Keresés a fórumban

Fogyi Club reloaded (
23
 embernek tetszett)
Több Életmód topik »
»
Sziasztok!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, akinek bele irkáltam a fórumába, de vészhelyzet volt.
Mi egy olyan csapat vagyunk, akit egy másik lapról száműztek...
Nem azért, mert rosszul viselkedtünk, hanem a lapot lehetetlenítették el.
Ez egy diétás kör, fogyózunk több.kevesebb sikerrel.
Mindenkit várunk, aki csatlakozni akar, és remélem a régi csapat is idetalál.
 1. 2015-08-04 08:5816223.

  Sziasztok!


  Csak gyors bekukk mert betemet a meló.


  Ééén is bicóval járok dolgozni már jó ideje és amikor ilyen hatmilliárd fok van mindig próbálom eladni magamnak a sztorit, hogy nekem jobb a cangán mert hűsít a menetszél :D


  Persze mikor szakad rólam a víz mire hazaérek az már nem olyan buli, de sebaaaj megéri mert időt spórolok meg jól is esik szóval ja.


  Az új körmösöm nagy fába akarja vágni a fejszéjét egy barátnőjével könyvet szeretnének írni arról hogyan változhat meg az ember élete 40 nap alatt. Életmódváltás a téma, körmösöm vinné a lelki oldalát, barátnője pedig az étrend és edzés vonalat. Ma este egy kávé mellett megbeszéljük a részleteket, meghallgatom őket mert minden ilyesmi érdekel. :) A héten talán már eljutunk a kondiig is.


  Tegnap felcipeltük a nappali bútor alját, hát majd betojtam alatta bevallom hősiesen. Szóval még sokat kell gyúrnom a kondiban hogy jóóó legyek :P Van vagy 60 kg az a szar, de jelentem elfoglalta végső helyét a nappaliban!!! Alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt :P

 2. 2015-08-03 19:1816222.

  Sziasztok.


   


  Ma már nincs hétvége,tessék előkerülni!


  Nálunk már bizony tombol a hőség. Bicóval járok melóba 90 %-ban,hát bizony rendesen leizzadtam mire hazaértem.

  2015-08-02  16:30
  Tuncii (16221)
  előzmény:
 3. 2015-08-02 16:3016221.

  Helló-helló leánykák.


   


  Nálunk újra süt a nap,de még nem tombol a hőség.


  Elég rövidnek éreztem a hétvégét,persze van még reggelig idő!


   

  2015-08-01  11:01
  Tuncii (16220)
  előzmény:
 4. 2015-08-01 11:0116220.

  Sziasztok leánykák.


  Ma végre nem kell mennem melóba. Olyan rövid szokott lenni a délelött,hamar elment az idő.


  Hozom  a is.  .Több nincs mert megárt!.


   


  Erika még egy jó ideig maradok a npi 2 szemnél,mert ezelött itt hibáztam. Igaz jó volt az értékem,de korán hagytam abba a 2 szemet és az 1 nem tornázta fel teljesen az értékemet,sőtttttttt leesett mellette. Most az a terv hogy maradok a 2 szemnél had működjön normálisan a szervezetem és amikor már megszokta hogy dolgoznia kell,akkor fogom csak csökkenteni. Pár hónap múlva kérek egy újabb labor beutalót és újra ránézetek a TSH értékemre.


  Férjed köszvénye javult?


  Én sem bírom a meleget de ami mostanában szokott lenni az nem is normális klima.Örülök,hogy bicózol. Nálunk 2 napig sokat esett az eső,akkor buszoztam.


  Jó hogy végre bejött a fiadnak a kinti meló.Szegény megszenvedett érte. Legalább karácsonyra itthon lesz,én már csak tudom milyen szenvedés lelkileg amikor tudom a fiam egyedül van kint nem családi asztalnál ül szenteste.Most úgy néz ki van barátnő egy magyar,igy kitudja hogy alakul. Én örülök nekik.


   


  Maszat jó bulizást,na és ne csont részegre  !


  Lehet hogy a Fertő tóhoz megyünk 2 hét múlva. Szeretném megkerülni a tavat 1 nap alatt. Talán még össze is találkozunk,ki tudja :)


  Most tervezgetünk hová menjünk a szabink alatt!HA van ötleted mit nézzünk meg ami a bicóút közelében van,azt szívesen veszem.


  TS a körtéről nekem a pálinka jut már csak az eszembe. Régen imádtam magát a gyümölcsöt is,de az a fajta aminek az izét szerettem szinte sehol nem találom.Így áttértem volna a pálinkára de az sem jó sehol. Még a Vilmos mézes pálinka bejön de a többi nem. Volt egy bácsika akitől néha vettünk,annak olyan finom gyümölcs utóíze volt,de eltünt a bácsika és vele együtt a "remény" hogy alkoholista leszek.


