- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

Sziasztok.
Kerike dehogynem érvényes a nullavadászat.Ez igy volt jó!!!
.
Jó kertipartizást
.Érzed jól nagyon magadat!!
Hia ügyes vagy,hogy elmentetted a dolgozatodat.Elég nagy szívás lett volna újra kidolgozni.Az is lehet,hogy a többiek is elküldték csak tényleg béna a tanár.
TS talán nyúl??
Ha te elküldted neki az emailt akkor már ott is a bizonyíték.Már ha te nem törölted ki.
No közben olvasom Katimama is nyúlra gondolt,igy talán én is eltaláltam.
Katimama milyen gyógyszert kértél?
Hopp,közben olvasom mindketten tévedtünk,mert nem nyúl.Akkor dinoszaurus hús.

Nem nyúl!!!!!!!!!!!!
Katimama, és TE hogy vagy????

Butynak gratula, de hun van????
Halihó!
Pusszancs mindenkinek! Most ilyen vidám vagyok,mert az előbb jöttünk haza a kincseimtől.
Természetesen ez nyuszi husi, nagyon szeretem én is.!!!!azért adhatnál volna érte egy 200-ast is!
Középső unokám kapott gitárt a fiamtól, /Ő a keresztapa/ Krisztián dobol, Lillánk meg a zongorát püföli, bár még van egy hegedű is a családban.
Azt hiszem egytálétel lesz holnap, Töltöttpaprika, meg sütök sajtos-sonkás kiflit.Hétfőn fasírt lesz a menű és túrós és mákos rétest készítek majd.Jó lenne kirándulni kicsit, remélem az idő is megfelelő lesz!Azt hiszem elmondhatom,h. Kata két 5-öst már bezsebelt, és a matek félig megvan . Pont a szülinapomon fog vizsgázni, kedden biztos ez is sikerülni fog neki.
Imádom,h. olyan maximalista és mindig megfelel az elvárásaimnak, imádja az egyetemisták életét.Igaz ilyenkor kicsit feszültebb és éjjel nappal tanul, nagyon kimerül de majd hazajön és jól feltöltődik itthon.
Na mára ennyi majd jövök ha lesz mit írnom!
Pusz-pusz
TZüncii, nem kellene valakit elküldeni franciát tanulni???? Én elvállalom a tolmácsolást, jó pízért
, és ha kell el tudom őket küldeni a jó........-ba, vagy elmondom, hogy nyaljátok ki a .......-t 
Csillus, én meg azt nem tudnám csinálni, amit te, ettől jó, hogy nem vagyunk egyformák
3 gyerek nekem több, mint sok lenne, egy is elég a kamaszkori dilijeivel
Egyébként tényleg én lehetnék a pirosseggű pávián, de csak rövid gatyóba gazolok, nem akarom fusztrálni a szomszédainkat
Hialin, nekem volt ilyen meccsem, hogy a büdös ribi nem kapta meg a növénytermesztéses dogámat. Akkor mondták, hogy legközelebb küldjem el egy saját email címre is, és akkor van bizonyíték
Kerimama, holnap lesz a saslikon cukkini is
Kellemes délutánt mindenkinek!!!!
A mai 20 forintos kérdésem, hogy milyen hús látható a mellékelt képeken???????????????????? (Ebből lesz a mai vacsink, meg a holnapi saslikunk
)
Sziasztok!
Vagyok ám!
Tünci, örülök hogy épségben hazaértetek! Remélem szerencsés lesz a kimenetel! Milyen jó, hogy sikerült ingyé kirándulást szervezned! És hogy a füledre is lett gyógyír, látod!
Csillus, még mindig nem tudok elképzelni 69 dobozt, de legalább minden szép és új lesz!
Hát én úgy jártam, hogy még márciusban beküldtem 2 határidős dolgozatot is az egyik tanárnak. Nyugodt is voltam felőle. Aztán a héten írt egy e-mailt, hogy sokan nem küldték még be a dolgozatukat, és ha nem teszik meg akkor érvénytelen lesz az évük. Én is fenn voltam a listán, hogy az egyik dolgozatom még hiányzik. hát le is döbbentem! Az elküldött leveleim között megtaláltam pedig, hogy mindkét dolgozatot beküldtem, ugyanabban a formátumban, ugyanarra a címre még márciusban! Úgyhogy nem értem.
Mindegy, elküldtem neki még 1x (ugyanazt, amit előzőleg is, az elküldött üzenetekből kivettem, tehát tényleg ugyanazt) kétszer is írtam a tanárnak, hogy legyen szíves jelezzen, ha nem kapta meg, erre 3 nap után szerencsére visszaírt, hogy megérkezett. Szerintem a kedves tanárnő nem nagyon ért az e-mail fiókjához
vagy ti jártatok már így?
Hát én ma mgyek dolgozni, valahogy csak kibírom, de nagyon nheéz lesz, mert utána SZABADSÁG!!! és utazom anyukámékhoz! sálálálá
Mindekinek szép hétvégét!
szép idő lesz holnap a kiránduláshoz--ügyi vagy a szervezésben is...legyen szép-a kirándulásotok-képeket várok...!!!
elég jól érzem magam a mai napon-gyorsan befejeztem az elmaradt dolgokat--most már pihizhetek,, itt is szép az idő- kicsit levegőztem is--holnap kertiparti a tesómékkal-de este jövök haza---hétfőn délelőtt vendégek jönnek--az elő készületeket már megcsináltam--
puszika mindenkinek
Szep napot!
Merre jartok? Mindenki kirandul?
Sziasztok,szép napot.
Nálunk süt a nap,de kicsit hüvös a szél.
Holnap megyünk kirándulni Auzstria Hohe Wandr.Szakszervezeti kirándulás lesz,tagoknak ingyenes.Ja és nem mellékes,hogy a kitalálója,megszervezője és levezetője na ki is lenne ha nem én ?? Nekem annyira bejött amikro voltunk a kollégákkal,hogy akkor megmondtam neki,hogy visszajövünk és most igy is lett.Minden közvetlen kollégám tag igy ingyen utaznak
.Összesen két busz telt meg,de létszámilag 120 fő.Remélem jó idő lesz,de nem is lehet másképp.
Kávét dobok de már túl sokat ne igyatok.
Tunci, dehogy!!!
jarolapozas utan, ami juni 17-en kezdodik....
csak a zsurkocsit es a palacktarto polcot raktam ossze, a tobbi varakozik.
Sziasztok.
Örülök Január,hogy beugrottál.Ugrálhatnál sűrübben is felénk.
A futással csak lassan haladj,nehogy megsérülj.Igazuk van tényleg jobb lesz.Amikor én 83 kg voltam elöszőr a sportpályán összesen FÉL kört tudtam futni és azthittem ott pusztulok el,és ezt fejlesztettem fel 10 körre!!Szóval ha kitartó vagy,tényleg menni fog,csak ne erőltesd mert rosszul is elsűlhet.
Nagyon ügyes vagy,hogy ennyi mozgást bevetsz,de biztos tudod akkor lesz teljes siker ha az étkezésedet is ehhez igazitod.A kettő együtt főnyeremény.
TS hát volt számukra meglepetés,mert elmondtuk neki,ha nem engednek a kéréseinknek,akkor a nemzetközi bírósághoz fogunk fordulni.Lehidaltak teljesen.Meglátjuk mire jutunk.Majd vissza kell jelezniük.
Mivel ami bizottságunk ez év végén megszünik,igy azt szeretnénk elérni,hogy bejusson pár emberünk az ő Európai Üzemi Tanácsukban képviselőnek.Engem nem érint ez a "veszély" mert ők akkora pöcsök,hogy nem hajlandóak biztosítani tolmányot.Igy van olyan képviselő aki ott ül az űlésen és egy árva mukkot nem ért belőle.Ez is azt mutatja mekkora hülye bizottságuk van,és az a szomorú,hogy ezek képviselik a különböző országokban és régiókban a dolgozóikat.
Kerike akkor megvan bűvös 3 számú elromlás.Más már nem fog jönni.
AZ én telefonom is elromlott és eddig nem kaptam(vezetékes) Olyna lett volna ami hordozható,de azon nincs TONE üzemmód ami nélkül viszont aszolgáltatásom nem működik.Remélem te hamar kapsz.Tudsz kajálni igy a mostani fog helyzetben?
Köszi az érdeklődést igen szerencsésen hazaértünk.HAzafelé is volt egy kis kalandunk,de ezt már végigröhögtük. JA és persze légőrvényünk is volt.Szólt a pilóta azonnal üljön le mindenki és kapcsolja be az ővét.Furcsa móson nem paráztam de érdekes volt ahogy szarrá rázott a gép,és mégis biztonságban éreztem magamat.Főleg azért mert ha emlékeztek Klausztófóbiám van.Nálam volt a gyógyszer de nem vettem be és nem is volt baj .
Voltam ma fülészeten.Úgy néz ki szépen haladok a gyógyulás felé.Bár mondta a doki mivel sajnos egyszer felborult valami a szervezetemben és kialakult ez a betegség,igy visszajöhet máskor is.Anynit mondott ezután ha érzek egy ksi elváltozást vagy fájdalmat azonnal a mostani papirokkal együtt menejk,mert akkor mrá célirányosan fognak kezelni és nem kell találgatni. MA már alig volt mit leszivatniuk.Kicsit fájt is,mert olyan volt mintha szivott volna de nincs mit.De azért kicsi volt.Befúj egy post a fülembe.Legnagyobb megdöbbenésemre,mert pont ezmiatt a kezelsé miatt akartam eljutni Pestre és lám,megkaptam itt helybe és a doki is meglepödött hogy tudok a porrol,elmondta hogy nem tudja miért de alig avn fülész aki használja,pedig szerinte nagyon jó(borsavpor) Megkérdeztem az én bajomra is jó-e,szerinte használni fog.
ÚGYLEGYEN
.
Csilla összeraktátok?
Maszat,ügyes voltál?
Katimama,hol kószálsz?
Hia te jól vagy,jelentkezz,hiányzol
PVT baromi jó az a fényképed a face,amit le like-tam.Dögös kis csajszi vagy te nem is értem mit akarsz fogyózni.
Zabpehely,feléd mi a helyzet,ne tünj el!!!
Jó éjt mindenkinek.Puszi
Sziasztok, csak gyorsan jovok.
Kata, ugyes legyel, energia megy....
Ts, akkor Neked a hatsod barnul le legeloszor??? A viccet felreteve nagyon becsullek, szerintem en keptelen lennek ezt csinalni, amit Te.
Kerimama, rossz utan jo jon, meglatod. Azert vannak a bosszusagok, hogy utana tudjunk orulni a szepnek es a jonak.
Tunci, szerencsesen hazaertetek?
Januar, ne add fel a futast, hajra!!!
Megjott a butor, vegul es 69 csomag, a labak, fogantyuk, ajtobenuzok kulon zacsiban vannak, de igy is tetemes. Kepek (hutorol is) kesz, meg le kell toltenem.
mavoltam benn a cegnel, masfel el utan. A kartyam mukodott, ami jo. A fonokom megerositette, amit eddig is tudtam, varnak vissza. Elfogadta, hogy heti egyszer itthonrol dolgozhatom es a munkaido delutani fixalasat is ( amerikai ceg, sok megbeszeles este van). Kata nagy sikernek orvendett, Z vigyazott ra addig, o irodaepuletben dolgozik, odabeengedtek a gyereket.
megvettem a padlizsant es a babot a zakuszkahoz, kezeket az ablakra!!M
rohanok tovabb, legyetek jok!
Akit nem emlitettem nev szerint, nekik is nagy
.
Sziasztok!
Ts, mégis mennyit kell locsolni a padlizsánt, hogy ne legyen keserű?
Csillus, mi a fenét csomagoltak 69 dobozba? Te Úristen! Ne keseregj, legközelebb makd gyerekkel mész, és kész.
Tünci, mire jutottatok?
Kerike, majd csak sikerül mindent rendbehozni, és akkor minden jobb lesz mint új korában
Kata, egy kalappal, gondolok rád!
puszi mindekinek!
Jóreggelt.
-és szép napot.
Lányok--sok jó nem történt velem---a fogamat az ünnep után csinálja fog-doki, -és még jött hozzá bosszúság!! a telefonom is beadta az unalmast-és a mosogatón a csap is elromlott--kb 100 e. lesz a kiadásom!!! --de sebaj szép az élet-süt a nap-lehet sétálgatni!!
TS-vettem cukkinit.én is grilezzve csinálom-sajttal .. olyan jó hogy már annyi minden friss zöld árúk vannak!!-hála nektek a szorgos gazdálkodóknak!!
Tünci--szerencsésen megérkeztél??? sikerrel jártál??
CSillus--jó sok munkátok lesz a szerelésekkel--de megéri--szép lesz a konyhád-és sok fincsiket lehet főzőcskézni--
Kata--megy az energia--mindent bele kislány!! biztosan jó lesz az eredmény!!
a többieknek is puszika
--és mindenkinek szép hosszű hétvégét
még azért jövök.mert csak 1 napra megyek a tesómékhoz--
Hallali!!!!
Január, ma én is mozogtam
Seggel felfelé voltam egész nap, gazoltam....
Nincs hagyma, de van cukkini
, az is qrva jó grillezve 
Lányok, én sohasem szoktam megkérdezni ilyeneket, hogy mit lehet, és mit nem, engem nem érnek ilyen meglepetések
Tüncii, mit harcoltatok ki azoknál a majmoknál???
Csillus, milyen a puzzleos konyhabútor???
Buty, holnap szorítok a matekra!!!!!!
Többiek??????????? Kerimamaaaaaaaaaaaa??????
Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam,de nem szeretném,ha elfelejtenétek
Futás... ezen a héten is hétfőn,meg kedden voltunk. De ekkora súllyal nem oylan könnyű azért futni
Nagyon gyorsan kifulladok,alig kapok levegőt. Állítólag ez jobb lesz,de én nem nagyon veszem eddig észre.
Az ellipszist nehezebb fokozatra állítottam és azon is naponta igyekszem minimum 20 percet tekerni és utána még felüléseket csinálok,tegnap már 30-at bírtam egyhuzamban.
Hogy kilóügyileg ez mit jelent,azt még nem tudom,mert hétfő reggel mértem meg magam (83 kg voltam
) ,úgy tervezem,holnap reggel mérek megint,de ajánlom,hogy kevesebb legyen ,mert különben...
(na mindegy,nagyon mérges leszek )
A vibrációs izé még nem érkezett meg (de a spirál miatt úgysem emrném használni,míg biztosat nem tudok ). Szóval dióhéjban ez vagyok én .
Kata gartula avizsgáidhoz,legalább nem hiába nyúzod annyit a könyveket!
Kerimama mi van a fogaddal?
Csilla ,nem is tudod még,hogy mit nyertél?
Tünci ,jó lehet Franciaország...egyszer én is szeretnék eljutni Remélhetőleg a hazaút simább lesz!
Ts hétvégén megyünk a nyaralóba,lesz kerti sütögetés meg minden,kis újhagymát küldhetnél,ha még van
Na szaladok,remélem,most nem hagytam ki senkiT !
Csilla ,valóban jól tetted volna,ha nem kérdézed meg.
Én is úgyanigy jártam a Gerecsetúrán a vizsla miatt,Most már két esetben is bebizonyosodott,hogy jobb ha nem kérdezünk
.
Szóval beszólogatunk,hogy nem jövök mindig??, ej-ej
.
69 doboznyi bútor? Lapokban fogod kapni??HA igy van akkor bizony jól ellesztek az összerakással
Helló csajok.
Már a az első kávészünetnél tartunk.Na de ha van egy kis idő,akkor a kávé mellé még ti is kelletek.
Nagy háborúra készülünk,remélem sikerrel járunk.Elég kemény kérdéseket fogunk feltenni avezetőségnek,és lehet hogy nagy vita fog keveredni.Na de letojom.Ma már megyünk hazaaaaaaaaaaaaaa
Jo reggelt!

A fodijat nem en nyertem, de nem baj, jo helyre kerult.
Ma jon a konyhabutorom, tele lesz vele egy szaba, 69 doboz..... Kicsit felek tole....
ebedre hal lesz es valamilyen fozelek, talan spenot.
Remelem szep ido lesz es ki lehet menni, ma pihenes, csak minimalis hazimunkat terveztem.
Puszi
Sziasztok!
nem tudtam elmenni az eredmenyhirdetesre, mert gyerekkel nem lehet. En voltam a hulye, hogy megkerdeztem, ha beallitok veluk biztos nem dobnak ki.... De mar mindegy, kiborultam rajta. Igy csak szombaton fogom mengtudni, hogy mit nyertem..... Nem vagyok feldobva tole.
Kata, remelem jo lett a vizsga.
Tunci, gyere csak, egyszer mi is olvashatunk Teged, altalaban ugyis forditva van.
Ts, huto holnap.....
Padlizsankrem jovo het elejen, szolok, ha lehet nyitni az ablakot.
Szep estet!
Sziasztok.
Még ülésünk van,de belőpoztam a fórumra.Kicsit felfrissülök a sok komoly téma között.Reggel óta dolgozunk és még van jópár óránk amig szabadulunk
Csilla loptam kávét,bár ma már sokat ittam,de jólesett
Ma ismét ocsmány gusztustalanságok voltak ebédre.Hát én itt valószinűleg vagy csirkehús mérgezést kapnék vagy éhenhalnék. Tegnap pedig már fincsik voltak.Ma ez jutott
Kiváncsi vagyok az eredmény hirdetésre Sok sikert!!!
Most lépek mert kávéééééééééééészünet van

Pusza csajok!!!!
Sziasztok!
Most értem haza a vizsgáról, gondoltam benézek kivel miz. Tünci érezzétek jól magatokat azért Franciaországban, már amennyire a körülmények és a feszített tempó engedik.
Padlizsánkrémet nekem is küldhetnétek fincsit, mert imádom!!!
Puszi mindenkinek, "rohanok" matekozni, mert pénteken vizsgázom és még nem sikerült belenéznem sem, tekintve, hogy eddig a mai vizsgára való készülést imitáltam
Pussz nektek!
Fagyi, főleg pogácsával nem diétás
Padlizsán azért keserű, mert nem locsolja
ts, mi van a fagyival meg a pogácsával?
AZ anyós padlizsánja meg mindig keserű
, miért ilyen a háztáji, a bolti meg nem? pedig nagyon vágyom már egy kis padlizsánkrémre priítóssal!
Csillus, köszi a linket! Nálunk nem szokás a komatál, legalábbis errefelé még nem hallottam. Hát majd gondolok rád este, biztosan nyersz valamit, durkkolok, hogy a fődíj legyen!
Jó reggelt a hajnali verebeknek!!!
Milyen hűtő???? Mutiiiiiii!!!!!
Fogsz kapni valamit???? Tortát????
Megyek gazolászni..... aztán piac... Igen, még mindig szárazon vagyok, mint a Góbi sivatag
Hia, gratu a fogyáshoz! A párod biztos jobban szeret annál, mintsemhogy kitegyen, de azért vigyázz rá!
Ts, itt nem esett egyáltalán, de gondolom azért a földeknek kell az eső. Vigyázz magadra, nehogy kidőlj! Ez a sok munka pia nélkül....
Tünci, remélem azért minden rendben lesz, örülök, hogy odaértetek.
A férjem elment, holnap éjjel érkezik haza.
Ma a régi hűtő kitakarítása a program (ANNNNNYIRA JÓ AZ ÚJ), valamint egy komatál. Asszem a szokásos paradicsomleves-rakott krumpli lesz a menü (4. gyerek, olyat akarok, amiből az egész család jól lakik).
Este pedig túlélő-sziget ZÁRÓesemény, eredményhírdetés.
Sok vidámságot kívánok mára!
Puszi
Jo reggelt!

Helló csajok.Jártam ma már itt és irtam is egy csomót,de most nem mentettem el és milyen a véletlen el is veszett az éterben
Azt hittem felrobbanok.
Üdv Franciából.
Holnap kezdjük az üléseket még csak 6 an érkeztünk meg,igy ma nem történt semmi.Holnap meg lehet hogy estig nyomjuk.Mindegy túléljük valahogy .Kalandos volt a mai napunk.Most már csak nevetünk rajta,de nem volt olyan nyugis átélni.
Mai nap délutánig !
Hajnalban defektet kapott a taxi amivel indultunk Bécsbe.Jött értünk egy másik,de persze várnunk kellett rá,mert még aludt a srác otthon.Gyors bőrönd átpakolás az ő kocsijában és már közel 1 óra késésben voltunk.Mielött átléptünk volna a határon lekapcsolták a taxit a rendőrök,hogy milyen utasokat szállít.rendbe talált mindent igy újra gázt neki.Mire már kicsit felzárkoztunk volna jött az útzárlat.Igy 1 sávban haladhattunk tovább.Na végre kiértünk a reptérre.Futás csekkolni.A világ háta mögül indult a mi gépünk igy át az egész óriási reptéren.Sikeresen becsekkoltunk,de nem kaptunk helyet csak úgy hogy mindhárman szerteszét a repülőn.Én 2 pasi között ültem.A fülem szerencsére nem fájdult meg a fel és leszállástól.Szóval leszálltunk épségben és akkor irány a Franci a reptéren át a kisvasúthoz ahol a kollégám majdnem rossz irányba vitt minket,még jó,hogy emlékeztem az úta,mert ellenkező irányba mentünk volna.A kisvasútról le és épp láthattuk ahogy kihajt a szállodai buszunk Na mindegy vártunk 20 percet és jött a másik.BEértünk a szállodába ahol közölték sajnos nincs 3 szabad szoba vagy várunk amig üresedik,vagy ketten egy szobába kell menni. Igy vártunk.Leadtuk a csomagokat és addig elmentünk vásárolni.Kalandos,mi?
Most megyek is lefeküdni,mert holnap 6.50 kor már megyünk reggelizni.
Jó éjt csajok
Jelen!
Jó estét, itt esik
Kinn nem lehetett kapálni, de még jó hogy van fólia
Holnap piac, aztán bővebben jövök, de sok a meló
Cukkini hétvégére lesz! Padlizsánunk 4 éve volt háromszor (először utóljára, és soha többet
) gané egy növény 
Tüncii, bon voyage!
Erika feköszöntött a faszombúkon névnapomon, de tényleg kár, hogy nem jön, a kis buta
Kerimama, köszi a képeket, kúl
Káposzta még kb. 3 hét, de lesz idén is, ha isten és a párt is úgy akarja
Hialin, fagyi meg pogácsa

Zabpehely, nekem a mostani gyors kajám sajtospárizsi meg lilahagyma volt...
Sziasztok!
Hát valóban a munkahelyi stressz kezelésre valamit ki kell találnom... szegény párom egyszer csak kitesz a lépcsőházba, ha nem bírok magammal
de a kibékülés édes ám
Tünci, megint Franciaország? Fú de jó neked! Bőröndre tessék vigyázni, jól behúzni a cipzárt! Ha jól emlékszem tavaly a bőrönd zárja viccelt meg, ugye? Jó utat kívánok! Látod, van remény, tuti, hogy rendbejön a füled!
Csillus, mi az a zakusza? hát szerintem ne aggódj, mert a bokros teendőid biztosan felérnek egy kis tornával. Persze tudom, nem ugyanaz.
Én valamennyit fogytam az elmúlt napokban, a melltartómon veszem észre, hogy kifogytam belőle. Mindig onnan fogyok először, pedig nem vagyok eleresztve mellesleg. MOndjuk ez is a stressz miatt van, most hétvégén etten először nagyon jól, hogy itt voltak a szüleim. Még repetáztam is! MOndjuk rámfér a fogyás, de nem ilyen áron.
Kerike, nagyon aranyosak a káposztafejek!
ts???? többiek???
Zabpehely: hát igen, határozottan aktívak vagyunk, de azért nem lehetetlen visszaolvasni. Mesélhetnél magadról egy kicsit ha gondolod, pl. család, munkahely... hát kajával kapcsolatban én is a csirkemellre szavazok, vagy bármilyen husira, serpenyőben darabokra vágva jó gyorsan átsül, és lehet variállni. Pl. eszel mellé friss zöldségekből összeállított salátát, öntettel gazdagítva, vagy fokhagymás tejföllel, vagy párolt zöldséget csinálsz mellé, vagy sülés közben leöntöd egy kis üveg natúr lecsóval, vagy virsli sok zöldséggel...
Jó reggelt!

Az a 10 perc csöndet, ami keletkezett kihasználom.
Tünci, sajnálom a füledet, remélem rendbe jön. Ez attól a romlott szertől van????? Vigyázzatok magatokra Fr. országban!
Hia, örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd! Tényleg nem érdemli meg szegény párod, hogy rajta töltsd ki a bosszúdat.
Kerimama, sajnálom a fogadat, remélem meg tudják csinálni.
Kata, tanulás van ezerrel?
Ts, cukkinit szüreteltek már? Padlizsánotok is van?
Nekem még nincs elég dolgom, jövő hét elején zakuszkát akarok csinálni. Egy napos program, de nagyon szeretjük, télen életmentő vacsi van belőle.
Zabpehely, én sem szeretek annyira a konyhában ácsorogni.
Ha nagyon rohansz:
- egy üveg zöldbabkonzerv leöntve kefírrel - isteni
- tejbezabi - buzadara helyett zabkorpával, fogyis
- omlett felturbózva egy kis zöldséggel, sajttal
- Lidlben lehet kapni fajita vagy burito alapot. Sajtot lereszeled, sonkát, zöldséget, vagy amit szeretnél bele összekockázod. A buritot száraz, forró serpenyőbe teszed, rá a sajtot és a többi mindent. Amikor a sajt olvadni kezd, akkor félbehajtod, lenyomkodod a fakanállal és még egy kicsit sütöd, majd megfordítod, hogy mindkét fele egyforma legyen. REmélem érthető, sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint leírni. Ha kész van, akkor kicsit hül és lehet szeletelni.
- ahogy Tünci írta, husit felcsíkozol, söldséget szintén és egy serpenyőben összesütöd őket.
Remélem tudtam segíteni.
Január, hogy megy a futás?
Katimama, hogy vagy?
Ha valakit kifelejtettem:
Ma megjöttek a berendezéseim, megyek megrendelni a konyhabútort.
Tornázni nem tudtam menni, majd holnap este az eredményhírdetésre és szombaton reggel.
Pénteken megyek be a főnökömhöz megbeszélni a visszamenetelem részleteit.
Ebédre borsófőzelék lesz csirkecsíkokkal.
Vallomás: 3 napig zabáltam
(többnyire fagyit és pogácsát), mától vissza kell fognom magam.
Legyetek ügyesek, jók, szépek és fittek.

Jó reggelt.
-és szép napot
.
Tünci--utolag is jó utat!!-várjuk a bejelentkezést a "szerelem városából".
vigyázz magadra--és "okosodj""---puszi
Helló kislányok.
Hia,közben irogattam pár fülésznek és ma voltam egynél,aki szerint meggyógyul a fülem,ha el is tart egy jó ideig.Pénteken azért felmegyünk Pestre a Sote klinikára,ha ők is ezt mondják,akkor fogom elhinni.
Most küldök egy kis dá-dá-t.tessék a pároddal rendesen bánni.Nem érdemli meg,hogy őrá zúditsd a bajt,a sok bunkó miatt melóba..Okés?
.Örülök,hogy ilyen nagy öröm ért aszüleid látogatása miatt.
És a nyeremény meg tök jó.Mégis csak pénz jött a házhoz :)
Kerike még volt kávé igy lenyúltam kettőt ismét..KÖSZIIIIII
.
Valóban Era hívta igy Ts-t.Sajnálom hogy nem jött vissza afórumba,pedig angyon közel állt hozzám.Vele kezdtem még a régi régi messziségben a diétát.Illetve ő már akkor fórumtag volt.
zabpehely,hát ezek valóban nem nagy kaják.Rántotta,az elég gyors?Vagy mirelitt csikemell egy kis zöldséggel?Az már sokidő? Persze mondhatnám hogy gyorsan kifőzöl egy adag mirelett zöldséget és közben serpenyőben forgass át egy kis gyrosfüszerrel bekevert csirkemellett.Ez kb 15 perc és tök finom.Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.Vagy piritós fokhagymával és teával?
Holnap hajnalban indulok ismét Franciába.Na és persze most sem fogok belőle látni belőle semmit sem,de megyek :) Ha tudok persze jelentkezem onnan is. Puszi csajok
Sziasztok!
Határozottan aktív közöség a tiétek, úgy látom! :) Ami nagyon jó, bár van egy hátránya is: lehetetlen visszaolvasni, és megismerni a tagokat. :D
A nevem lehet röviden zabpehely is, vagy ZP, vagy ZPR, ami csak tetszik. :)
Nálam több konyhai rutinnal bíró sorstársak, nem tudnátok tanácsot adni gyors, baráti étel elkészítésében? Ultrabénáknak, szuperlustáknak pl. Min t a zabpehely, édesítővel, natúr joghurttal. :)
Ilyen nálam még a lencsefőzelék (csak úgy, simán a lencsét megfőzve) virslivel, mustárral, vagy barnarizs csirkemellel, de akkor már nagyon ráérős vagyok. :) Vagy a szokásos zabpehely némi fehérjekoncentrátummal, esetleg valami zsírszegény baromfifelvágott, igazi rozskenyérrel.
Elég gyatra kínálat, és sokszor már alig megy le a torkomon, így örülök bármilyen egyszerű ötletnek! :)
Köszi!
hát nem aranyos:???- erről még Erika is eszembe jutott-- olyan szeretettel használta a "" káposzta lány"" kifejezést.. látod a nyugdijasnak --és a szeles időnek ez is az előnye,hogy ráérek "bohockodni""-kutakodni!!!!
igaz találtam magamnak munkát---varni valókat,de nincs hozzá kedvem--
talán később!! -- varrásokat mindig csak halogatom--nem tud lekötni--és türelmem sincs hozzá--de ha már muszály--hát megcsinálom---
Jóreggelt.
-és szép napot.
Nagyon szeles.hűvösebb az idő--nem igazán kedvez nekem!!! -de talán majd hét közepe felé jó idő lesz.. semmi különönösebbet nem terveztem mára-- sok időm marad a farjaimra!!!
Vizsgázóknak küldöm a tudás energiáját- !!!
Mindenkinek -sok-sok puszika

Jelen!
holnap reszletesebben is! A kavet hidegen is szeretem.
Sziasztok! Na, lecsúsztam, gondolom nem maradt már pia...
Kerike, biztosan meg lehet csináltatni a fogad. Elhiszem, hogy elkeseredtél, de remélem már jobban vagy! Isten ajándéka, hogy pont akkor érkeztek a képek, és így lelkileg feldobódtál.
Tünci, mi a fene van a füleddel, ami nem gyógyítható?
keress fel másik szakembert, biztos, van más vélemény is. Hát az hiányozna még, ha halláskárosodásod is lenne!
Fel a fejjel, azért hallgass meg más véleményt is!
Örülök, hogy a túra jól sikerült, a kislány is nagyon ügyes!
A máglyaraki finom lett nagyon, és az ebéd is jól sikerült. Ízlett mindekinek. Sajnos nagyon rossz kedvem volt aznap reggel, korán felkeltem főzni. Végig őrlődtem főzés közben, meg kattogott az agyam, sajnos nem kezelem jól a stresszt. És egész reggeltől a munkahelyi gondok jártak a fejemben. Ilyenkor még szegény párommal is bunkó vagyok
aztán jöttek a szüleim, és minden elpárolgott. Kizökkentem ebből az áldatlan állapotból, nagyon sokat segítettek, hogy itt voltak, pedig nem panaszkodtam nekik (mert nem akarom, hogy tudják, hogy mennyire kész vagyok a munkahely miatt, mert akkor csak aggódnak miattam, ezért sok mindent el se mondok, ha valami baj van) Csak sajnos rövid volt az az 1 nap, de nagyon jó volt, kell az ilyen is, feltöltődtem egy kicsit. Nagyon kellett a lelkemnek.
Aztán mikor kivittük őket az állomásra, anyám tukmált rám egy kis pénzt, de nem fogadtam el. Utána az állomásról hazafelé vettünk egy sorsjegyet, és nyertünk rajta 5000 Ft-ot. Még sose nyertem ennyit nagyon örültem!
Ha nem jöttök lassan eliszogatom az össze kávét ,és utána elkezdem Ts piáit is
.
Jaj,ne,mert berugok!!! Gyorsan-gyorsan siessetek

Jó reggelt,szép napot mindenkinek!!
Ts neked is
.
Nálunk pocsék idő van,esik az eső fúj a szél,hideg van!!
Sziasztok.
HIA milyen lett a máglyarakás?
Maszat ..TUDTAMMMMMMMM ,nagyon ügyes vagy.GRATULÁLOK!!
Csilla hogy ment a pizsiparty?
Ohhhhhhh Kerike...na ezt tudom micsoda érzés.
Remélem tudod pótolni,bár nem lesz egy olcsó mutatvány!
Tudsz most enni nélküle?
Január hogy élted meg a bringázást? Jó volt?
PVT te hol bóklászol?
Most kicsit magamról.
Ma voltunk Velencetó kerülésen.Szerencsére nem esett a túra alatt az eső,bár amikor indultunk szinte egész úton esett.Maga a kerülés jó volt!
Vittük magunkkal az Apim kislányát is és baromi ügyes volt,letekerte!Fénykép a facen!Sportos kiscsajt nevelünk belőle.Képzeljétek azt mondta ez a mai nap volt a legszebb ajándéka.Hát ez bizony jó érzés volt
Fülem...Hát sajnos avval baj van.Állítólag nem nagyon gyógyítható ez a betegség amit benyeltem.Sajnos anet sem mond sokat róla..Most kisérletként adtak egy krémet,amitől akár halláskárosodásom is lehet. De ezt most nem is részletezem.Hétfőn felhivom a Sote fülészetét hogy fogadjanak.Majd valamikor beszélek róla,most nem szeretnék.Kicsit kibuktam a dolgon.
.sőt nem is kicsit
.De ma már okés vagyok,de azért ennyi elég is volt róla. Majd lesz valahogy!!!
Sziasztok!
Csilla Most feladtad a leckét,mert spirálom van. Utána kell járnom,hogy lehet-e így használni ezt a vibrációs izét...ahol eddig olvastam róla,ott sehol sem írták.Még nem használom,mert nem kaptam meg.
Futni csak kétszer sikerült a héten (mondhatom katasztrofális eredménnyel),de voltunk biciklizni is (16 km) és tegnap füvet nyírtam,de rengeteget,úgyhogy égett a zsír remélem. Az ellipszis is előkerült ismét,de nem tudom,még ,hogy van-e eredmény,mert az utóbbi hetekben rá sem mertem már állni a mérlegre.
Az érettségirőlcsak annyit tudok még,hogy hármas elméletileg mindenből megvan,de hivatalosat még nem tudunk,majd csak június elején."1-én lesz még az info ,aztán június közepén a szóbelik,de nagyon kellenének a pontok a felvételihez...majd meglátjuk.
Kata neked gartulálok,nagyon ügyes vagy.
Kerimama sajnálom a fogaidat !
Most szeledok tovább,bocsi Többiek ,legközelebb majd nektek is írok bővebben
Sziasztok.. végre átküldték az anyáknapi fényképeket..remélem sikerül feltenni.. !!!
FŐZŐCSKÉZEM::::csontleves- csirkepöri(ropogós csirkeszárnyakat akartam-de a felső fogsorom eltört!! sirvafakadtam)))--tökfőzelék.
pont jókor kaptam meg a fényképeket.igy a dühöm elpárolgott...
szép vasárnapot mindenkinek
Hialin--örömteli kikapcsolódást a SZüleid társaságában--legyen vidám -boldog napod
Nem sikerűlt!!!
Jo reggelt!

Pihenjetek sokat!