Keresés a fórumban

Fogyi Club reloaded (
23
 embernek tetszett)
Több Életmód topik »
»
Sziasztok!
Elsősorban szeretnék elnézést kérni, akinek bele irkáltam a fórumába, de vészhelyzet volt.
Mi egy olyan csapat vagyunk, akit egy másik lapról száműztek...
Nem azért, mert rosszul viselkedtünk, hanem a lapot lehetetlenítették el.
Ez egy diétás kör, fogyózunk több.kevesebb sikerrel.
Mindenkit várunk, aki csatlakozni akar, és remélem a régi csapat is idetalál.
 1. 2015-03-25 08:4915852.

  Sziasztok!


  Remélem jól van mindenki! No és kis Fórum Babánknak is jól megy a torna, legalább valaki tornázzon közülünk, és helyettünk.


  Én jól vagyok, küzdök a fránya kilókkal amik visszaszaladtak rám, mert imádom a friss kenyeret és annyi nélkülözés után, hát......hogy is mondja, eszegettem. Egészen plusz 7 kilóig. No de csatlakozom a kis Csanádhoz és tornázom megint. Pilates és callanetis felváltva.


  De tegnap is olyan isteni kiflit sütöttem, hogy muszáj volt megkóstolni egyet.....kettőt.....na jó háromnál nem ettem többet. És a felét letornáztam.


  Lányok, a fb-on osszátok már meg néha a kávés  képeimet, had lássa világ milyen finom egészséges kávét ajánlok. Köszi!


  Hoztam nektek is, egészségetekre!

 2. 2015-03-22 14:5315851.

  Sziasztok!


  Tünci, utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!


  Csillus, köszi, hát mi jól vagyunk, csak Csanádkával tornázni kell járni, mert még mindig nem forog. Valószínűleg mindent később fog csinálni. Nagyon gondolkodom, hogy elviszem egy fejlődésneurológushoz, de nem díjazzák az ötletemet. Érdekes, mert a védőnő is legyintett, hogy majd forog, meg fiú és lusta stb...járunk az utógondozóba is, mert ugye nehezen született és figyelmemmel kísérik a fejlődését, na de minek, mert ott sem tartották indokoltnak a gyógytornát. Magyarul senki nem küldött bennünket sehova, magamtól vittem el. A gyógytornász szerint meg igenis kell vele foglalkozni, mert kicsit gyengébb az izomzata. Szóval ha nem megyek utána, lehet sokkal később került volna sor fejlesztésre, és azért a hónapok sokat számítanak, és így is le van maradva egy kicsit. Azért érezhető rajta a változás, mióta tornázni járunk szóval ez biztos, hogy jó, hogy elvittem, és a gytornász szerint lehet, hogy addig kell járnunk, míg meg nem tanul mászni, és lehet hogy ebben is segíteni kell neki. Úgyhogy nem igazán vagyok nyugodt. Ráadásul szerencsénk van a gyógytornásszal mert ismeretségi alapon foglalkozik a Csanival.


  Nagyon sajnálom a kollégádat, ez borzasztó.


  Férjed hazajött? gyerekek?


  Buty, nagyon szép az új porszívód, mi tavaly vettünk újat (azt hiszem) az ember mennyire tud örülni egy új háztartási gépnek, nem? nagyon utálom a házimunkát, de egy jó kis géppel öröm dolgozni


   


  Többiek??????


  na azért is jöttem fel, (amúgy is akartam persze) mert a DM-ben most pontokkal ki lehet váltani egy 25%-os kupont mindent fogyókúrás termékre. Nem tudom, hogy ez mit takar pontosan, de gondoltam szólok, hátha valakit érdekel

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 3. 2015-03-18 15:2415850.

  Sziasztok lányok!


   


  Tünci utólag is istenke éltessen sokáig, még benne vagyok a 8 napban 


   


  Csillus sajnálatos mindig "hallani" az ilyesmit, olyan fiatal volt, bááhh ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy az élet csak egy pillanat és huss... :(


  A diplomás lét elég undi. Na nem a diploma miatt, hanem az elmúlt két hét miatt  Összesen 30 óra túlórát sikerült 2 hét alatt összehozni, úgyhogy nem unatkoztunk. Hétfőn és kedden szerencsére beadásra kerültek a művek, meg egy ma is.


  De pihi és láblógatás kilőve, ugyanis már folynak nagy erőkkel az energetikai pályázatok előmunkálatai. Szerintem húsvét-körülre fogják időzíteni a "nagy bummot"... Mert a minisztériumban dolgozóknak "jó a humorérzéke"... Mikor péntek 13.-án is kidobtak vagy 6 TÁMOP-ot...


  Volt sok minden történés nálunk közben, például, hogy megérkezett az új porszívóm, ami csudiklassz, halk és úgy szív, hogy a szőnyeget úgy kell ellentartani neki, hogy lent maradjon  Képet mellékelek róla. Imádom! Nagyon hozzám illő, ugyanis újrahasznosított műanyagból készült, és még a lakáshoz is megy. Szerelem volt első látásra 


  2 hete vasárnap voltunk kirándulni is a Csáfordi-erdőben, megnéztük a Tőzikéket, nagyon szép volt!


  Legyetek jók és egészségesek, és gyerteeeeeek fórumozni!!! Különben 

 4. 2015-03-16 20:1115848.

  Sziasztok! Sehol senki?


  Tunci, ne haragudj, de a facebookos bejegyzeseddel, miszerint az az igazi ismeros/barat (nem emlekszem melyiket irtad), aki a face-en koszontott, nem ertek teljesen egyet. En, miota nincs kinn a szulinapom, 20 alatti koszontest kapok... elotte en is tobb szazat... 


  Z holnap megint utazik. Nehezen visesem. Az oviban apak napja lesz, bajszot ragasztok, hogy hasonlitsak....(Znak nincs, ez igaz).


  Hetvegere cca. 30 embert hivtunk... mar most keszulok... 


  Kata, milyen a diplomas let?


  Katimama, hogy telnek a nyugdijas napok?


  Hia, jol vagytok? 


  Ts, kaposzta van mar vagy meg csak palantazas?


  Erika, pajzsmirigyed?


  Keszulok a temetobe, megnezem Kerimamat is. 


  Penteken meghalt egy 36 eves kollega... allitolag elpattant vmi a fejeben.... felfoghatatlan...


   


  Vigyazzatok magazokra es egymasra! 


  Puszi

 5. 2015-03-15 07:2015847.


   


  Tüncii, nagyon sok boldog 50. szülinapot! 

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 6. 2015-03-15 06:4815846.

  Tunci, Isten eltessen sokaig!!!!   


  A tobbieknek kave, tea:


 7. 2015-03-13 07:5515845.


  Hétvége lesz nemsokára. 


  Gyertek!!!! 

 8. 2015-03-10 09:4915844.

  Sziasztok!


   


  Régen voltam, most is csak befutottam.


  Jól vagyunk, már csak 3-at kell aludni és jön haza Z. Alig várom. 


  A kilók dekánként mennek le, szeretném felgyorsítani, de nem megy.... Ettől egy kicsit ideges vagyok. Tornázni kellene, de egyelőre ez mission impossible. 


  Vigyázzatok magatokra, élvezzétek a napsütést!

 9. 2015-03-05 17:1315842.

  Sziasztok!


  Gyógyulgatok, köszönöm! De egész jól érzem itthon magam, jaj, soká leszek még nyugdíjas. Persze az se lesz nagy öröm, mert akkor már öreg leszek. Nem jó itt semmi sem.


   


  Hogy telik az idő Hia, olyan, mintha még most született volna a kicsikétek. És már mindjárt szalad. De nem kell megijedni, nem egyformák a gyerekek, ki előbb, ki később tanul meg dolgokat, pl. járni, beszélni, tudják ők, mikor van itt az idő hidd el. Nincs ő még elkésve szerintem semmivel.


  A héten még nem, de a jövőhéten már keményen tornázok, remélem teljesen rendben leszek és menni fog. Elég sok kiló vissza jött, pedig annyira örültem, hogy lement, olyan mérges vagyok magamra, hogy csuda.Hogy lehetek ilyen gyenge egyes dolgokban. Fujjjjjjjjj!!!


   


  További szép napot, estét, pihenjetek kicsit!

 10. 2015-03-04 08:1615841.

  Sziasztok!


  Ne haragudjatok, csak futtában olvastam, jövök majd bővebben is. Csak körülöttünk is sok rossz történik, hát hiába, ha jön a baj, akkor csőstül. Amúgy jól vagyunk, Csanádkával gyógytornára kell járni, mert nem forog. Ugye elfordult már párszor jó korán, aztán megállt a tudomány, elvan Ő így is. Viszont már ülne. Egy hatalmas labdán (is) tornáztatják, amit szeret, és lehet itthonra is beszerzünk egyet, mert még nekem fittneszhez is jó volna majd később. (csak még nem tudom hogyan kellene használni ) 6 hónapos volt 23.-án már hozzátáplálunk, nem szereti a zöldségeket (tiszta apja ez a gyerek) édes szájú, hát ezt is volt kitől örökölni... Egyébként jó természetű, nyugodt baba. (általában) És persze imádjuk.


  Csillus, részvétem, sajnálom hogy nektek is temetéssel indult az év eleje.


  41 húsmentes napot tartjátok? húha, nem bírnám. Tényleg nyakunkon a Húsvét, rohan az idő...


  Buty, én még nem is gratuláltam a diplomaosztódhoz:


  Ts, tudjuk, majd ideérsz valamikor...


  Erika, jobbulást kívánok, hát nem nehéz megbetegedni, vigyázz magadra! Falnak dőlve elaludni? hmmm, ismerős...


  Tünci, mi lesz a pajzsmirigyeddel végülis? gyümölcsnap... hmmm, jó is lenne...

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 11. 2015-03-03 17:1415840.

  Látom mindenki sokat dolgozik. Vigyázzatok azért magatokra lányok és főleg az egészségetekre, mert az csak egy van!!


  Megyek főzők gyorsan valamit, mire jönnek a srácok, mostanában eléggé elhanyagoltam a konyhát. De ma végre kialudtam magam, majdnem egy óráig aludtam, igaz hajnalba megzavarta az álmom egy nagyon ronda migrénes fejfájás, szörnyü volt, hányingerem volt, ,rosszul voltam, majd egy órát kínlódtam, mire elaludtam, de ülve, bebugyoltáltam magam a paplanokba és a falnak dőlve ülve aludtam el, mert így nem fájt annyira a fejem. Nem nevetni!!!! Aztán, hogy dőltem el, nem tudom, de majdnem egy óráig aludtam, annyira jól esett. De azért már sokkal jobban vagyok.


  Szóval vigyázzatok magatokra, mindjárt itt a tavasz, már a kertek alatt jár, és jön a jó idő.

 12. 2015-03-03 17:0815839.

  Tünci, ügyes vagy a gyümi nappal, mindjárt lekerül a nagykabát, bizony kell pár minusz kiló.


  De emlékszem, hogy nem hagytad abba a gombát, nem vagyok én azért annyira szőke, csak nem tudom, hogy a megfelelő gombát szeded e. Tudom, hogy mindenki haza beszél, de mióta foglalkozom a DXN-es gombával és sokat tanulok róla, látom a gombák és gombák közti különbséget.


  Én november óta szedem ezt a gombát és januárba még csökkentenem kellett a pajzsmirigy gyógyszeremet, háromszemből már csak egyet szedek, reggel,  mert éreztem, hogy sok már együtt a gombával, és így jól vagyok. De hat szem gombát szedek és kétféle gomba van, az egyik estére kell, ami tisztitja a szervezetet a másik napközbe, ami regenerál.  És nagyon sok folyadék kell hozzá. Ezeket a ganodermaterapeuta mondta. Mert itt van ilyen személy, aki tanácsot ad a  betegségekhez. Nagyon remélem Tünci, hogy rendbe fogsz jönni és nem kerül mütétre sor.


  Láttam a képeket a sok-sok vizsláról, nagyon szépek, de Vándor a legszebb!

  2015-02-21  12:14
  Tuncii (15824)
  előzmény:
 13. 2015-03-03 16:5915838.

  Sziasztok Lányok!


  Ó, rossz pénz nem vész el, hátha még nem is rossz! :)


  Részvétem a Hi és Csillus, sajnálom, hogy ez is az élet része!


  Beteg vagyok, már második hete itthon dekkolok, fekszek és kelek, még vagyok kicsit jobban, tegnap voltam a tüdőgondozóba, mert nem javult a múltheti tüdőgyulladásom és a doki elküldött, és mivel a tüdőgyulladásom félt egyedül, segítségül hívott egy jó kis höröghurutot. Már majd megfulladtam. De tegnap kaptam két féle pipát és már jobb, sokkal jobb, végre. A héten még biztos itthon leszek, de gondolkodom a jövőhétben is még. Meglátom hogy leszek.

 14. 2015-03-03 10:1115837.

  Köszönöm és Tünci, neked is! :)

  2015-03-02  09:43
  Butterflymanic (15836)
  előzmény:
 15. 2015-03-02 09:4315836.

  Sziasztok!


  Csillus őszinte részvétem! És kitartást a Z mentes napokhoz! 


  Tünci egy hős vagy a gyüminappal! 


   


  Zsófi én kitöltöttem a kérdőívet, remélem hasznos válaszokat adtam! 


   


  Mindenkinek szép napot! 16. 2015-03-01 13:0315835.

  Zsófi,most nincs időm,talán késöbb meglesem a kérdőivedet

  2015-03-01  13:00
  Tuncii (15834)
  előzmény:
 17. 2015-03-01 13:0015834.

  Sziasztok!


  Próbáltam telefonról irni,de feladtam.


   


  Maszat kitartás melóban.


   


  TS már ide kellett volna érned.


  Csilla....sajnálom a nagymamát.Nyugodjon Békében!


  Z.Jó sokáig lesz távol. Szeret ő ennyit utazgatni?


   


  Nekem Apusom szinte egyfolytában bent dolgozik.Ügyeletes folyton behívják.


  Tegnap csináltam egy gyümölcsnapot.ma reggel 68.2 kg.Ne persze ez hétköznap biztos vissza megy kicsit,de heti 1 gyümölcsnapot beiktatok ezután.


  További szép hétvégét,már ami megmaradt belőle.

  2015-02-24  07:59
  Tuncii (15829)
  előzmény:
 18. 2015-02-27 19:3315833.

  Hetvegen ideerek. Az elmult hetek gigazsufoltak voltak.


  Ma temettek Z nagymamajat (ropke 5,5 orat utaztunk), holnap hajnalban pedig Z repul USA-ba tobb, mint 2 hetre.


  puszi

 19. 2015-02-25 18:5215832.

  Sziasztok! :-)

  Off, amit írok, de fontos: Szükségem lenne a segítségetekre a szakdolgozatomhoz tartozó kérdőív kitöltésével. Tudom, hogy van olyan téma, ami direkt a szakdoliknak szól és hónapokkal ezelőtt oda is kitettem már a felhívásomat, viszont még nem gyűlt össze elegendő kitöltő. Ez a kutatás egy nagyon fontos és érdekes témát érint, melyről a leírásban olvashattok, emellett nagyon nagy szívességet tennétek nekem, amit előre is hálásan köszönök! :-)


  A kérdőív ide kattintva érhető el.


  Zsófi

 20. 2015-02-25 07:2315831.


  Már úton vagyok, nyugi! 

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 21. 2015-02-24 08:2015830.

  Sziasztok!


  Tünci megeszem a kis szendvicsemet, aztán viszek egy fini gőzölgő friss kávét, köszönöm! 


  Melóban diliház, vészesen közeleg a beadási határidő és még nincs meg az összes fix pályázó. Szeretjük a kihívásokat  meg kell dolgozni azért a 200 millióért nincs mese. Kár, hogy végül nem az én tárcámban landol, lenne helye 


   


  Legyen szép napotok és a hiányzók pedig jöjjenek aláírni a jelenlétit!


  Hia jó, hogy sikerült újra belépned! Már hiányoltunk!

 22. 2015-02-24 07:5915829.

  Jó reggelt.


   


  HIA.....


  Örülök,hogy újra itt vagy. Mesélj mi tud már  a kicsikéd?


  Nagyon sajnálom az ismerősödet.Fiatalabb volt nála,így még rosszabb a hírt hallani,megdöbbentő.RÉSZVÉTEM


  ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -----


  Ma megfordult a mérlegem állása 69.7-t mutatott,talán gyógyulok


  Remélem ma már előkerül mindenki,bár Erika biztos tegnap is dolgozott.


  Munkaidőben igazán ideérhetnél kisanyám .


  Sajnos ma már kell mennem dolgozni,pedig megtudnám szokni,hogy itthon lehessek mindig.


  De jó volt azoknak akik régen háztartásbeliek voltam.Kár ,hogy ma már nem engedheti meg magának az ember.


  Késöbb talán még betudok nézni,most fől a kávé,így küldök nektek is frisset.


   


   

  2015-02-23  17:32
  Hialin (15828)
  előzmény:
 23. 2015-02-23 17:3215828.

  Sziasztok!


  Jó már a gépem, (átmenetileg) de valamiért nem tudtam írni megjelenik az ablak, de egyszerűen nem tudtam bele írni. Most meg tudok, nem értem. A telefonomon ugyan ez van, minden bejön, az ablak is, de nem tudok vele mit kezdeni. Kerike jut mindig eszembe, szegény annyiszor nem tudott bejelentkezni.


  Sajnos az ismerősöm, aki év eleje óta az intenzíven volt, ma feladta a harcot. 46 éves volt...

  2015-02-23  16:41
  Tuncii (15827)
  előzmény:
 24. 2015-02-23 16:4115827.

  Maszat,sajnálom,hogy nálatok kimaradt a talár,pedig tök jó

  2015-02-23  16:37
  Tuncii (15826)
  előzmény:
 25. 2015-02-23 16:3715826.

  Sziasztok!


   


  Túl vagyunk az idei első túránkon. 16km volt,de nehezen bírtam. Legközelebb jobb lesz. Ma szabizom,és ez jó döntés volt tőlem .


  Reggel a súlyom 68.9kg volt. Örülök,de nem nem felhőtlen az örömöm. Úgy gondoltam amikor elérem  68kg-t meg is gyógyulok,és nem hízok vissza. Jó terv,nem?


  Alig volt olvasnivalóm,mi újság csajok?


  Hia,még mindig nem jó a géped?


  Maszat igy már értem a fiúk nyitását.


  TS,Erika?????

  2015-02-21  18:01
  Butterflymanic (15825)
  előzmény:
 26. 2015-02-21 18:0115825.

  Helloú!


  Tünci, taláros képem majd akkor lesz csak, amikor doktorrá avatnak  Nekünk nem volt talárunk, leszavazták anno, pedig én csipáztam volna.


  Na majd phd után! 


  Úgy nyitom ki kérlek szépen, hogy megnyomom az ajtót/fiókot és a vasalat pedig szépen kinyomja nekem.  Nagyon hasznos mikor tiszta kaja, kulimájsz az ember keze főzés közben és térddel vagy popsival csak megnyomom és már nyílik is a kuka ajtaja, fiók stbstb. 

  2015-02-21  12:14
  Tuncii (15824)
  előzmény:
 27. 2015-02-21 12:1415824.

  Sziasztok!


   


  Csilla..........teljesen tanácstalan vagyok,egyenlőre gőzöm nincs mit csináljak,hogy meggyógyuljak.


  Miért nem akarsz enni 40 napig húst?Én nem várom a húsvétot. Nagyon utáltam világ életemben,de most már mindenkit leszoktattam a locsolásról,igy már csak a szabadnapot látom benne...na igy okés!


   


  Maszat........ha fogantyúmentes  a szekrény,akkor hogy nyitod ki?Valami csak van rajta.


  Taláros képet is szeretnék rólad látni.


   


  Etika....már párszor leirtam,hogy nem hagytam abba a gombát.Vajon miért felejted el .Decemberben levittem 1 db-ra,de visszatértem januártól a napi 2-re.


  Nem te vagy a rangidős,hanem Katimama,utána jössz te és én.


   


  Holnap vizsla túrázunk Csévharaszton.Remélem birni fogom a 16km-t.Sajnos a pajzs.miatt elég hamar elfáradok,és gyengülök.A lépcsőzés is megremegtet. De újra felerősödöm igérem!


   


  Ma babgulyást főzök,és lángost.


  Jó pihenést mindenkinek


   

  2015-02-18  16:00
  Tuncii (15816)
  előzmény:
 28. 2015-02-20 14:0315823.

  Csillus, hogy bírod melót, gyerekek jól vannak? De jó, hogy mi már kinőttünk a farsangolásból, mennyi gonddal járt, de végül is amikor látja az ember a gyerekeket mulatni, örülni, hogy beöltözhetnek, elszáll minden bosszusága. :) A régi szép idők..............


  Ts, többiek, hol lófláltok?


  Jaj, lányok rá kellett döbbennem, ahogy épp Kerike jutott az eszembe, hogy utána én vagyok itt a rangidős. Hmmm, sokat eszembe jut.


   


  Szép, pihentető hétvégét Lányok, vigyázzatok magatokra és kis családotokra! Puszi

 29. 2015-02-20 13:5715822.

  Sziasztok!


  Látom jól vagytok!


  Kata, gratulálok a diplomádhoz, ügyes kislány vagy! :)


  Tünci, ne hanyagold el a pajzsmirigyedet, és ha megint szednéd a gombát(?), én mióta szedem a ganoderma gombát, azóta már csökkentettem a gyógyszeremet, mert már sok volt a kettő. Vigyázz magadra!!!


  Én kicsit meg vagyok fázva, vissza fertőztek a kollégák, nagyon rondán köhögök, de egyébként jól vagyok. A diétám, hát......most megint pang, rohadt lusta vagyok, és éhes. :)


  Az üzletem lassan halad, és remélem biztosan. :) Muszáj neki haladni, kell a lóvé a srácoknak.


   


   

 30. 2015-02-20 08:3115821.

  Jó reggelit!
   


  Merre jártok báránykák?


  Hoztam még pár képet, hátha ez ide csalogat titeket 


  Diplomaosztó - NYME-KTK

 31. 2015-02-19 18:0215820.

  Na ahogy nézem itt is homály az egyik... Nem tett jót neki a kicsinyítés sem... Na de a többit képzeljétek hozzá oks? 

  2015-02-19  18:00
  Butterflymanic (15819)
  előzmény:
 32. 2015-02-19 18:0015819.

  Íme az ígért képek. A többin nagy tömegek és homályos emberek vannak. Hiába ez van ha az ember a pasijára bízza a fényképezést 

 33. 2015-02-19 07:5115818.

  Sziasztok lányok!


  Remélem, hogy vége a pech-sorozatnak, nem hiányzik. Bár ma reggel úgy belerúgtam a kád szélébe, hogy alig bírtam felvenni a cipőm, de már nem fáj  Néha (mindig...) nagyon béna tudok lenni, reggelente pedig különösen igaz rám, hogy olyan vagyok, mint a padlószőnyeg. = faltól falig közlekedem.


  Ezért fogantyúmentes az összes szekrény, mert én vagyok az aki folyton bevágja a könyökét, felakad a kilincsbe és sorolhatnám. 


  A diplomaosztó és a családos hétvége jól sikerült, próbáltam sokat töltődni a nyüzsiből - ami azért le is fárasztott egy kicsit - mert a héten megjelent két pályázat is, úgyhogy mostantól márciusig hajtás-pajtás, aztán meg folyt.köv.


  Képeket rakok fel este, igyekszem nem elfelejteni, csak eddig itt volt bent a cégnél a gépem, akkor azért maradt el, tegnap meg hazavittem, mert végre kaptam céges gépet, úgyhogy most meg azért nem tudok küldeni. De este igyekszem, fel is írom, hogy ne felejtsem el, mert akinek nincs esze, legyen notesze.


  Anyu megint nem tud belépni a fórumra, nincs ötletem, hogy miért... 

 34. 2015-02-19 05:3615817.


   


  Tunci, nem jo, amit az eredmenyeidrol irtal. Mutet nelkul van esely, h rendbejojjon?


   


  Hia, gondolok Ratok, varom a gep gyogyulasat. 


  Erika, nagyon eltuntel...


  Ts, ilyen hidegben foliaztok?


  Kata, remelem mar vege a pechsorozatnak es minden oK.


  Katimama, unokak? Nevnapozas volt? (Lilla)


   


  Mi jol vagyunk. 40 nap husmentes elet elkezdodott. Meg csak most volt karacsony es mar megint a husvetot varjuk. 


  Puszi

 35. 2015-02-18 16:0015816.

  Helló-helló.


  Nem sok olvasni valót adtatok!


  A vérvétel eredményem szar lett,olyan értéke van,mint elöszőr.Az unokatesom mentős,beszél egy jó sebésszel mit mond erről.A tesóm azt mondja mütessem meg és le van a gond. Hŕt most tanŕcstalan vagyok.

  2015-02-18  04:02
  Tuncii (15815)
  előzmény:
 36. 2015-02-18 04:0215815.

  Sziasztok!


   


  Délutŕn többetirok,most üzenetet adok át.


   


  Hia üzeni,hogy rossz a gépe,telefonról nem tud irni.De olvas minket.  


   


  .Jó reggelt.


  Nekem mindjŕrt meló.


   

  2015-02-17  05:35
  gaboracs (15814)
  előzmény:
 37. 2015-02-16 05:4715813.

  Sziasztok!  Gyömörgyűrű, mesélj valamit magadról! 


   


  Tünci, a papa sajnos már nem fog meggyógyulni, Alzheimer kórban szenved. De a szombat jót tett neki, a testvéreivel, gyerekeivel lehetett. Hihetetlen, hogy mikre emlékszik. Csúnya, egyben érdekes betegség.  Egy idő után nem marad más, CSAK az érzelmek. 


  A kérdésedre: A lányokat a villamosig (most pótlóbusz) viszem reggel, ill. Zsófit el szoktam dobni a suliba, mert útba esik. Délután viszont teljesen önjárók. 


  A hétvégénk jó volt. Sajnos Z nagymamája tüdőgyulladással a kórházban van, látogatási tilalom van. Azért Znak sikerült 3 percre bemenni. Szegény 20 kiló, nagyon nincs jól. 89 éves elmúlt, szeretne is menni már, meg nem is. De szerintem ő már felkészült arra, ha itt kell hagyni ezt a világot, nyugodtan fog elaludni. 


   


  Ts, én vettem lottót, de már azt is a kanapén telefonról... 


  Erika, jól vagytok?


   


  Kata, Katimama, diplomaosztó élmény-képek? Facebookon nem voltam sokat, de ott sem láttam semmit. Gyertek mesélni!!


   


  Hia, GYERE TE is.


  Szandi???????


  Új hét, új lendület! És már a Húsvéti iső kezdete, szerdán hamvazószerda.... Aki még nem sütött fánkot, HAJRÁ, van egy kis idő.


  Legyetek jók és szépek! 

 38. 2015-02-15 12:3315812.

  Sziasztok.


   


  Voltam pénteken vérvételen ,hétfőn eredmény.


  Erika....nem hagytam abba a gombát,csak napi 1-re tértem át,viszont jött mellé idegeskedés,és úgy látszik az 1 kevés a sok stressz mellé.Azt hittem nem lesz gond a napi 1 szem.Ebből max 2 szabad.


  Háziorvos adta a vérvételre a papírt,


  Csilla.......rázd le magadról a régi melódat.Ha azt látják mindkettőt tudod csinálni,nem is keresnek majd mást a helyedre.


  A srácok tényleg aranyosak voltak,jól esik az ilyen gesztus,az embernek.


  Lilla,egyedül jár suliba,vagy kiséred?Szerintem nem jó,ha nem eszel,amikor éhes vagy. Tessék enni,csak ne akármit.


  Jobbulást a Papának.


   


  Szia gyomorgyűrű....Üdv a csoportban.Bevallom igen fura leírni a nevedet.Sok sikert történetet olvas az ember a gyűrű beültetéséről,de én láttam tv-ben rosszakat is,rejtett kamerával nézték a műtét elött és után az embereket. Megdöbbentő volt,hogy titokban mennyit "zabáltak". Volt olyan aki a gyűrű után pizzát rendelt.Ez azért elég durva.


  Az evés,sajnos egy megszokott berögződött folyamatunk.El sem tudnám képzelni,hogy beültetnék nekem és utána egy ideig csak folyadékot ehetek,és azután is csak alig-alig.


  Ha tornázol és ez mellett normálisan étkezel,megtudod csinálni. Ez alól talán akkor van kivétel,ha valaki hormonzavaros. A kövér ember nem tornázhat bárhogy .Én nem tudom mekkora  a túlsúlyod,de a gyűrűs sztoriból sokra gondolok.Én a Duci Norbit ajánlom,az csak lépegetős,és mégis baromi jó. Én 13 kg-tól szabadultam meg,evvel a tornával és a 90 napos diétával.Nem is kellett több,nekem igy volt elég.


  Maradj velünk és átsegítünk a nehéz pontokon. Én is kaptam pár "seggberúgást" ha elgyengültem,és meg is érdemeltem. Nem sértődtem meg,mert tudtam itt mindenki segíteni akar. Jó csapat vagyunk és régóta vagyunk együtt.


   


   

  2015-02-10  08:58
  Tuncii (15806)
  előzmény:
 39. 2015-02-13 08:1215811.

  Jó reggelt!


   


  Péntek 13! Nyomás mindenki a lottózóba 


   


  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 40. 2015-02-12 05:5315810.

  Sziasztok! Évek óta súlyproblémával küzdök, gondolom Ti tudtok hasznos tanácsokat adni.A nevem is onnan van, hogy régen gyomorgyürüt szerettem volna felrakatni.De végül is letettem róla. Több kevesebb sikerrel tartom a súlyom, ami nem kevés.Nektek sikerült tartósan lefogyni.?

  2009-11-03  06:45
  tsfmvk (1)
  előzmény:
 41. 2015-02-12 05:3815809.


  Szep napot!


  Tegnap szuloi volt, meg vagyok elegedve, szuk 1 oraba belefert. K is jol elvolt a szomszedasszonnyal. 


  Mikor hazaertem ehes voltam, de megalltam es nem ettem. Buszke vagyok magamra. 


  Ma delutan ovis farsangra megyunk, allitolag a szuloknek is be kell oltozni. Mivel munkabol megyek, igy egy velencei alarc is megteszi szerintem. Suti pedig a boltbol lesz..... 


  Legyen szep a napotok. 

 42. 2015-02-11 05:3015808.


   


  Sziasztok!


   


  Elnezest az elmaradasert. Mire ideernek mar orulok, ha nem kell kepernyot bamulni. 


   


  Kata, varom en is a beszamolot a diplomaosztorol. 


  Tunci, orulok, hogy a pajzsmirigyed jol van, de tenyleg figyelni kell ra.


  Erika, ugyes vagy a dietaval.


  Ts, a biztosito legalabb fizetett valamit a betores utan?


  Szandi, olyan regen voltal...


  Hia, jol vagytok? Mar regen lattam Csani kepet... Igaz, facebookra is keveset jarok.


   


  ami bennunket illet:


  az uj pozicio egy felelossegteljes munkakor, en hagyom jova a termeket biztonsagtechnikai szempontbol. Fejlesztesrol beszelunk, tehat egy kicsit villamosmernokke is kell valljak. Az meg nem voltam. Bevallom, az egyetemen a legutalatosabb tantargynak tartottam, de mostanra kibekultem vele.  A regi melom 70% -a is marad nalam, meg nem tudom hogy fogom birni.


  Heti pozitiv: vannak nalunk fiatal mernokok, felevenkent uj projekten dolgoznak, most lett vege a rotaciojuknak. 2 ilyen sraccal ultem egyutt. Olyan szep levelet kaptam toluk es csokit persze, amit nem egyedul ettem meg. Meghato volt, hogy megkoszontek, hogy segitettem nekik. Sajnos ez mar nem altalanos. 


   


  Gyerekek: Kati nagyon szereti az ovit. Lehet is miert, tunemeny ovonenik, csacsogo-edes gyerekek, nagyon klassz nevelesi program van. 


  A nagyok tanulnak, meg tart a lendulet. Lillanak a villamos vonalat, amivel jar most kezdik felujitani, ez egy kicsit megkavarja a reggeleket, de nem veszes. Most mar talan beall, hogy melyik potlobusszal lehet meg bejutni a suliba.


  Egyebkent Z mar utazik, ma sincs, de febr. 27-marc. 13 kozott USA-ba megy. Gyakorlatilag mostantol apr. Kozepeig kiakaszthatjuk a kepet.


  hetvegen megyunk haza, aposom 70 eves lesz. Ebedelni megyunk, az talan meg akkor es ott elvezetes lesz szamara. Z mamaja(aposom edesanyja) tudogyuszival korhazban, 89 eves volt 2 hete. O a lakast mar nem tudja elhagyni, de az agya penge. Nagyon nehez neki vegignezni, ahogy a gyereke leepul tudatilag. 


  En: kaja minosegileg mar jo vagyok, valami ment is le, de az estek meg nem a barataim. Sajnos este, mikor hazaerek mindig bekajalok. Ha nem is szenhidratot, de megiscsak. Ez a kovetkezo, hogy ezt visszaszoritsam.


  igyekszem gyakrabban ideerni. Addig is gyertek Ti is!!!!

 43. 2015-02-10 10:1615807.

  Sziasztok!


  Maszat remélem már jól vagy. Az én fiam most kezdi ma a fogorvost, vagyis folytatja, rendbe akarja tetetni a fogait, sajnos elhanyagolta kicsit. Van vagy 10 időpontja. :) vagy :(


  Ts, jelentem használt a virtuális pofon, visszazökkentem a régi kerékvágásba, diéta folytatódik és a torna is. Sajnos a 18 kiló minuszból 8 visszakúszott. Hogy a csudába, a fene se érti ezt!? Úgyhogy mire a kabát lekerül a 8 kilónak is le kell megint kerülnie.


  Tünci, ne nagyon szórakozz azzal a pajzsmiriggyel, és szerintem aki egyszer beleesik az már sose lesz gyógyult, sose áll vissza eredeti állapotára sajnos,  legalább a gombát szedned kellett volna legalább egy-két szemesével, nem szabad lett volna abbahagyni. Én szedem a gombát, és csökkent a bogyóm, de egy szemet még mindig szedek azért. És a házi orvos nem adhat mindenre labort csak a szakorvos. Úgyhogy nyomás a doki, nem játszi dolog, a szived is tönkre mehet.

 44. 2015-02-10 08:5815806.

  Sziasztok.


  Maszat,már nem kell visszamennem a dokihoz,mert gyógyultnak nyilvánítottak. HA most vissza mennék biztos megkapnám az izotóp kapszulát,amit próbáltam lekerülni.Bizom benne,hogy újra segíteni fog a gomba. Viszont a háziorvosomtól szeretnék kérni vérvételre beutalót,mert én is kiváncsi lennék az értékeimre.


  A diploma osztásról,ugye láthatunk majd fényképet?


   


  Többiek?

  2015-02-09  08:34
  Tuncii (15803)
  előzmény:
 45. 2015-02-09 11:0215805.

  Ők jönnek ide csütörtökön, mert pénteken lesz a diplomaosztóm 

  2015-02-09  08:34
  Tuncii (15803)
  előzmény:
 46. 2015-02-09 11:0015804.

  Uuupsz félúton véletlenül elküldtem 


  Szombaton disznóvágás volt, jól elfáradtunk. Tegnap pedig nagyipari mosodát nyitottam otthon. Most szinté még a csillárra is teregetve van  Elfoglalt "üzletasszony" sors 


   


  Tünci és mikor mész dokihoz ellenőrzésre a pajzsmirigyeddel?


  Szandi istenke éltessen sokáig!   Merre jársz? 


  Csillus titeket nem ért még el a betegséghullám? Nálunk a fél iroda göthös, meg a kórházban is látogatási tilalom van. Tolom a C-vitamint ezerrel, ki akarok maradni a buliból.


   


  (Na ezt meg csak most tudom elküldeni mert szégyen gyalázat, de dolgozni kell )