   


  Melóba  a héten már 2x nyúltak a bicómhoz és kezdek besokallni.Tegnap letörték a bicó záram védő kupak rétegét. Nem tudom hogy sikerült neki,hiszen egész masszív kis műanyag volt és a záram egy része nyitottá vált. Jeleztem a biztonsági szolgálat vezetőjének de úgy sem látott semmit  a kamera már előre tudom a választ,ha egyáltalán megnézik.


  Mindenkinek szép napot kívánok,szép hétvégét kívánok..

  2015-07-31  09:15
  Tuncii (16215)
  előzmény:
 5. 2015-07-31 13:3816219.

  Na, 9 után én is ideértem 


  Jó ez a nyár, jó dolgos. Ugye tavaly a barackfákon maximum lófasz volt esti fénnyel, most a tavalyi termést is bepótolja.


  Idén a körték is beindultak, azt viszem a nagybanira, no meg káposzta-cukkini. Közben ültetni is kell, meg szedni, meg csak van egy kis háztartástani melódia is.... Jah, az almát már majdnem el is felejtettem.


  Közben, hogy napközben se tudjak dögleni egy picinyt, útfelújítás van előttünk 


  Buty, majd kérem a felújítási dokumentációt képekben! 1x tuti kész lesz  Holnap én is megváltom a világot, apus elmegy horgászni, én meg  , ja meg megnézem a sorozatomat, amiből már vagy 6 részt nem láttam , ledarálom egy az egyben 


  Tüncii, én is voltam általános laborban, olyan jól vagyok mint állat. Nekem sztem az esti kajálással van a gond , mi a faszért nem kezdem el a 90 naposat, van annyi gyümölcs a fülemen folyik ki.... Hehe, piac után én sem tudom, hogy ki vagyok, mi vagyok, meg merre is vagyok tulképp arccal....


  Erika, már én is túl vagyok az első vegyesvágotton, tegnap már adtam is el belőle . Nemsokára csinálni kell a savanyúkáposztát is, mert már jelezték az igényt 


  Lányomat dolgoztatom, gyűjti a lóvét, volt a Campuson egy napra, tehát mindene meg van, még egy hajcsár anyja is 

 6. 2015-07-31 13:1516218.

  Elrohant ez az egy év


  2015-07-31  09:08
  Tuncii (16214)
  előzmény:
 7. 2015-07-31 12:3116217.

  Sziasztok lányok!


  Mi a hétvégén a nappaliban ténykedünk és még egy kis utolsó simítást végzünk a fürdőn. Ma otthon van az uram, aztán éppen a leendő pult lábait hegeszti, meg belemarja egy sablonba a mosdó és a csap helyét, hogy aztán a sablont el tudjuk vinni a köveshez, aki majd az alapján megcsinálja a gránitot.


  Hétvégén rakodás és takarítás a menü, ma viszont este megyünk barátnőmékhez iszogatni egy kicsit meg megváltani a világot :D


  Szép hétvégét nektek!

 8. 2015-07-31 11:2316216.

  Hali Csajok!


  Jaj, Tüncikém nagyon örülök, hogy jó az eredményed. Szedjed is a gombát akkor tovább, legalább egy szemet, hogy szinten maradj és rendben legyél.


  Én is ki bicajoztam magam, előbb elmentem húsért, aztán haza, utána még elmentem tejért meg ilyenekért, meg gyümölcsért, úgyhogy két órát bicajoztam itt a környéken. Szeretem a bicajom, jól esett, nincs is nagy meleg. Itt a héten jó idő volt, eső nem nagyon volt, de kellemes volt az idő, nem bírom a meleget mostanában, nagyon nem.


  És valóban meg lehet szokni a bicajt, már nekem is rosszul esik a gyaloglás a munkahelyre is, buszmegállóba várni a tüző napon, bicajjal meg supsz már otthon is vagyok vagy, ott vagyok ahol akarok.


   


  Igen, valóban jó csapat vagyunk, és ha megfigyelted azért jönnek-mennek itt kedves és aranyos csajszik, de a mag mindig megmarad, itt vagyunk. Ez azért jó! Kár, hogy a többiek is lemaradoznak, ha bár az ember tudja magáról, hogy nem mindig van idő, néha kedves sincs úgy az embernek a sok baj és gond közepette, hogy cseverésszen itt, vagy akár máshol, de azért mindig vissza jövünk, itt vagyunk hány éve is már. Ez tényleg egy jó csapat!!!!


   


  No, megyek főzni valamit, Krisztián mindjárt jön az edzésről és farkas éhes lesz. :)


  Tünci a fiaid jól vannak?  A másik fiam is szerencsére jól érzi magát kint, ez azért megnyugtat kicsit. 2-3 hét múlva jön haza, már alig várom, de jó ez a technika, hogy azért mindig tudunk beszélni. De utána azt mondja karácsonyig nem jön. Ha vissza megy most, költöznek mások városba, szerencsére van sok munkájuk. Ulmba mennek, az is szép város a Duna parton, ha jól tudom.


  Na megyek már, mert tényleg nem lesz ebéd, aztán lesz kapsz.


  Puszi mindenkinek! Gyertek lányok!!

  2015-07-31  09:15
  Tuncii (16215)
  előzmény:
 9. 2015-07-31 09:1516215.

  Az élet megy tovább!


   


  Tegnap voltam a vérvétel eredményemért és JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ lett!!! Ohhhhh úgy nézhettem  ki mint egy hülye,mert álltam a laborpapírommal és vigyorogtam mint egy vadalma.


   


  Nagyszerű érzés volt,és bevallom tanácstalan lettem volna ha nem azt látom hogy jó.


  De a lényeg a lényeg,szedem tovább a Varga gombát és most nem hagyom abba egy darabig. Végülis másodjára húzott ki a szarból,igaz másodjára igen nehezen.


   


  Itt ma még hűvös van,és újra bringával megyek. Kihagytam lustaságból 3 napot és ezért ejnye-bejnye magamnak. Kényelmes volt buszozni,de utáltam rá várakozni.


  Olyan jó,hogy ma kell a héten utolsónak dolgozni. Hétvégén kellene valami üdülési lehetőséget találnunk a szabink idejére.Úgy hogy elindul  komolyabb keresgélés-


   


  Remélem veletek is történt valami és jöttök mesélni.


   

  2015-07-31  09:08
  Tuncii (16214)
  előzmény:
 10. 2015-07-31 09:0816214.

  Sziasztok kislányok!


   


  Hát igen ez a nap is eljött valóban ma 1 éve. Iszonyat hogy megy az idő. Azt hiszem Kerike nagyon boldog lenne,hogy mi még mindig így szeretjük és soha nem feledjük!


  Ő mindig mondta,hogy jó csapat vagyunk. Ezt azért az évek be is bizonyították.


   


   

  2015-07-30  20:30
  Erika47 (16213)
  előzmény:
 11. 2015-07-30 09:2716211.

  Pontosítok...Ma van 1 éve,hogy bement a kórházba,és holnap lesz 1 éve hogy................

  2015-07-30  09:21
  Tuncii (16210)
  előzmény:
 12. 2015-07-30 09:2116210.

  Ma egy éve, hogy el kellett menned,
  szeretteidre hagyva emlékedet.
  Velük vagy mindenütt, érzi ezt a szívük,
  Te maradsz, míg csak élnek a menedékük.
  Szeretted őket, míg itt voltál,
  váratlanul megnyílt a mennyország.
  Angyalok szava lágyan hívogatott,
  kijelölve Neked utadat akkor és ott.
  Ne feledd kik szeretnek Téged,
  Szívükbe zártak míg élnek.
  Emlékeznek ma, holnap s azután,
  óvd őket az idők múltán.
  Pihenj békében csendesen,
  emlékeikben éltet a szeretet.


   


  Ma egy éve hogy a műtőasztalra feküdt a mi Kerikénk!!

  2015-07-30  09:09
  Tuncii (16209)
  előzmény:
 13. 2015-07-30 09:0916209.

  Sziasztok.


   


  Maszat majd megtalálod melóban az arany középutat,és nem lesz baj.


  Erika,jó szabizást. Választhattál volna jobb időt is a szabadságra. Legalábbis minálunk esik-esik-esik,ja és hideg is van. Ezt a részét mondjuk én nem bánom. Mármint hogy lehűlt a levegő. Gondolom pár nap és csak emlék marad.


  Ismét 75.1-t mutatott  a mérleg,valamit ki kell fundálnom,mert teljesen tanácstalan vagyok!!


   

  2015-07-29  08:45
  Butterflymanic (16207)
  előzmény:
 14. 2015-07-29 18:2816208.

  Sziasztok Lányok!


  Én szabin vagyok, tehát nem is vagyok itt. Mindenhonnan szabira mentem. De leginkább itthonról kéne elmennem. Mert amíg itthon vagyok tuti nem vagyok szabin.


  De azért most tornázom egyet. Legalább erre van időm.


   

 15. 2015-07-29 08:4516207.

  Sziasztok!


  Tünci sajna én is tudtam jól, hogy ez a következménye, de mit tehet az ember, ha az lebeg általában a feje felett, hogy ha nem teljesít maxon búcsút mondanak neki, hiszen másik 100 meg 100 vár a helyére?


  Próbálom magam kevésbé nélkülözhetővé tenni és nyakig belefolyni projektekbe, hogy ne legyen olyan könnyű egy létszámleépítésnél elsőként rám gondolni.


  A nagy büdös magyar valóság. De most már fél lábon is kibírom aztán jól elmegyek szülni 

 16. 2015-07-28 11:2216206.

  Nem tudom mondtam-e hogy vettem egy hot plate sütöt.Most "élvezgetek" rajta.Egyenlőre meg kell találnom a megfelelő hőfokot mert égetem a húst azon amit ír hozzá,de elöbb-utóbb meglesz.


   


   

  2015-07-28  08:55
  Tuncii (16205)
  előzmény:
 17. 2015-07-28 08:5516205.

  Azért gyere sűrűbben is, okés? Mondjuk 9?


   


  Erikám,többiek?

  2015-07-26  10:28
  tsfmvk (16202)
  előzmény:
 18. 2015-07-28 08:5416204.

  Sziasztok.


   


  Maszat nem jó kimondanom,de ezt én az elején mondtam neked,hogy elvárássá fog változni,emlékszel?? Sajnos ilyenek az emberek,de persze én a koromnál fogva ezt már jobban átlátom.


  Szerintem a kondis mozgást le is tudjátok a lakásfelújítással,ez miatt ne aggódj.


  Itt is lehűlés volt már tegnap ,nekem jól esik,bár fel kell öltözni jobban ami fura. Már csak azért is mert sokkal szorosabban állnak a ruhák,amik eddig jók voltak.


  Én egyébként élvezem a lehűlést,igaz bicón este hazafelé mondhatom hogy hideg van. Szerencsére a biztonság kedvéért vittem ruhákat több féle változatban is így nem fáztam.


  Tegnap reggel ráálltam a mérlegre és majdnem szívinfarktust kaptam 75.7kg..én már ezt nem értem,de nagyon beagyaltam.Eltökéltem hogy ismét gyüminap,nem hiszem el,hogy ne,m használ,akkor régen miért segitett?


  Ma reggel meg boldog vagyok 74.3kg. Persze ez még sok,de VÉGRE mozdulok ennyi szenvedés után. Talán azért nem ért semmit a múlthéten mert alapból felborulhatott bennem minden az éjszakás szaktól és  a2-3 óra alvástól. Még én sem tudtam milyen nap van hiszen hol aludtam hol ébren voltam hol dolgoztam hol nem. Tiszta káosz ez az éjszakás.


  Most végre látok reményt,hogy odafigyeléssel megint tudok 68 kg lenni.Próbálom kiiktatni az egyszerű ch-t.Ez a legfontosabb most,mert azért gyümölcsön nem lehet hosszútávon élni,mást is be kell vinnem. Ma csirkehúst sütök zöldségekkel és abonettet fogok enni ha megéhezem sajttal,paradicsommal és felvágottal (normálissal).


  Nektek is bejön folyton ezen az oldalon reklám? Kezd az agyamra menni a bezárogatása is..


   


  Rólam akkor ennyit jövök majd ma vagy holnap.

  2015-07-27  16:09
  Butterflymanic (16203)
  előzmény:
 19. 2015-07-27 16:0916203.

  Sziasztok!


  Én továbbra is munkába temetkezve ezerrel. Ez az eredménye annak ha az ember megteszi a főnökeinek a lehetetlent is, utána már elvárás...


  Hétvégén fürdőszobát csináltunk még mindig nem vagyunk teljesen kész, de legalább már fugáztunk és bent van a kád is a helyén csapteleppel, meg a polc is a falon leledzik. Ennek örömére tegnap 11-ig rakodtam és poroltam le mindent ami május óta héderelt  a lakás különféle pontjain csemperagasztó porral átitatott védőburkolat alatt :D


  A hétre a menü, meló-hegyek, otthon pedig romeltakarítás a lakásban.


  Múlt héten pénteken megérkezett az anyag a nappali bútorunk aljához is, úgyhogy festés-csiszolás-olajozás, mindenezés a terv a héten a zuramnak is.


  Nem unatkozunk az biztos. Kondiba szerintem nem fogunk eljutni mert rohadt sok a dolgunk, múlt héten sikerült levonszolni magunkat, kellemes 50 fokban izzadtunk, mint a legősibb mesterséget végző hölgyek a templomban xD


  Nálunk tegnap megérkezett a lehűlés is némi eső, meg fokcsökkenés képében. Ki hogy bírja ezt a remekbeszabott időjárást? ;)

 20. 2015-07-26 10:2816202.

  És voilá, 10 után vagyok 


  Qrva sűrű volt a 7 , szaladgáltam, mint ......


  De jól vagyok, és ti is 

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 21. 2015-07-25 13:3916201.

  Kissé dühös és csalódott vagyok. Nem mondhatnám,hogy nagyot mozdult  a súlyom -0.30 dkg ez ám a fogyás!Egy nagyobb wc-s eredménye lehetne.


  Kár volt belém a sok gyümölcs.Az alvás is megint 3-3.5 órára sikeredett.


  !x keltettek fel a sörös dobozok kukából való kidobálásával és összenyomásával a kukás társadalom,de amióta feladtam és kikeltem az ágyból siri csend van. Mi ez összeesküvés???????


  Most nem is irok mást mert keserű lettem!


   


   

  2015-07-25  13:34
  Tuncii (16200)
  előzmény:
 22. 2015-07-25 13:3416200.

  No akkor az enyém!!!!!!!!!

  2015-07-25  13:33
  Tuncii (16199)
  előzmény:
 23. 2015-07-25 13:3316199.

  Helló leánykák.


   


  Senki sehol? Akkor viszem a 2 nullát

  2015-07-24  17:04
  Tuncii (16198)
  előzmény:
 24. 2015-07-24 17:0416198.

  Helló leánykák.


  Én nem tudom ti hogy vagytok,de én lassan kipurcanok ebben a hőségben. MA éjjel meló van még,de utána pihi. Persze nem sok marad a hétvégéből,hiszen szombat reggel fejezem be,de legalább befejezem .


   


  Erika....decemberre kaptál időpontot,milyen drágák,az mindjárt itt is van 


  Nem most volt valami módosítás,amiért háborogtak is az egészségügyisek,hogy 3 héten belül be kell jutni vizsgálatokra? Vagy rosszul emlékszem?


  Valóban ő jutott az eszembe.Istenem mennyit fogyott vele és a vérképe is szépen javult! Szegényke ettől vált műthetővé .

  2015-07-23  15:49
  Tuncii (16196)
  előzmény:
 25. 2015-07-24 11:1016197.

  Sziasztok!


  Tünci, én figyelek magamra, hisz észre vettem. Tehetek én róla, hogy időpont már csak akkor van egyes helyeken amikor már nem is él az ember? Tudom, nem nevetséges, de megpróbáltam a klinikán időpontot kérni a bőrgyógyászaton, és hoppááááá, már decemberre kaptam is. Na, most akkor mi van?????Eszméletlen, komolyan ami itt folyik az egészségügyben. De elmondhatom, hogy figyelek magamra.


  Lehet, hogy a pajzsmirigy miatt nem tudsz fogyni, nem lehetséges? Már lassan én is itt tartok, de oda is majd csak szeptemberbe kell vissza mennem. Hmmmmmmm


  Kenyeret szinte nem is eszek már nagyon rég óta, nagyon sok féle paleo kaját eszek, és már Krisztián is nézegeti. Csak nem egyszerű és nem olcsó. De nagyon sok jó és pozitív történeteket olvastam, akik áttértek. Tudom ki jut erről eszedbe, nekem is mindig eszembe jut.


  A jövőhéttől két hét szabin leszek lányok, de azét bekukkantok, gyertek ám. Remélem nem olvadt el senki a nagy melegbe.


  Szép hétvégét, és vigyázzatok magatokra!

  2015-07-23  15:49
  Tuncii (16196)
  előzmény:
 26. 2015-07-23 15:4916196.

  Sziasztok.


   


  Erika,és mi van avval,hogy figyeljünk magunkra??


   


  Hát nem fogyok,hmmmmmmmmm nem tetszik pedig már lassan herótom van a dinnyéből is. Minden nap többször azt eszek kaja helyett és éjszaka is melóba............


  A futócucc egyenlőre nélkülem fut :)

  2015-07-20  14:35
  Erika47 (16192)
  előzmény:
 27. 2015-07-22 07:3116195.

  Jóóóóóóóóó reggelt Debrecen és Lányok!!!!!!!!!


  egy nagy pohár jeges citromos vizet is tennék, de gondoljátok ide ebbe, bele oda bele


  És gyertek mondjátok ki hogy van, mit csinál és hogy csinálja és stb. stb........


  Én jól vagyok, ha érdekel valakit, a kilóim is köszönik szépen jól vannak, tegnap elkezdtem tornázni végre, úgy hogy meglátjuk. A jövőhéttől két hét szabin leszek és remélem mindennapba bele fog férni egy óra torna. Muszáj, de azt hiszem itt már a korral is jönnek kilók.............Valamire rá kell fogni.


  Legyen szép napotok, de ne a  napon!

 28. 2015-07-21 12:5716194.

  Sziasztok!


  No, és melyik nap 10 után? Ez megint lemaradt.

  2015-07-21  04:46
  tsfmvk (16193)
  előzmény:
 29. 2015-07-21 04:4616193.

  Jó reggelt!


  Jelen, még élek, asszem . Most megyek még "hüviben" dolgozgatni, de 10után jövök, az már nem embernek való idő 


  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 30. 2015-07-20 14:3516192.

  Tünci, jó cuccokat vettél, (csak meg ne előzzenek a futó cuccok ) néha kell magunkra is költeni a csudába, megérdemeljük.


  Nem kiálló, de először olyan májfolt forma volt, aztán kezdett kinőni picit, de nem áll ki nagyon, de érzékeny és nem volt mindig ott. Nem rég van. Majd elmegyek a házi dokihoz, és megpróbálok sürgösségivel eljutni a bőrdokihoz. Most rám nem jut, tudod miért. Majd megoldom.


   

  2015-07-20  11:22
  Tuncii (16191)
  előzmény:
 31. 2015-07-20 11:2216191.

  Sziasztok!


  Ma kicsit jobban aludtam,de igy is kipattant a zajtól a szemem már 7 után pár perccel.Persze örülhetek,hogy nem hamarabb. Gyorsan lehúztam a lidl-be és vettem futónadrágot és futó övet is.


  A nadrág tetszik hétköznapokban és bicózáshoz is. Alapból gyorsan kettőt vettem egyet félretéve a következő caminómra,mert majd egyszer készülök visszatérni,talán 1 év múlva,de legkésőbb 2 év múlva.Egy kicsit olyan mintha farmeres lenne,ezért is tetszett meg annyira.Úgy gondoltam most nem sajnálom magamra a pénzt,kell nekem és kész!!!!!!!!!Dolgozom eleget érte.


  Mellékelek képeket róla. Az ővnél annyi a különbség,hogy nem rózsaszín hanem ott is szürke. Tök jó nagy 6.5 dl fér el a kulacsba.


   


  Ma éjszakást kezdem,kissé félek tőle,mert rohadtul nem lehet napközben aludni,de nem tudok mit csinálni avval kell beérnem amit majd tudok.


  Éjszakásra gyümölcsöket viszek,így mondhatom,hogy alvással és gyümölcsevéssel készülök eltölteni a hetet.


   


  Erika,valami kiálló jött az arcodra? Ha igen akkor tessék elmenni maszekhoz és tegyél rá naptejet addig is,ne érje nagyon nap!


  Most kilépek a gépből,mert már megint itt ragadtam.Erre kattintok-arra kattintok és megint eltelt vagy 2 óra. Puszi szép napot mindenkinek!!


   


   

  2015-07-19  11:03
  Tuncii (16184)
  előzmény:
 32. 2015-07-20 10:5616190.

  Nálunk most picit enyhébb az idő, de sajnos ez csak átmenet. De már csak ezt a hetet kell kibírnom és aztán szabiiiiiiiiiiii és friss és kipihent leszek (vagy nem), mire megjövök.


  Lányok, előlehet bújni, nincs nagy meleg.

 33. 2015-07-20 10:5416189.

  Jaj, még most fogtam fel, a képet nézve, (hiába ebbe a melegbe az én agyam sem úgy forog) hogy szegény Tünci ennyire kifordultál magadból. A  nagy meleg miatt lehet.  Tudod, dobj be egy snickers szeletet és mindjárt jobb lesz.

  2015-07-17  18:28
  Tuncii (16181)
  előzmény:
 34. 2015-07-19 19:4316187.

  Tiszta anyja az a gyerek, már tudja mitől döglik a légy. Kis ügyes és amiket még árul azokat ő csinálja? Vagy csak árulja?


  Gondolom nálatok is nagyon meleg. van. Itt tegnap előtt volt egy kis vihar, jó nagy vihar sok esővel, tegnap kicsi vihar, kicsi eső. De legalább volt valamennyi.


   


  Ebben a melegben a kaja sem megy úgy szerencsére. Alig eszek, de a kilók nem igazán mennek lefele. A gyümölcs az igen, az megy. Igyatok is sokat lányok ebben a melegbe azért vigyázzatok magatokra.


  További jó hétvégét, pihenjetek is lányok kicsit.


   


  2015-07-17  08:50
  tsfmvk (16178)
  előzmény:
 35. 2015-07-19 19:3616186.

  Már egy éve lesz .............


   

  2015-07-19  11:03
  Tuncii (16184)
  előzmény:
 36. 2015-07-19 19:3216185.

  Sziasztok lányok!


  Itt is rohadt meleg van, szegény kutyusok is csak lihegnek, beengedem őket a hideg konyhakőre, de csak szenvednek.


  Hát Tünci így van ez asszony tervez család végez, de azért ne add fel, és nem muszáj megenni mindent amit főztél. Ó, és nem bosszantásnak mondom, de mi egyedül vagyunk itthon az apusommal, és igen lengén vagyok öltözve, talán egy bugyit még elviselek. De én is csak ilyenkor tehetem ugye meg.


  Sushi, ügyes vagy, látod meg van az eredménye a kitartásnak, csak így tovább! Bár én mondhatnám, hogy minuszba megyek már.


  Én egy helyben állok, se le, se fel. Pedig alig eszek, az a gyanum, hogy a pajzsmirigyem szórakozik velem már megint.


  Ja, és képzeljétek, hogy az arcomon is jött kis valami folt, ami eddig még nem volt, szerettem volna bőrgyógyászhoz menni, de mindössze két nem fizetős bőrgyógyászati rendelés van Debrecenbe, és mind a két helyre szeptember közepére kaptam időpontot. Én meg egy maszekhoz nem megyek, hogy 10 másodpercért fizessek 10 ezret. Pedig idegesít, hogy mi ez az arcomon, remélem nem valami rossz szarság.


   

 37. 2015-07-19 11:0316184.

  Sziasztok!


  Látom mindenki lazulóban van,meleg is van. Teszel ki kávét,de nem tudom iszik-e most valaki. Bár nekem mindig hogy milyen idő van a kávé mindig jöhet.


  Ma nagy terveim voltam magammal szemben.


  Reggel sütöttem palacsintát,feltettem főni egy sonkát,és délután akkorát akartam lazulni,de nem lesz belőle semmi.Úgy volt Apusom a két gyermekével lemegy a Balatonra de még mindig itt vannak. Behívták Apimat dolgozni.


  Én kis naiv gondoltam magamnak nem főzök van egy dinnyém elvagyok vele,erre most itt van azt sem tudom mit főzzek,ami gyors mert minden le van fagyasztva.Mármint húsok.Igy max laza kaja lesz.


  Elképzeltem végre nem kell beöltöznöm egy száll lengén mászkálok,egész délután fetrengeni,olvasni szerettem volna,de ez az én formám.


   


   


  Gyerekek közeleg a Kerike évfordulója,lassan 1 éve hogy itt hagyott minket,hihetetlen.Július 29.-én irt nekünk utoljára és a drága bénázott a képek feltöltésével. Istenem de imádtam őt ....31.-én volt  a műtétje napja,és........

  2015-07-18  18:23
  Tuncii (16183)
  előzmény:
 38. 2015-07-18 18:2316183.

  Sziasztok.


   


  A gyümölcsnap +0.5 kg-val végződött. Nem kesergem el,mert megjött így bedurrantam,majd szét megy  méhecském.Most pár napig figyelek mit eszem és amikor kicsit enyhülnek azok a bizonyos napok meglátom mit mutat a mérleg.


  Hosszú volt az éjszaka,majd meg döglöttem a hőségben.A ventillátor sem segített sokat.


  Álllítólag a városban pár km odébb esett az eső,de nekem ez hihetetlen mert itt hét ágra süt a nap. meg lehet pusztulni.


  Ti hogy vagytok,gyerekek kisbabák,nagymamák hogy bírják?

  2015-07-17  23:36
  Sushi (16182)
  előzmény:
 39. 2015-07-17 23:3616182.

  Itt vagyok, magamhoz tertem. Itt is nagy meleg volt megint, hösegriado annyi volt, hogy a gyereknek nem kellett a napköziben maradni.


  most mozog a levegö meg dörög, remelem tenyleg felfrissül. Akkor lovagolni is jobb, futni megint csak keso este lehet.


  viszont baratom lett a merleg. Juni 26 ota minusz kettö. 

  2015-07-17  08:50
  tsfmvk (16178)
  előzmény:
 40. 2015-07-17 18:2816181.

  Sziasztok.


  Itt vagyok-itt vagyok Erika..


  Újra jó a gépem. 3 vírus is megtámadta,azt hittem helyre sem lehet rakni,de Apuskám ilyen ügyes nagyfiú.Nem szeretek ide irni a telefonról,mert olyan hülyén adja ki a betüket.


   


  Maszat mi is megyünk majd augusztusban Komáromba Amcsi autós találkozóra,nyertem egy napra 2 fős napijegyet.


  Azt mondják jó szokott lenni,ha nem jön közbe semmi hát majd megnézzük.


  Azért jól leterhelnek téged,de ez is azért van mert látják ügyes és szorgos vagy. Ezt sem túl jó ha tudják.


  Hogy ment  a tisztító túra,mi az eredmény?


   


  Ma gyüminapozom.Egész jó volt idáig,most ettem pillecukor gyümölcsöt.Ez egy új fajta gyümölcs.


   


  Katimama ürülök,hogy megvan a bútorod.Jó unokázást és pihenést,sütés-főzést,pancsizást és mindent.


  Na lépek jók legyetek,holnap itthon leszek,úgy hogy irok. Most nálunk megdöglök a nagy melegben.Iszonyat forróság jön a beton falból.Várom hogy esteledjen mert nem tudok ablakot sem nyitni,mert ömlik befelé a forróság.


   


   

  2015-07-12  15:21
  Tuncii (16167)
  előzmény:
 41. 2015-07-17 10:3316180.

  http://www.flpshop.hu/forever-f-i-t-c9-f1-f2-v/c9


  én a C9-et csináltam, abból is a vaníliással nyomultam. Maradt is még belőle meg a gélből is. Annak undiiii az íze.

  2015-07-17  08:50
  tsfmvk (16178)
  előzmény:
 42. 2015-07-17 08:5816179.

  Jó reggelt, sziasztok!


  Melyik napról is van szó, hogy érkezel? Az ember csak áll és vár, csak vár, mondjuk egy állomáson, telnek napok, hetek hónapok, és sehol senki. Egy vonattal sem érkezel.  Vagy meddig várjunk?


  De mi várunk türelmesen.

  2015-07-16  04:15
  tsfmvk (16175)
  előzmény:
 43. 2015-07-17 08:5016178.

  Hallali!


  Lenyomtam egy kis piacot, meg egy nagybanit is 


  Sushi, nálatok ugye nincs ilyen meleg? Itt bemondták a hőségriadót Reggel dolgozunk 1/2 5-től 9-ig, délután 5-től 1/2 10ig. Közben szieszta, meg benti meló.... Futás, lovaglás hogy megy???


  Katimama, csá! Szorgosan telnek a napok, egyszer a konyha is rendben lesz, tavalyról én is tudom 


  Buty, azt olvastam stand helyett, hogy STRAND, éhes disznó a makkjával álmodik  Megyek ezután csobbanni a medencébe, mert strandra most nem megyek heringpartizni... Milyen kúrát csináltál? Linkeld már be lécci 


  Erika, de dolgoztatom a kölköt, meg kell tudnia, hogy a pénz nem fán terem . Igaz ő már tudja, kispiacon 20%ért árul. Tudod van 100 barack fánk, meg termőre 50 alma. Jó kis pénzt bír összeszedni . Most gipszképeket is árul, meg karkötőket, a kis harácsoló. De jön palántátszórni, tököt levelezni, de este nyaralhat 


  Tüncii? Hialin?


   

 44. 2015-07-16 16:5416177.

  Felüdülést Leánykák!


   Hallom kerestetek, na itt vagyok.Konyha rendben, már csak mindent a helyére kellene pakolni, de ez most 3 gyerek mellett nem megy.Itt nyaralnak nálam, mert szülők dolgoznak, esküvőre utaznak meg miegymás!Aztán mennek táborozni, akkor lesz egy kis szünet.Sok-sok programot kell szerveznem a srácoknak,hogy ne unatkozzanak! Koncertre viszem őket, kirándulunk medence-partira járunk.Sajnos a mienk megadta magát alig fürödtek benne 2X.Most pénteken Görög tengerparti buliba megyünk, múlt pénteken Sirtos koncerten voltunk, még táncoltunk is.Nagyon élvezték ők is.Én pedig újra éltem fiatalkori élményeimet.Közben kötelező olvasmány, kis matek, olvasás ,helyesírás, na ezért nem vagyok most népszerű, de nem engedem egész nap a gépen kockulni őket.Ma almáspitét sütöttünk, Krisztián gyúrta össze a tésztát kímélve a kezem.Na így telnek most a napjaim, igérem,h. később fogok még jelentkezni.Most ennyi, mindenkinek jó pihenést, kikapcsolódást kívánok.

 45. 2015-07-16 08:4416176.

  Sziasztok!


  Erika, ha az Impulsus Kft-től keresnének, akkor majd ne csapd ránk oké? ;)


  A tisztító kúra az 9 nap volt, ez múlt pénteken lejárt. Azóta eszegetek, de visszább vettem az arcomból.


  A mai ebédem pl. vegyes saláta lesz csirkemellsonkával. A cukkinit végül nem csináltam meg, mert nem volt otthon darált husim.


  Helyette inkább pihiztünk egy kicsit, és fél 10-kor már aluszkáltam az ágyikómban. Nagyon fáradt vagyok már :S


  Ts jó piacolást! Nehogy elolvadjatok a stand mellett ebben a szuper nyári időben! ;)

  2015-07-15  13:29
  Erika47 (16174)
  előzmény:
 46. 2015-07-16 04:1516175.

  Jó reggelt!


  Megyek piacra, de utána érkezem! 

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény: