Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bikejöring

cs.adrika
Létrehozva: 2009. október 21. 10:48

Sziasztok,

 

Van itt valaki, aki ismeri/gyakorolja ezt a sportot?

 

Röviden egy olyan biciklis sportágról van szó, amit kutyával együtt űznek, a canicross testvére, itt együtt fut a gazdi és a kutyus.

 

Engem inkább a bikejöring érdekel, ehhez szükségem lenne felszerelésre. Találtam egy honlapot, ahol megrendelhető a húzóhám és a rugalmas kötél (meg az öv is a canicrosshoz), viszont sehol sem találok eltartó rudat, amit azért kell a bicajra szerelni, hogy ne akadjon össze a pórázzal.

 

Tudom, hogy ez nem kötelező darab, de az elején, amíg tanuljuk ezt a sportot, fontos lenne, mert gondolom időbe telik, míg a kutya megfelelően feszesen tartja a kötelet.

 

Nos, tudja valaki, honnét tudnék ilyen rudat beszerezni??? 

 

Akinek felkeltettem az érdeklődését, itt egy honlap néhány infóval:

 

http://www.bikejoring.fw.hu/ 

 

Szép napot! 

Címlap

top