Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr.Memari - Dr.Jankó A.

ad.ri
Létrehozva: 2009. október 29. 14:52

Szijasztok:)

Véleményekre, tapasztalatokra lennék kiváncsi Dr.Memari Masoud vagy Dr.Jankó Attila fogorvosokról.Aki volt már valamelyiküknél kérem írja ide nekem:)

http://www.evidentis.eu

http://www.artoral.hu

Köszönöm:)

  1. 2017. július 25. 11:3926.

    Imádom Memari doktort!!!!nekem a háziorvosom javasolta, mert nagyon rossz állapotban voltam egy sikertelen fogbeültetés miatt. azt mondta, ő a legjobb a szakmában, ha valaki tud segíteni, akkor ő biztosan. 5 hónapig szenvedtem, tiszta kiütés, pattanás lett a bőröm és a hajam is hullani kezdett. munkámat, a modellkedést is abba kellett hagynom. 3 fogorvosnál is voltam, akik műtétekkel, gyógyszerekkel próbálták megszütetni a gyulladást, de csak további fájdalmak következtek. depressziós lettem. elmentem Memari Masoud doktor úrhoz és első körben azt mondta, ki kell venni az előző orvos által beültetett implantátumot és a gyulladt területet is ki kell műteni. majd gyógyulás után lehet ismét implantálni. kétségbe estem, mert sok pénzt fizettem az előző helyen is és belegondoltam, hogy ismét elkezdődik a procedúra. de bíztam benne, mert úgy voltam vele, a jelenlegi állapotomnál már minden csak jobb lehet. a műtét után sokkal jobban lettem, pár hét múlva teljesen megszűnt a fájdalom és a bőröm is szépen tisztul, a hajhullásom teljesen megállt. 3x meglézerezte a műtét helyét. pár napja voltam kontrolon, azt mondta, még várjunk kicsit a beültetéssel, hagyjunk időt, hogy biztosan teljesen egészséges legyen a terület, úgy a leghatékonyabb a fogbeültetés. őszintén szólva kicsit félek az újabb beültetéstől, de most a legfontosabb, hogy teljesen meggyógyultam. ha rászántam magam a továbbiakra, jelentkezem, hogy sikerült. én csak csupa jót tudok írni Memari doktorról. megnyugtató, korrekt és tenyleg nagyon jó szakember.

  2. 2017. július 19. 12:0925.

    elmentem memarihoz én is. nagytudásúnak tűnik, műtét nélküli fogbeültetést csinált. az előkészület több időt vett igénybe, mit maga a beavatkozás. most vagyok a 3. napon és jól vagyok, dolgozom. ajánlom

  3. 2014. május 16. 16:2624.
    Nekem is csontproblémám van, szinte eltűnt a csont az ínyemből, ezért kivehetős fogat javasolt két orvos is. Június elején megyek Memari doktorhoz
    Remélem ő javasol valami jobb megoldást. Ha valaki privátba megírná, hogy az élőcsont beültetéses implantátum mennyibe kerül, azt megköszönném.
    előzmény:
    mogyiheni (15)
    2012-11-06  11:06
  4. 2014. január 27. 10:2123.

    Üdv!

     

    Én ismerem Memari Masoud fogorvost nagyon jo tapasztalatom van róla, tapsztalt, empatikus fogorvos. Legutobb azért kerestem fel mert szünetek voltak a fogaim közöt, amit ő nagyon profi módon foglapocskákkal szüntette meg, igy nem zavar többé a hézag az első két fogamnál. Nem is ismertem ezt az eljárást, ő mutatta be nekem, a legújabb legkorszerűbb  müszerekkel dolgozik, folyton képzi magát és teljesen képben van olyan új dolgokkal amiről még nem is hallott az ember. a rendelője jól megközeletítő, az aszisztensek is nagyon kedvesek, szóval az egész evidentis csapattal abszolut elégedett vagyok!

  5. 2013. december 17. 18:4322.
     Jankó Attila fogorvost nem ismerem, viszont dr. Memari Masoudnál voltam, konkrétan a fogamat mentette meg. Letört a fogamaból egy darab, elmentem fogorvoshoz és ki akarta húzni, de nem értettem vele egyet. Memari dokit ajánlották és ő gyönyörűen felépítette, igaz odafigyelek rá, nem rágok vele kemény dolgokat vagy török vele diót  de már 2 éve nincs vele semmi gond, a fájdalmas foghúzás megúsztam, hála Memari dokinak. 
  6. 2013. november 15. 18:3221.
    Én is és az egész családom is Memari fogorvoshoz járunk, nagyon meg vagyunk vele elégedve, tökéletes munkát végez a fogtöméstől kezdve az implantátumig. Mindenféle külön kívánsággal kerestük meg és abszolult készséges, türelmes, mindenre tud megoldást, a rendelője pedig nagyon jól felszerelt, minőségi szolgáltatást nyújt...
  7. 2013. november 7. 10:3120.

    Aki kérdezte Memari fogorvostól a tapasztalatot, annak szívből tudom ajánlani, szerintem a legjobb szakember, ugyanis rettegtem a fogorvosoktól, a szikétől, a fúrótól. Direkt úgy kerestem fogorvost, aki mindezeket nem használja, mert hallottam a lézeres beavatkozásról...benőtt a bölcsességfogam, körbe végig be volt gyulladva az ínyem és már elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Az újságban olvastam a lézeres fogászati beavatkozásról, dr. Memari orvosról majd utána néztem az evidentis.eu oldalon, hogy lézerrel dolgozik, így fel is kerestem. 

    Nagyon elégedett vagyok vele, nagyon türelmes volt velem és ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem fájt, sem a kezelés alatt, sem utána.végre megtaláltam az ideális fogorvost. 

  8. 2013. október 14. 00:1619.

    Sajnos nagyon rossz fogakat örököltem, ezért az átlagnál többször kell fogorvosvoshoz járnom, én évek óta Memari doktorhoz járok, nagyon megvagyok vele elégeve, hihetlen türelmes, és nagyon profi. Fogbeültetésnél is túl vagyok már nála, nem duzzadt be az arcom, ráadásul semmi fájdalommal sem járt. Több fogamat is megmentett gyökérkezeléssel, egyáltalán nem fájt az sem, pedig először kb. remegve ültem be a székbe, de teljesen megnyugtató, betegcentrikus. Csak ajánlani tudom, nem váltanék más orvosra!

     

  9. 2013. május 28. 12:1918.
    Köszi a segítséget! Bejutottam Memari doktorhoz és csatlakozom az előttem szólókhoz, szuper jó fogorvos. Nekem bölcsességfog problémáim voltak, amivel rengeteget szenvedtem, volt ahol beletörték, nem tudták még vésővel sem kiszedni. Elmentem még két jónevű dokihoz, de csak rosszabb lett a helyzet, ezután begyulladt az egész állkapcsom és szájzárat kaptam. Ekkor egy orvos ismerősöm is ajánlotta Memari doktort.  Nagyon rossz állapotban kerültem Hozzá. Ő viszont kisujjból megoldotta a problémát, először helyre hozta a gyulladást, szájzárat és véső nélkül (!!) kiszedte a benthagyott fogmaradványt. A többi 3 bölcsességfogamat pedig mindenféle komplikáció nélkül kikapta. Hálás vagyok érte és soha nem mennék másik fogorvoshoz. 
  10. 2013. március 7. 12:0617.

    Rengeteg jót hallottam Memari doktor úrról és nagyon örülök, hogy elmentem hozzá. Sajnos mind a 4 bölcsességfogam az állkapocs csontomba nőtt bele, ezért ki kellett műteni. az elsőt a XII. kerületben csinálta egy doki, aki nem tudta kiszedni az egész fogat,még vésővel és kalapáccsal sem, amiről tájékoztatott és hazaküldött. másnap akkora fájdalmam volt, mint soha életemben. a fájdalomcsillapítónak semmi hatása nem volt, ráadásul a fejem akkorára dagadt, mint egy focilabda. Rettegtem, hogy megint fogorvoshoz kell mennem. ekkor ajánlotta az egyik kollégám Memari doktort, mint "csodadoktort". felhívtam Memari klinikáját, ahol egy nagyon kedves hölgy a pánikom után elmondta, hogy tablettás bódításban is végeznek kezeléseket. ezzel már egy kicsit megnyugtatott. Elmentem a rendelőbe. teljesen be voltam pánikolva, de amikor elkezdett beszélni hozzám Memari doktor úr, kicsit megnyugodtam, annyira magabiztos, megértő és határozott volt. átbeszéltünk  minden lehetőséget, megkaptam a bódító tablettát. HIHETETLEN, DE SEMMI FÁJDALMAT NEM ÉREZTEM!!! Szinte alig emlékszem valamire, annyira feloldott a tabletta. Pikk-pakk kiszedte, amit a másik doki vésővel, kalapáccsal sem tudott! Később elmondta Memari, hogy ő soha nem használ vésőt! a fájdalmam másnapra teljesen lecsökkent, fájdalomcsillapítót sem vettem be. a többi 3 bölcsességfogamat is problémamentesen kiműtötte. Annyira visszaadta a bizalmamat, hogy jövő hónapban implantálásra is mertem vállalkozni, tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Maximálisan rá merem bízni magam. Soha, de soha nem mennék el másik fogorvoshoz. 

  11. 2013. február 19. 15:3116.

    Először újságban olvastam Memari doktorról, nagyon megnyerő volt, de csak másfél év múlva mertem elmenni hozzá. Megfogadtam, ha tényleg olyan jó, mint amiket írnak róla, akkor én is fórumozok, hogy ezzel segíteni tudjak a "sorstársaimnak". Tegnap lett kész a teljes munka, felkerült a 8 implantátumra a korona. Ma a munkatársaim elájultak, amikor megláttak. Túlzás nélkül írom, hogy kivétel nélkül mind elkérte Memari fogorvos számát, annyira gyönyörű és természetesnek látszó fogakat csinált nekem!!! Ráadásul előtte több fogorvosnál is voltam, valaki nem vállalt, mert nem volt elég csontállományom, a másik beimplantált, de kiestek a beültetések. Szóval sokat szenvedtem, de nagyon boldog vagyok, hogy a reménytelennek mondott helyzetemet Memari doktor hihetetlen jól és szépen megoldotta. Nagyon hálás vagyok neki és remélem ezzel a hozzászólásommal sokaknak tudok segíteni. 

  12. 2012. november 6. 11:0615.
    Köszi! Tényleg a világ legjobb fogorvosa Memari Masoud! Csak hozzá megyek, gyönyörű lett a fogam! 
  13. 2012. október 25. 11:2614.
    Hosszas keresgélés után végre rászántam magam és megcsinaltattam a fogaimat dr. Memarival. Bevallom, nem vagyok könnyű eset, rettegek a rendelő látványától is, nemhogy a fogászati kezelésektől, ráadásul rengeteg problémám volt. többször volt fogbeültetésem, de mindig kiesett és a sok gyulladástól a csontom teljesen elfogyott, már nem lehetett mibe betenni az implantátumot. Sok jót olvastam és ismerőseimtől hallottam Memariról, és nagyon-nagyon örülök, hogy elmentem hozzá. A rendelő is nagyon barátságos, megnyugtató, de a doki hozzáállása, komolysága az, amitől az ember teljesen rá meri bízni magát. Minden kérdésemre hosszasan, lelkiismeretesen válaszolt, elmagyarázott mindent, a legapróbb részletekig. Megfogadtam, ha tényleg sikerül rendbe hoznia a reménytelen szájberendezésemet, azt itt megírom, hogy ezzel másnak is jót tegyek. Szóval elkezdte a kezelésem csontpótlással, amit azelőtt 2 helyen is csináltak nekem, de felszívódott. Ráadásul máshol nagyon szenvedtem még hetekig a beavatkozástól, itt pár napig volt csak kellemetlen, maga a kezelés pedig egyáltalán nem fájt. Mivel nagy területen kellett csontot beültetni, ezért azt mondta a doki, hogy 3 hónap múlva lehet csak beültetni a 8 fogat. De addig sem kellett fogatlankodnom, mert pár nap múlva kaptam ideiglenes fogsort, dolgozni is mentem, és már az ideiglenes fogaimat is nagyon megdicsérték. Rettegtem, hogy most is felszívódik a csont és hiába a műtét, de elmagyarázta a doki, hogy valami olyan anyagot használ, hogy nem szívódik fel. Igazi csont vagy valami ilyesmi. Nagyon boldog voltam, amikor 3 hónap múlva a röntgenen láttam, mennyi csontom lett!!!!! A 8 db fogimplantátum beültetését szinte észre sem vettem, annyira kíméletes volt. Nem vágta fel az ínyem sehol!!!! Csak befúrta a helyükre őket. Ezóta eltelt egy hónap és kimondhatatlanul boldog vagyok!!! Visszakaptam az ÉLETEM!!!! Boldog és kieegyensúlyozott lettem a gyönyörű és egészséges fogaimmal. Életem végéig hálás leszek neki! Mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom! Ha azonnal hozzá megyek, sok szörnyű és felesleges műtéttől megkíméltem volna magam.
  14. 2012. május 2. 11:0113.
    ezer köszönet mindenkinek, hogy írtatok MEMARI DOKTOR ÚRRÓL!!!! nem csodálom, hogy mindenki legekbe ír róla! nem volt egyszű dolga velem, mert teljes fogpótlásra volt szükségem, rettegtem a fogorvosoktól és hatalmas káosz volt a számban. Röviden, tömören annyit tudok mondani, hogy eszméletlen, milyen gyönyörű fogsorom lett! Nagyszerű ember, teljesen feloldotta a félelmemet és a nem kevés fogbeültetés is minimális kellemetlenséggel járt, magánál a beültetésnél semmi fájdalom nem volt!!! Kár, hogy Magyarországon szinte alig van ilyen profi fogorvos, aki a legjobb munka mellett a lelkünket is ápolja :)  A leg-leg-leg-legjobb doki!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  15. 2012. Április 28. 22:5312.
    Memari doki szerintem is a világ legjobb fogorvosa!!!! Voltam már előtte másik orvosnál fogbeültetésen, de azt hittem, ott maradok a székben, otthon mégjobban fájt, utána pedig egyfolytában gyulladásban volt, ami szörnyű fájdalmat okozott. Nem tudtam enni, 10 kilót fogytam és már teljesen el voltam keseredve, amikor egy ismerősöm ajánlotta dr.Memarit. féltem, mert azt mondta, ki kell szedni a másik doki által beültetett implantátumokat. de muszáj volt, mert már fájdalomcsillapítón éltem, olyan fájdalmaim voltak. kaptam 5 új fogat és visszaadta a régi fájdalommentes életemet is! ez 1 éve történt és azóta nincs SEMMI problémám a fogaimmal!! és emberileg is nagyon rendes, ami nem mindegy egy fogdokinál. szóval én egy életre hálás vagyok neki!!!!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  16. 2012. Április 26. 20:1211.
    sok jót olvastam dr. memariról és én is nagyon meg vagyok elégedve vele. rengeteg elutasítás és szenvedés után nagyon örülök, hogy eljutottam hozzá. gyönyörűen rendbe tette a fogaimat, cisztaműtétet csinált nekem,  5-öt implantált, a csonthiányomat teljesen megszüntette. és mind ez fájdalom nélkül!!!! nagyon-nagyon hálás vagyok neki és minden ismerősöm, aki latta a végeredményt, elkéri a számát és ők is maximálisan meg vannak elégedve.  sok szenvedéstől kíméltem meg magam azzal, hogy rátaláltam. rendes, megértő, kár, hogy kevés van ilyen orvosból magyrországon. én teljes szívemből javaslom mindenkinek. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  17. 2012. március 14. 22:2610.

    tegnap 2-t implantált dr. memari és mondhatom, tényleg profi! semmi fájdalmam nem volt és nagyon humánus, jó fej. igaz, nem olcsó, de megérte nekem, hogy életemben először fájdalom és izgalom nélkül ülhettem a fogorvosi székben!!!! csak köszönettel tartozom neki!!

     

    előzmény:
    3vizi.b (9)
    2012-03-02  11:13
  18. 2012. március 2. 11:139.
    Jövőhétre van időpontom memari masoud dr-hoz. az árról tudtok nekem írni valamit? úgy hallottam, a profi anyagokat rendesen meg kell fizetni a fogászatokon, de megéri, mert sokkal tartósabb és szebb is. ez így igaz?előre is köszi a választ!
    előzmény:
    abonyih (8)
    2012-03-01  21:34
  19. 2012. március 1. 21:348.
    Az egyik ismerősömtől sok jót hallottam dr. Memariról. Gondoltam, csak kezelések után írok róla véleményt. Ma fejezte be az implantátumokra a koronákat. Nagyon rendes fickó és tényleg gyönyörű a munkája. Emberileg is nagyon megnyugtató. Sok helyen voltam előtte és sokat szenvedtem. Csontpótlást is csinált nekem, nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen szép fogaim lesznek. Vagy egyáltalán lesznek fogaim... És ami még lényeges, semmi fájdalommal nem járt a kezelés. Csak ajánlani tudom, nagyon hálás vagyok neki.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_684768 (2)
    2009-12-27  12:31
  20. 2010. szeptember 6. 23:457.

    szia,

     

    nekem ugyan nincs róla személyes tapasztalatom, de  a párom hozzá járt, és szerinte nagyon jófej, kedves, aranyos...

    de szinte minden alkalom után volt valami, ami szétjött, lepattant, kiesett, szóval picit hanyag munkát végzett 

    előzmény:
    szerka (5)
    2010-08-07  10:21
  21. 2010. szeptember 6. 23:366.

    kicsit megkésve írok...de örülök a válaszoknak:)

    köszönöm a véleményeket:)

    mindenki csak jót ír Dr.Memariról, akkor biztosan annyira jó is:)

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  22. 2010. augusztus 7. 10:215.
    Esetleg valaki A dr Janko Attilárol nem tud valamit?
    előzmény:
    ad.ri (1)
    2009-10-29  14:52
  23. 2010. május 6. 15:144.
    Ó, bocsánat, dr. Memariról írtam, a másikat nem ismerem:)
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  24. 2010. május 6. 15:133.

    Szia!!!

     

    Már biztos nem aktuális, de azért mások miatt írok én is:). Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Fantasztikusan jó fogorvos és ember! Nekem is nagyon komoly problémáim voltak a fogaimmal, más fogorvos azt sem tudta mi a konkrét baj, csak ő tudott segteni. Egy műtétem után nehezen állt el a vérzés, és nagyon aggódtam. Este visszamentem hozzá, és amikor lekezelt, megadta az otthoni számát, hogy ha bmi van, ne nézzem az órát, hívjam, szívesen bejön... Másfél évet kellett hozzá rendszeresen járnom, és mindig maximálisan meg voltam vele elégedve. Őszintén ajánlom!!!!

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  25. Torolt_felhasznalo_684768
    Torolt_felhasznalo_684768
    2009. december 27. 12:312.

    Nekem nagyon jó tapasztalatom volt dr. Memarival. Sok időt szánt rám,mindent részletesen elmagyarázott.Implantálásra és csontpótlásra volt szükségem. Tökéletesen elvégezte mindkettőt. Lézeres fogfehérítést is csinált, amitől gyönyörűek lettek a fogaim és nem utolsó sorban kevésbé macerás, mint a többi fehérítési mód, amiben eddig volt részem. Ráadásul fehérítés utáni érzékenység sem volt.Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Sajnálom, hogy ez nem hamarabb történt, akkor  talán akkor a többi fogamat is meg lehetett volna menteni. Megérte 200 km-t utazni miatta!! Csak ajánlhatom! Era

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top