmentettem ha lesz időm átböngészem.


  Nézd  a jobbik oldalát,hogy neked mondjuk,gyere-gyere....HIÁNYZÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL


   


  Köszönöm csajok a jó kívánságokat Vándi nevében.Keveset de csúnyán köhög. Kicsit félve vittem le,de szerencsére nem fulladt be.


   


  TS az még hagyján,hogy állsz a piacra ködbe,de hogy fognak rád találni?


   


  Jók legyetek.  Még mindig nem tudom megszokni,hogy nem ír a Keri.Nem tudom mikorra értem meg.Hiányoznak a receptjei,és az egész lénye


   


   

   

  2014-12-02  12:52
  Erika47 (15623)
  előzmény:
 36. 2014-12-04 05:3315627.

  Jó reggelt!  Köd van, hogy fogok a piacra oda találni  Óvatosan 


  Lassan már tényleg besavanyítva érzem magam, főleg amikor azt mondják, látom jött a káposztás asszony 


  Erika, télleg öregszel, illetve csak a fiaid 


  Buty, akkor ez tényleg lájtos elhajlás volt  


  Tüncii, mindig oda lyukadok ki, hogy ne szidjuk a magyar orvosi ellátást, a nagy nyugaton még szarabb. 

 37. 2014-12-03 14:5815626.

  Sziasztok!


  Jelentem, hogy csak finoman rúgtunk ki a hámból, reggel kicsit kavargott a gyomrom, de nem vagyok másnapos és valami csoda folytán 5 óra alvás után is hajlandó működni az agyam.


  Számlálok vissza, hogy vééége legyen már ezeknek a húzós napoknak. 


  Vándinak jobbulááááááááááást!!! 

 38. 2014-12-03 07:3715625.

  Ébresztőőőőőőőőő, jóóó reggelt -káim!  Már a kertek alatt jár

 39. 2014-12-02 13:0715624.

  Még én sem vásároltam, olyan sok minden forog a fejembe, olyan nehéz már ilyenkor, hogy igaziból ki minek örülne. Mondjuk Krisztán telefont akar venni, nem is olcsót, így abba fogok pótolni neki, csütörtökön meg 22 éves lesz. A nagyobbik meg képzeljétek most volt 28 éves. Szörnyű még ki is mondani, rám nézve szönyűűűűűűűűű. De hogy a férjemnek mit vagyok, annyira nem jut eszembe semmi, most neki is valami különlegeset szeretnék, mindig csak lerendezem valami egyszerű ajándékkal, mert semmi nem jut eszembe, ő meg olyan gondosan keres nekem és mindig olyat aminek tényleg örülök. Persze ő is örül, de na, szóval értitek. :)


  Nézzétek meg az egyik honlapomat, majd ha kész lesz a másik a sajátom amit teljesen én csinálok, azt is meg mutatom, az még most készül.


  www.erikacafe.dxn.hu


  Tessék mindenkinek jönni, nem eltünni, nem csak nekem kell ezt mondani mindig.


   


  Puszi, puszi

 40. 2014-12-02 12:5215623.

  Sziasztok, itt vagyok!


  TS ne nyafogj, inkább dobjál nekem is egy kis savanyú kápit, jól jön karácsonyra. Én nyersen is nagyon szeretem, főleg a levét, mindig kérek rá jó sokat. Máris összefutott a nyál a számba. :)


  Örülök, hogy a lánykád jól érzi magát, de hát persze, hogy jól érzi magát távol az otthontól, a savanyú anyukájától. (Na jó csak vicceltem ám)


  Kata, ha egy másik pincébe mennél, mondjuk a tiétekbe, vagy a miénkbe akkor tuti nem lennél másnapos. De jó ünneplést, csak meg ne fázz a pincébe, ha bár lehet fokozni a meleget.


  Tünci, én is nagyon sajnálom az ilyen kutyusokat, Vándornak javulást, remélem hamar meggyógyul. Én is imádom a kutyusokat, képzeljétek valamelyik este elfelejtettem vacsit adni nekik, pedig hétkor mindig ott állnak a terasz ajtóba, akkor szoktak kb. kapni, de most ugye sötét van és nem láttam őket és elfelejtettem a vacsit, és kb 10 körül ütött belém a menykő, hogy úúúúúristen a kutyusok nem kaptak vacsit. Persze már elkullogtak addigra a helyükre, gondolom nem értették, hogy most mi van. És annyira bántott, nem győztem tőlük bocsánatot kérni, simogatni, hogy ne haragudjanak, hogy ilyen későn hozom a vacsit. De megbocsájtottak.


  Sajnos mi is 22-én még dolgozunk, olyan mérges vagyok, olyan rövid lesz az idő a készülődésre. Azt gondoltam, hogy előtte hétvégén amit lehet előkészítek, töltött kápi meg ilyeneket. Süti lapokat megcsinálni, de van amit csak frissen szeretek csinálni. No majd még végig gondolom.


  Igen a karácsony az rossz, ha úgy telik el, hogy nincs minden szerettünk velünk, nem is tudom én sem elképzelni milyen lenne a pl, a srácok nélkül. De gondolj arra Tüncikém, hogy jó neki ott, boldogul és nem itt nyomorog a magyar honba, pedig itt kéne minden fiatalnak boldogulnia. Na erről nem is beszélek többet, mert sajnos úgyis ez van és kész.

 41. 2014-12-02 11:5615622.

  Sziasztok.


   


  TS ne "sírjál" imádsz savanyítani.


   


  Nem értem miért nincs még mindig diagnózisa a barátnődnek? Mi fene ilyen nehéz,benne? Persze csak "költői" kérdés volt,hiszen választ erre nem tudsz te sem adni.


  Hogy viselik a szülei,hogy messze van tőlük és beteg is,ők meg nem tudnak segíteni?


  Maszat csak óvatosan  a pincézéssel,hiszen holnap meló. Na jóóóóóóó ezért


  Csilla,nekem is hiányzik a beszámolód.Mi van a lányokkal,megy már  a készülődés?


  Hogy alakul a vérnyomás problémátok,javul?


  Hia,picurkának mit vesztek karácsonyra?Mentek haza a szülőkhöz?


   


  Nálunk esik-esik és nem nagyon hagyja abba. Vándor kicsit megfázott.A szeme csupa csipa. Három napja kamillázom,nem javult,így ma elkezdtem neki a szemcseppet.Közben néha már köhög is.Még sosem volt beteg mióta velünk van,és ez olyan mint maikor a gyerek beteg.Figyelem mindig,hogy van mit csinál. Vettem gyógyszert(szirupot) neki,ha ma  többet köhögne akkor elkezdem neki adni.Már ettől biztonságban érzem,hogy van gyógyszer szükség esetén.


  Erika ne tünj el megint.Hogy vannak a te kutyusaid.


  Ma kinyílt a bicska a zsebembe.Egy pasi feltöltött képeket a szomszédja kutyáiról. Egy vizsla és egy másik kutyus kikötve a 2 fokba és szakadó esőben egy sufnihoz.Ott áztak fáztak 8 órán át.Mekkora rohadék az ilyen gazda és miért nincs legalább kutya óljuk?


  Én őt kötném ki egy szál alsógatyában és kiváncsi lennék hogy élvezi,hogy még bebújni sem tud összekuporodva sehová mert ki van kötve.Nem is értem,miért nem küldi be a képeket állatvédőknek és jelenti be a patkányt.


  Nagyon tudom sajnálni ezeket az állatokat.Télen a hideg nyáron a hőség,és kivannak szolgáltatva az embernek.


   


  Na nem is mérgelődöm tovább,mert mindjárt meló.


  Jók legyetek.


  Katimama neked is puszi ám


   


   

  2014-12-02  06:18
  tsfmvk (15620)
  előzmény:
 42. 2014-12-02 11:0315621.

  Sziasztok!


  Meló és meló és meló!


  Már alig várom, hogy dec. 19. legyen és 2 hétre elfelejtsem a hajtás pajtást. 


  Tegnap negyed 8-ig túlóráztam, éjfélig meg fugáztunk. Ma kicsit álmos vagyok 


  Pihenni megint nem fogok, mert ma ünnepeljük meg a csoporttársakkal, hogy milyen ügyesek voltunk, és elmegyünk egy jót "pincézni" természetesen boros pincéről van szó! 


  Szóval ma fáradt, holnap meg másnapos, jó leosztás nem? 


  Legyetek jók és szobatiszták! Mindenkinek kellemes karácsonyi készülődést!


   


 43. 2014-12-02 06:1815620.

  Jó reggelt!  Itt szutyok idő van, csak esik esik, meg esik . Nyakig vagyunk a savanyításban, legyen káposzta karácsonyra .


  Tüncii, a barátnőmnek ott kell maradnia, mert a biztosítója nem akarja a táppénzét kifizetni, viszont bármikor ellenőrizhetik, hogy ott van-e.  Teljes diagnózis még mindig nincs, szklerózis jellegű betegség...


  Szandi, nálunk is már felfényfűzérelték a parkot, de esőben nem az igazi, mondjuk a havat még abszolut nem várom.


  Hialin, hogy vagytok? Belerázódtál már? Hipp-hopp eltelik 10 év 


  Erika, mit veszel a férjednek? Egy trolibusz makettet?  A lányom jól érzi magát a városodban, csak qrva messze van . Mondjuk csak úgy repülnek a hetek. Kutyik hogy vannak????


  Buty, akkor most háváj dizsi napfény? Vagy be kell hozni a lemaradást?


  Csillus? Merre kóvályogsz? Hogy álltok? Orvos, suli, meló? Kocsival mi lett? Fizettek azok a majmok végül?

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 44. 2014-12-01 10:4315619.

  Sziasztok.


   


  Még mindig senki?? Ejnye-bejnye.  A fehérben forró csoki van


   


  Nemsokára meló. Kajáim,nem pont diétásak,pedig szépen hízogatok.


  első szünetre pizzát csináltam .Nem túl nagy,de pont elég lesz a következő szünetig.


  Másik kajám krumplipüré+sült csirkecomb pirított hagymával és mindehhez uborkasaláta. A mai napomon eddig jutottam,most kicsit lazításkép ültem ide.


  Hétvégén semmi érdekes nem volt,nem mentünk csak boltba,és tök jó lenne,ha még ma sem kéne menni dolgozni.Úgy volt,hogy leáll a gyár dec.19.-én,ennek nagyon örültem volna,mert akkor jan.5.-ig nem kellett volna menni dolgozni,de nem így lesz.


  Én sajnos 22.-én még dolgozom.Mennem kellett volna még 23.-án is,de akkor már leállás van és mivel nem volt elég szabim,így ledolgoztam két hete előre ezt a napot.


  Már most tartok a karácsonytól.Igaz várom,de nagyon nehezen élem meg hogy nem ül az asztalnál a fiam.Állítólag haza jön januárban vagy februárban,de ez volt megbeszélve idénre is ,mégsem lett belőle semmi.Na majd akkor örömködöm ha lesz valami.


   


  Hogy álltok a vásárlásokkal? Nekem még van mit vennem,csak pár ajándék van meg,és megint mindent a decemberi fizetésre hagytam


   


  TS mi van a barátnőddel,hazajön decemberben?

  2014-11-30  17:30
  Tuncii (15618)
  előzmény:
 45. 2014-11-30 17:3015618.

  Helló kislányok!!


   


  Úgy látom ma nem ért ide senki.


  Kávét már nem teszek ki,mert ne igyatok ilyenkor.


   Hétfőn remélem ideértek.Pusziiiiiiiiiiiiii

  2014-11-29  10:43
  Tuncii (15617)
  előzmény:
 46. 2014-11-29 10:4315617.

  Sziasztok.


   


  Egyszer már voltam ma itt,írtam is.Nem küldte el és kidobott.Nem kellettem neki


   


  Maszat még egyszer GRATULÁLOK!!Baromi büszke vagyok rád.


   


  Ezen kívül még egyszer Boldog névnapot neked és Édesanyádnak is .


   


  Mindenkinek puszi és szép hétvégét.

  2014-11-29  10:16
  D.Sz. Szandi (15616)
  előzmény:
 47. 2014-11-29 10:1615616.

  Hurráááááá Buty, nagyon gratulálok neked az eredményhez


  Mindenkinek sok puszit küldök. Ezek a karácsonyi szmájlik tényleg tündériek


  Nálam is nagy a készülődés a karácsonyra, és úgy érzem semmire nincs időm


  A kisfiam már letudva, de a család összes többi tagja hátra van. A férfi tagokat a férjem intézi, de mindenki más az enyém Szóval nagy agyalások vannak. De imádom ezt a hangulatot, a készülődést, mindent Tegnap itt Győrben felkapcsolták a karácsonyi dísz világítást a városban. Talán jövőhéten bejutunk,. hogy megnézzük.


  A fiam éppen az ölemben ül és mutogatja a kis ujjával a szmájlikat


   


  Ölelés


   


   

  2014-11-28  15:43
  Butterflymanic (15614)
  előzmény:
 48. 2014-11-29 09:0815615.

  Sziasztok!


  Annyira jó ez a sok karácsonyi bigyó!


  Buty, gratulálok itt is!


  És utólag is boldog névnapot kívánok neked és anyukádnak! majd jövök!

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény: