Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Keresek egy könyvet...

RaspberryJam
Létrehozva: 2009. június 28. 16:47

Sziasztok!

 

Keresek egy könyvet egy ismerősömnek (hosszú történet). A lényeg, hogy én nem olvastam, ő pedig régen olvasta, és nem emlékszik a címére. Az biztos, hogy nem egy kimondott klasszikus szépirodalmi mű, tehát valószínűleg Ken Follett(-szerű)író írta.

 

A sztori lényege egy híres zenekarról szól. A zenekar egyik tagjának a lánya szemszögéből meséli el a szerző a zenekar életetét. A lány korábban az anyjával élt, akivel történik valami, és ezután kerül az apjához, megy vele turnézni is... Később kiderül, hogy a lánynak van egy öccse...

 

Ennyit tudott az ismerősöm felidézni a műből, én azt kérem, ha valakinek van bármilyen ötlete, akkor írja le, háta sikerülne kitalálni melyik lehet ez a könyv.

 

Köszönöm!

Címlap

top